Dark_Elf Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Salim se, ja sam srecno udata zena. Mislim ne bukvalno, nemoj neko da mi cestita hahaha Nije valjda da nemaš ljubavnika? To ti je danas moderno.
Sisus Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Auh, sto je keva napravila dobru pitu sa jabukama. Englesku. Njam.
Mistress Burzum Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 (edited) Ne vidoh da li je neko pomenuo zeleni caj. On je dobar za izbacivanje toksina i ostalih zala. Inace vise volim prirodne metode (zdrava ishrana i fizicka aktivnost + biljcice i cajici) nego sci-fi liposukcije i zatezanja. Za mene je to otelotvorenje horor filmova i pitam se kako li funkcionisu ljudi koji mogu da se bace pod noz tek tako. (: Edited October 11, 2008 by Mistress Burzum
Zen Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Pa ne bacaju se tek tako, daju masne pare pre toga
Face Of Melinda Posted October 11, 2008 Author Report Posted October 11, 2008 Get a room. tako je Sisoje sexom protiv pojasa za spasavanje
cotoha Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Ne vidoh da li je neko pomenuo zeleni caj. On je dobar za izbacivanje toksina i ostalih zala. Inace vise volim prirodne metode (zdrava ishrana i fizicka aktivnost + biljcice i cajici) nego sci-fi liposukcije i zatezanja. Za mene je to otelotvorenje horor filmova i pitam se kako li funkcionisu ljudi koji mogu da se bace pod noz tek tako. (: u sustini je za detoksikaciju dobra velika količina tečnosti a da nije alkohol, a posebno potrebna jetra haha. mada onaj ko živi imalo normalnim životom kapiram da nema potrebe da misli o tome kako da se detoksikuje jer sve to ide samo od sebe.. i ti ljudi koji idu pod nož zbog nekih svojih nedostataka očigledno imaju jaku volju i želju da nešto urade po tom pitanju, ne znam šta je tu loše..
Dark_Elf Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 i ti ljudi koji idu pod nož zbog nekih svojih nedostataka očigledno imaju jaku volju i želju da nešto urade po tom pitanju, ne znam šta je tu loše.. Ili nemaju dovoljno jaku volju da prihvate sebe onakvima kakvi jesu.
cotoha Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 da si sav od masti i da imaš veliki grbavi nos nisam siguran da bi tako govorio .)
Dark_Elf Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 da si sav od masti i da imaš veliki grbavi nos nisam siguran da bi tako govorio .) Ma ok, slažem se ja u principu sa tobom, nego rekoh: ajde da se malo napravim pametan. Odo da jedem nešto masno.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Sad sam jela nutelu Ta nutela je materijalizovano bozanstvo Koje sam prase :mljac:
cotoha Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 uh i ja isto, al vec par godina samo + / - 2 kg.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Realno, blago muskim jedinkama koji imaju taj neki nenormalni metabolizam, mogu da jedu kao svinje, sto puta dnevno , sta god pozele i nista. Apsolutno jebeno nista. Isti budu, ako se ugoje koje kilo, kod njih se to naravno ne vidi, cak je i pozeljno kao. Tako da, umrite vi koji imate takav metabolizam i blago vama
Mistress Burzum Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 u sustini je za detoksikaciju dobra velika količina tečnosti a da nije alkohol, a posebno potrebna jetra haha. mada onaj ko živi imalo normalnim životom kapiram da nema potrebe da misli o tome kako da se detoksikuje jer sve to ide samo od sebe.. i ti ljudi koji idu pod nož zbog nekih svojih nedostataka očigledno imaju jaku volju i želju da nešto urade po tom pitanju, ne znam šta je tu loše.. Ne kazem ja da je to lose ili dobro. Svako ima svoj razlog za i protiv. Ali, ako vec neces da budes debeo/mrsav na tome moze da se poradi i bez nozeva. Strasno volim slatko, stavi cokoladu pred mene i ima da predem kao mace Ili torte i kolace, hladnu piletinu i testo, pa onda... :):) E sad, kroz ples, vezbanje i ostale fizicke aktivnosti ne moram ni da brinam da li sam pojela 500, 150 ili 2 kalorije.
Machka Naopachka Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Nije valjda da nemaš ljubavnika? To ti je danas moderno. A, po tom pitanju sam apsolutno demode. Ne vidoh da li je neko pomenuo zeleni caj. On je dobar za izbacivanje toksina i ostalih zala. Inace vise volim prirodne metode (zdrava ishrana i fizicka aktivnost + biljcice i cajici) nego sci-fi liposukcije i zatezanja. Za mene je to otelotvorenje horor filmova i pitam se kako li funkcionisu ljudi koji mogu da se bace pod noz tek tako. (: Zeleni caj sa cajem od nane u hladnoj varijanti, mada moze i topao, ali leti je zaakon Inace, upravo probavam: :droool:
Mistress Burzum Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Nema gde ih ne mecem. Prehrambeno govoreci
Sisus Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Tek sam sad video, ima 2 vrste kolaca. Engleska pita sa jabukama i medeno srce. Idem malo da lupam bubanj, pa cu da se vrnem. Fizicka aktivnost je veoma bitna.
Machka Naopachka Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Sisus within temptation. :) Nema gde ih ne mecem. Prehrambeno govoreci E, zlo, ja sam bila skepticna, priznajem, ali sto je dobraaaaaaaaa...
Mistress Burzum Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 E, zlo, ja sam bila skepticna, priznajem, ali sto je dobraaaaaaaaa... Mnooogo je dobra U zadnje vreme samo trazim nesto ljuto, tako da nema sendvica u koji ne stavim i papricicu, onu alevu, ljutu i opaku.
Novaliis Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 I ja volim ljuto. Ranije smo se takmicili ko ce da stavi vise kasicica ljute paprike u pljeskavicu, boles'
Ni! Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 (edited) Mmmm tartar biftek, burek i Karadjordjeva shnicla, kad smo vecj krenuli. xD Edit: i ja volim ljuto, ali ne stavljam sushenu paprichicu, vecj svjezhu... Edited October 11, 2008 by Diaboli Juna
Josif Visarionovič Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 sad sam prozdrao sendvic sa pecenicom,ruskom salatom i raznim hemikalijama
Генеральный Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Realno, blago muskim jedinkama koji imaju taj neki nenormalni metabolizam, mogu da jedu kao svinje, sto puta dnevno , sta god pozele i nista. Apsolutno jebeno nista. Isti budu, ako se ugoje koje kilo, kod njih se to naravno ne vidi, cak je i pozeljno kao. Tako da, umrite vi koji imate takav metabolizam i blago vama Знаш како се каже, преде к'о дебела жена поред 300гр милке. С лешњацима. ЛМ, проб'о ја неки француски сир са орасима. Рамбол се зове. Као Рамбов ученик, Рамбо (Л). на следећој веб адреси можете скинути ''сток'' фотографију овог сира, резолуције 12247px x 8165px, величине 103.69cm x 69.13cm, тежине 300МБ и платити је $ 829.00, само скролујте доле: http://www.inmagine.com/wses007/wses007091-photo Интересантан трип. Сир је у неком меканом, кремастом облику.
Recommended Posts