Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 bih pretprosle godine na nekoj zurci kod ortaka i na njoj upoznam decka od neke drugarice,koji je iz Engleske i zivi u Boru... ogladnim ja malo i zaronim kod ortaka u frizider...nadjem neke sveze cvarke,uzmem leba,jogurta i udri...u tom prilazi taj decko i pita me,sta je to(na engleskom)...ja mu objasnim da su to cvarci,dakle susena mast,100% mast,bla,bla...ponudim njega,on uze i u trenutku je pokvasio gace!lik se razdusevio kad je probao...zajedno smo ortaku pojeli celu posudu svezih cvaraka... lik se posle izvali na krevet koliko se prejeo i rece mi nesto u fazonu:"e kad bi moji roditelji saznali kakvo sam zlo pojeo,odrekli bi me se"
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 lik se posle izvali na krevet koliko se prejeo i rece mi nesto u fazonu:"e kad bi moji roditelji saznali kakvo sam zlo pojeo,odrekli bi me se"
Josif Visarionovič Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 4 puta dnevno? u proseku? O.o jesi siguran da si pravu stvar hteo da napises? XD Nekad vise nekad manje,al to je to otprilike Sta ima cudno ...Shto ne znachi da ga ne valja uprazhnjavati, ili da je, ne daj bozhe, beskoristan. xDD Pa normalno,al ovde smo spominjali mrsavljenje od seksa.
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Kako ne bi mrsavio, bogte, kada se oznojim vise nego u teretani. posebno leti. Evan Stone mi nije ravan
Josif Visarionovič Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ja bas nisam primetio,tj verovatno nikad i necu jer cu se tripovati da je to od vezbi Doduse pojacao sam vezbe,tj duple serije jer je hladno pa ne mogu da vozim bicikl.Malo sam smanjio hranu i sad sam se zategao kao lastis.
Machka Naopachka Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 (edited) Nisam ja u fazonu ..legnem i rashirim noge,pa se cudim sto se ne zatezem. Pokrecem se i ja... ..ali izgleda,ne dovoljno... A,sto se tice Joge-ako mi dash novaCaaa,pohadjacu bez ikakvih problema! Ono sto hocu da kazem jeste da je to jedan veoma SKUP hobi 1700 mesecno za dva termina nedeljno, zar je to toliko skup hobi?! Edited October 6, 2008 by Machka Naopachka
Zen Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Gde si to nasla? Ja ne mogu da nadjem jogu nigde ispod 2000 isto za dva termina nedeljno po sat vremena.
Machka Naopachka Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Na bezanijskoj kosi. Hocete telefon? Drzi na b kosi u osnovnoj skoli i u zemunu, utorkom i cetvrtkom.
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Pa trenirajte kod kuce koliko hocete, dzabe, ima milion online prirucnika, slika, saveta..
Machka Naopachka Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 http://www.yogacentarsrbije.com/sinstruktori.html Jedini sa B Kose
Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Pa trenirajte kod kuce koliko hocete, dzabe, ima milion online prirucnika, slika, saveta.. ma to su sve moderne Sex&City ribe...
HATE Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Nije zdravo džogirati kroz grad zbog zagađenosti. Mnogo šteti srcu.
Josif Visarionovič Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 oce leba bez motike.evo ja u basti iskopao 200 rupa dubine 40 cm za rasadnik.boga pitaj koliko kubika zemlje sam izneo. Po meni najbolje dzogiranje je uzbrdo. Pricao je meni cale kakve su oni treninge imali.Skupe se svi,odrade blago zagrevanje i onda trce ekstremnom uzbrdicom do vrha brda.Kroz sumu,mada se to vise svodilo na planinarenje jer je jako strmo a morali su da idu van staza.Imali su kondicije do besvesti,jebiga danas su ljudi mnogo vise zaokupljeni drugim stvarima da bi dnevno mogli da odvoje 2-3 sata samo za vezbe.Jbg,druga vremena
Machka Naopachka Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Pa trenirajte kod kuce koliko hocete, dzabe, ima milion online prirucnika, slika, saveta.. Dobro sto dajes ovakve izjave, ja bih se osecala odgovornom kad bi neko nesto sjebao baveci se jogom kod kuce.
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Dobro sto dajes ovakve izjave, ja bih se osecala odgovornom kad bi neko nesto sjebao baveci se jogom kod kuce. Ne znam kako neko moze da se sjebe vezbajuci jogu, ako radi po pravilima koja su dostupna preko neta? Valjda covek oseca granice svoje izdrzljivosti i radi po tome? I postepeno ih gura napred.
Machka Naopachka Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Valjda covek oseca granice svoje izdrzljivosti i radi po tome? Pa, ne. U krajnjem slucaju, nije isto kada radis iz knjige/sa neta i kada ti neko pokaze i kada je tu da te ispravi, ovo potpisujem, i nije samo vezano za jogu.
Josif Visarionovič Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 (edited) Ljudi,samo fizicki napori.Kakve joge,meditiranja.Kad osetite krajnju iznurenost organizma shvaticete o cemu vam pricam. Vi devojke,radite trbusnjake i zenske sklekove,to barem nije tesko.Muskarci,budak u ruke,malj pa vitlajte par dana.Verujte ne postoje bolje vezbe od toga.Ako se iskombinujete sa kucnim varijantama i biciklom gde ces bolje. Ipak najteze je probuditi svest ljudi da zapocnu sa necim,vecina ovde na forumu 'moram da pocnem,raste mi salo' Dok pocnes naraste 3 puta toliko,izgubis volju za zivotom a ne da radis nesto Edited October 6, 2008 by Josif Visarionovič
Machka Naopachka Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Dzaba to nama kada nemamo sex 4 puta dnevno.
Josif Visarionovič Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Dzaba to nama kada nemamo sex 4 puta dnevno. Tebi se nisam ni obracao,tako da me zaobidji.
Guest Bata Životinja Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 (edited) zna se kako se skida salo... prvo postaneš roditelj i onda si zaposlen 24h dnevno. To vam je jedina sigurna dijeta. A i spasiće srpstvo Dzaba to nama kada nemamo sex 4 puta dnevno. :) Edited October 6, 2008 by Bata Životinja
Zen Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 (edited) Dzaba to nama kada nemamo sex 4 puta dnevno. Word Ima ovu temu da pokazem decku sa sve onim "vidish kako ljudi oce i mogu i nadju vremena, a ti drkash dotu ceo dans, sunce ti tvoje!!!" :) Edited October 6, 2008 by Smorock
HATE Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Dzaba to nama kada nemamo sex 4 puta dnevno. Word.
Sisus Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 a ti drkash dotu ceo dans, sunce ti tvoje!!!" Drka pored zive zene? P.S. Nisam znao da se sad spolovilo zove i "dota".
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ma warhammer. Warcraft je bolji bre, to bi i ja mogao da drndam ceo dan
Recommended Posts