Machka Naopachka Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Ispascu mudroser, al mislila sam da se te stvari znaju???
Hail Metal Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 (edited) @SW Ne bih rekao da su nezdrave, nego da nisu baš neki eliksir zdravlja, samo jedi, bolje to nego pogačicu sa čvarcima ili paštetu u svakom slučaju. Po meni u zdravoj hrani se isplati uzimati jedino sirove proizvode, i praviti sebi nešto, jer u te pločice se stavljaju aditivi i slično... Edited February 22, 2016 by Hail Metal
soul wandering Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 @macka ja imam ovu logiku koju kaze hail otprilike znam da nije 100 % zdravo ali da nije ni skroz djubre pa jedem zato me nerviraju ovakvi tekstovi. sta fali suvom divnom vocu?pa sta sto ima secer-bolje to nego cokoladu da jedem 1
jelchica Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 (edited) A što, sirovo voće je tako ruralno? U pojedino suvo voće meću i sumpor (nisam sigurna da li je štetan ali što ga unositi kad ne mora) U pločice meću margarin da budu "prhke" i belo brašno da ima mase i konzervanse da mogu da stojU sto godina na rafu i naravno so da bidnu slasne.. itd itb Edited February 22, 2016 by jelchica 2
Hail Metal Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Suvo voće je ok, ne fali tome ništa.
temper Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 (edited) dehidrator hrane, na kraju krajeva Edited February 22, 2016 by temper
Machka Naopachka Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 @macka ja imam ovu logiku koju kaze hail otprilike znam da nije 100 % zdravo ali da nije ni skroz djubre pa jedem zato me nerviraju ovakvi tekstovi. sta fali suvom divnom vocu?pa sta sto ima secer-bolje to nego cokoladu da jedem Al jos bolje da jedes povrce i voce. Mislim, ne zbog mene nego sto ces se bolje osecati E jel taj isusivac hrane kosta oko 10k ili sam utripovala?
Zen Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Tako nesto Mada meni to nema smisla, sve sto kupim sveze pojede se brzo xD
Berliner Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 http://www.blic.rs/v...ezdrava/n1fj6wh PA STA DA JEDEMO ONDA? ROGOZUBOVE POGACE IZ TIGANJA! *** ok ok ... kapiram da se ne secate dobar post inace
soul wandering Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 izbacivanje doručka najveca greška ikad, to se ne radi. pojela sam ceo šiš danas, u dva navrata ali ceo duvaj ga zdrava hrano
KazimKazim Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 (edited) http://www.blic.rs/v...ezdrava/n1fj6wh PA STA DA JEDEMO ONDA? Niko od nas ne voli kada je u nepriatnoi situacii, kada ima problem... ali i iz tog loseg stanja, dau se izvuci neke dobre stvari. Nauci kako da se boris i kako da pobedzues i unistavas prepreke Samim tim postaces jaca, pametnija, iskusnia, imaces vecu veru u sebe, nakon sto prebrodis i eliminises tu nevolju Edited February 22, 2016 by KazimKazim 9 1
Zen Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 ima matora Maja Volk par dobrih fora za tu "sirovu" kujnu al evo sad ce svi na to da se loze posto sprema Djokovicu ahha
kuruz Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Niko od nas ne voli kada je u nepriatnoi situacii, kada ima problem... ali i iz tog loseg stanja, dau se izvuci neke dobre stvari. Nauci kako da se boris i kako da pobedzues i unistavas prepreke Samim tim postaces jaca, pametnija, iskusnia, imaces vecu veru u sebe, nakon sto prebrodis i eliminises tu nevolju :haha: doktore
soul wandering Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 a koja je fora sa onom spravom sto reklamira, u cemu se razlikuje od drugih blendera?
Machka Naopachka Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Tako nesto Mada meni to nema smisla, sve sto kupim sveze pojede se brzo xD Pa da. Al ja ne volim previse suvo voce, kapiram ko voli da ima smisla praviti svoje Stick blender ljudi, zakon stvar za corbe!
Face Of Melinda Posted February 22, 2016 Author Report Posted February 22, 2016 Niko od nas ne voli kada je u nepriatnoi situacii, kada ima problem... ali i iz tog loseg stanja, dau se izvuci neke dobre stvari. Nauci kako da se boris i kako da pobedzues i unistavas prepreke Samim tim postaces jaca, pametnija, iskusnia, imaces vecu veru u sebe, nakon sto prebrodis i eliminises tu nevolju Life coaching saveti for ladies by KazimKazimaaaaaah Pa da. Al ja ne volim previse suvo voce, kapiram ko voli da ima smisla praviti svoje Stick blender ljudi, zakon stvar za corbe! Suvo voce u kuglof i kolace, smanjis ubacivanje secera u sve to a dodas ovaj tip secera u vidu grozdjica i eto slatko. A taj stick blender je fenomenalna stvar I da, samo sveze a moze i zamrznuto voce i povrce i redovno klopanje istog i eto zdravlje na usta ulazi fazon
Machka Naopachka Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Ne jedem slatko dok ne skinem jos 4 kile... Mislim, pojedem tu i tamo nesto al ne pravim kolace i ne gajbim slatkise. To za povrce je skroz tako, neuporedivo vise energije imam kad jedem tako 60-70% povrca i voca.
truliandedzombileš! Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Samim tim postaces jaca, pametniJa izneverovao sam
PajatheTrut Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Maja Volk najbolji nutricionista na planeti Kako bih je udario lopatom po licu kad je vidim na televiziji da reklamira onog secka glupog
KazimKazim Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 @ Truli O-MA-KLO-MI-SE (i nista manje pice dotuklo) 1 1
B@K@ Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Brat Yobara kad popie progovori književnim jezikom. Iskrivlienim pisanim jezikom nije zaboravio onaj nenapisani. 1
KazimKazim Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Alkohol i ocenjivanje na imdbu - naivece lobotmie 21. veka
Machka Naopachka Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 http://www.cbc.ca/beta/news Cancer-killing dandelion tea gets $157K research grant
Recommended Posts