truliandedzombileš! Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 наравно, али неко једноставно може да једе масно цео живот без фрке. не неко, већ већина. 1
kuruz Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 sinoć i danas nastavih prasetinom i viljamovkom, uz dodatak kolača i mezetluka, na nekoj svadbi pečenje za večeru, doručak i ručak, nikakav problem juče u KFC podelio s kolegom kofu onog sranja, osećao sam se kao da me je neko šutirao u stomak
Маузер Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 Mene boli stomak od toga u pm. A i govna su mi kao radioaktivni otpad posle toga.
Demon Seed Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Govno mi je zdravo i mekano ko git 1
soul wandering Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 sinoć i danas nastavih prasetinom i viljamovkom, uz dodatak kolača i mezetluka, na nekoj svadbi pečenje za večeru, doručak i ručak, nikakav problem juče u KFC podelio s kolegom kofu onog sranja, osećao sam se kao da me je neko šutirao u stomak ti si dobio bar 5 kg od leta cini mi se
kuruz Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 vrlo moguće btw ta "neka svadba" je bila u Krupnju
soul wandering Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 veruj mom ostrom zenskom oku cestitaj mu u moje ime onda
Machka Naopachka Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Provalila sam gomashio https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gomashio Kud ranije nisam znala za ovo. Preukusno je. Ide na sve zivo, povrce pirinac... a i na kasiku haha Proprzi se susam i doda soli 15:1 i u blender. 1
Demon Seed Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 A, znam, to je ono slično kao furikake 1
Angelystor Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 A, znam, to je ono slično kao furikake I ti si stigao do drugog reda?
temper Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 preporuka od mene, valja s vremena na vreme http://najzdravijahrana.com/zeleni-kasasti-sokovi-green-smoothies-recepti/ :*
bo88gdan Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 preporuka od mene, valja s vremena na vreme http://najzdravijahr...othies-recepti/ :* Joj sad mi se pije ovo sranje al posto sam jeo pahuljice sa mlekom bojim se da cu dobiti dijarejcinu sutra cim dodjem sa posla cu da se narokam ovim cisto zdravlje
ShinigamY Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Najbolji kasasti zeleni sok sam popio u Intergalactic-u ... Jedno vreme im je bio pokvaren taj sokovnik, skoro pola godine, ali taj Green Jet kako se zove, ubija. Stvarno nesto najbolje sto sam popio od smoothia.
temper Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 preporuči ti nama neki dobar blender mani gde si bio, šta si jeo...
ShinigamY Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Dobar blender, zapravo imam jedan, Fagor, sluzi me vec skoro dve godine: http://fagor.rs/proizvod/blender-fagor-bv-500/ Odlican je, brutalno jak, sta god da ubacim, mrvi do poslednje granule. Preporuka skroz
temper Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 a samo 400W bila sam ubeđena da ne bi smelo ispod 800 da bude ne znam, hoću da zamenim sokovnik što pre
johnnyzzz Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 meni je štapni mikser daleko praktičniji za manje količine (jedna čaša/krigla soka) a mogu da se muljaju i jela (kuvano povrće)
Oak Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 (edited) Nego kakvi su stavovi oko feta sira, je l zdravo i to? I koja vrsta sira ima najveći procenat proteina? Edited November 4, 2015 by Oak
ShinigamY Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Najveci procenat proteina, Ella 0% bez premca. Samo sto je bezukusan apsolutno, suv je, moras uz nesto da ga jedes, sam po sebi je nikakav.
Night's Blood Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Treba mi savet i koji recept za jelo koje nije tesko za stomak a dovoljno je hranljivo i kalorično za bebu i mene. Sad sam 8. mesec i stiska mi želudac, jako mi je teško da nađem balans u količini i da budem sita. Nekad ne pojedem puno a čim legnem krene nazad. Kontam da će Mačka i Melinda imati koji savet.
jelchica Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Najveci procenat proteina, Ella 0% bez premca. Samo sto je bezukusan apsolutno, suv je, moras uz nesto da ga jedes, sam po sebi je nikakav. A rikota? Ima je u maksiju (njihova robna marka). Piše "sir od surutke" tako da mora da bude protein galore
ShinigamY Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Njihovu robnu marku nikad nista, sta god da prodaju, neka hvala. Ella je stvarno odlican, procentualno posle jaja najveca kolicina proteina po gramu. Stvarno je odlican sto se toga tice. Ali je gadan ukus u pm, davis se dok ga jedes, tako da, kontam uz salate je dobar. I rok trajanja je relativno kratak, tako da to treba proveravati. Ja ne uspem tih 400 grama da pojedem u toku dana, muka mi bude. Ali kontam da moze na dva-tri dana da se razvuce ako je rok odgovarajuc. Meni se smucio jedno vreme, pa sam prestao da ga jedem, krenuo mlad sir da kombinujem. Ali kad treba malo rigoroznija ishrana, onda Ella. 1
johnnyzzz Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 (edited) pomešaš pola ele sa još toliko vode, umutiš i onda bude baš kremasto fino, dodaš neku voćku za ukus... ja sam dodavao sirup soka od višnje... mogu i same višnje, a ako dodaš još ponešto dobiješ i ceo čizkejk Edited November 5, 2015 by johnnyzzz
ShinigamY Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Odlicna ideja! Nije mi palo na pamet toliko da experimentisem Probacu obavezno, Ella mi je bila jedan od glavnih izvora proteina pred spavanje recimo.
Recommended Posts