Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stojim Vam na raspolaganju jelte kao sto vec znate.

Vasa drskost prelazi granice zdravog razuma. Mene da bije neko, a jos `91 godiste. Ja mislio ranije da si covek od imena pa da se ljudski dovatimo, a ono gologuzan.

• Upvote 1
Posted

Hocu bundevu!!!! Nemoj da si takvaaaa!!!

:haha: :haha: :haha:

Aj sad se vrnemo na temu... muski vreme je bundeve jedite je :haha:

em zdrava em dobra za prostatu, podici ce nivo testosterona :haha:

Ja sam ko Obeliks preterao sa bundevom pa mi zato i omiljena grupa Helloween!!!

Posted (edited)

Daj neki recept za bundevu. Nikad je nisam volela ali tripujem da ne umem da je spremim...

Melinda, daj recept, ne hefest :haha:

Macko zdrava varijanta je da je ispeces u rerni, ako ti nije slatka samo med preko i to je to.

A nesto kaloricnija varijanta ali preukusna je ova: http://www.coolinari.../recept/786439/

Plus za Jelchicu super je recept imam neki aparat za kuvanje na pari pa cu da naredjam sve ove sastojke i kontam da je to gotovo za pola sata ;)

edit: @Truliandzombi: Ima benefita i za zene naravno koja zena ne bi volela da joj partner ima nesto visi testosteron, to je realno zadovoljna zena :haha:

Edited by Face Of Melinda
Posted

Бака сервира колац, но проблем. :D

Гледе пите, то се у нас зове лудајница и није то то ако се коре не тегле, тј. праве домаће. Ипак, може и са куповним корама, ако убодете добре, танке и мекше. Абажавамо.

Posted (edited)

бакин колац :haha:

300 g rendane bundeve, 200 g brašna, 100 g rendane šargarepe, 275 g lomljenih oraha (mogu nakratko da se smlate u secku), 2 kašičice sode bikarbone, 1 kašika cimeta, 200 g šećera, 200-300 ml ulja, 4 jajeta – to se peče oko 50 min na 200 stepeni.

Preliv: 100 g krem sira + 40 g maslaca + 100 g šećera + ekstrakt vanile

Edited by jelchica
  • Upvote 1
Posted

Jel nosite spremljenu hranu na posao?

Ako nosite, u cemu nosite i koliko (kolicinski)?

Priznajem da sam fan tih bento varijanti, ali mi ponestaje ideja, pa da cujem vas :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...