Antikristina Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 4 hours ago, Haos sam ja said: Kad bi se čovek striktno priidržavao svih tih pravila, bio programiran kad i šta jede, zapisivao sve što je pojeo i koliku to nutritivnu vrednost ima, sam sebi stalno spremao hranu i nosao sa sobom - bavio bi se u životu samo time. To je naročito teško ako imaš kancelarijski posao sa fiksnim radnim vremenom, 30-45 minuta pauze od 9 do 5, decu, hobije, voliš alkohol i vutricu, preslušavanje hevi metala itd. Eh, a kad sam ja rekla Bogdanu da ne mogu da spremam sebi zdrave obroke jer živim u studentskom domu i nemam gde da ga pravim, reče mi čovek 'sve se može kad se hoće' 🤣 a vama teško od kuće poneti jednu kutiju
Haos sam ja Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Sve je u životu stvar prioriteta. Kad bi ti prioritet bio da se isklešeš ili da naučiš da sviraš jako brza arpeđa, moguće je i ostvarivo - samo bi morao u potpunosti ili u ogromnoj meri da se posvetiš tome u životu, što automatski znači da nemaš vremena za štošta drugo. E sad, očaj menja prioritete. Kad bih imao velilkih problema sa kilažom, samopouzdanjem ili zdravljem da vidiš kako bih se brzo prilagodio da vodim dnevnik ishrane i sve ostalo što mi u redovnim okolnostima deluje kao poslednja stvar na koju bih trošio svoje vreme.
kuruz Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 ja imam dosta fizičkih aktivnosti, a i jako mi prijaju jaja, tako da mogu i više da ih pojedem naravno pričam o mućenim jajima, ne o kuvanim, njih teško da bih pojeo više od 4
Srbin Hamza Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Eh, a kad sam ja rekla Bogdanu da ne mogu da spremam sebi zdrave obroke jer živim u studentskom domu i nemam gde da ga pravim, reče mi čovek 'sve se može kad se hoće' [emoji1787] a vama teško od kuće poneti jednu kutijuNije tačno da nemaš gde, možeš na plinsku bocu! [emoji14]Ma nije samo do kutije, jest da ja nosim knjige i laptop i razne gluposti, jedna kutijica više manje onda...Ali poenta je da ja taj obrok ne mogu da spremim ujutro, a da podgrijavam nešto pa stavljam u kutiju mi je besmisleno.Novi eksperiment mi je samo voćnu salatu da nosim. Će vidimo kako će proći.
Demon Seed Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 (edited) Dobri su vam copes, drž'te se, braćo i sestre! Kakav bre oBrOk, kakvo spremanje ujutru, poneseš piletinu, jaja kuvana, jedan paradajz, oslića, eventualni lebac, jednu papriku, jednu-dve banane, dve narandže, jabuke, i slično, naravno ne sve nego neku kombinaciju toga, šta se kad namesti. Na kraju krajeva, s obzirom da si konstatovao da u onom mom programu fALi 1 oBrOk, neš crć ni ako ubaciš neki slatkiš ponekad u kombo. Turi šlag u voćnu salatu ako si se već toliko cimao, da ti ne oksidišu komadići pošto je veća površina izložena vazduhu. 😄 Najgori su likovi koji spremaju sebi ukusnu cezar salaticu da imaju na poslu, da ponesu u svojoj specijalnoj lepoj kutijici na čiju su kupovinu potrošili po tržnim centrima celu nedelju popodne. Sve azdisalo jbt! Edited October 6, 2021 by Demon Seed
Srbin Hamza Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 na sreću, ne znam nijednog muškarca koji jede cezar salatu 1 1
Antikristina Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Imala sam u jednom trenutku rešo ali nisam imala frižider, a i glupo je da kuvam đe se spava i stoji garderoba... Doduše ni menza nije bila loša opcija, nećemo preterivati sad, da sam samo to jela ne bih imala problema 😄 1
Demon Seed Posted July 21, 2022 Report Posted July 21, 2022 Probajte nekad da prdnete u joga loptu, odličan audiotaktilni doživljaj.
Demon Seed Posted September 28, 2022 Report Posted September 28, 2022 (edited) U energetskim pićima nema ničeg naročito nezdravog (ako uzmemo classic enerđija sadržaj: šećer, kofein, taurin, vitamini). Change my mind Kofein je najupitniji tu, ali je i on dokazano bezbedan u količinama u kojima je u kafi i u energetskim pićima Edited September 28, 2022 by Demon Seed
vudun Posted September 28, 2022 Report Posted September 28, 2022 Često pijem Hell i Ultra, da budem iskren... Svake nedelje po 3-4 limenke... Valjda je bezbedno, jebem li ga... 1
ShinigamY Posted September 28, 2022 Report Posted September 28, 2022 Monster zero cal mi je neprevazidjen sto se tice ukusa i generalno energetskog udarca, jedno vreme sam cesto skoro na dnevnoj bazi pio beli ili ljubicasti, ali prestao vremenom, imao probleme sa snom nakon cak jedne limenke u toku dana.
Demon Seed Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 Mene sve radi uhh daj drogu djaoli je popili Al' bez secera me nista ne radi, rekao bih da sa niskim secerom dzabe pijes kofein, msm moze ok da radi zero enerdjija ako si nesto pojeo... I so je madjija, probajte nekad, ko nema problema s pritiskom, pola kasicice soli rastvorite u casu vode pa popijete, kao da si zvekno monster assault, iznenadicete se... Sem ako ste bas neispavani, onda dzabe, do 2 radi kofein a od dva samo kokain i amfetamin Msm ovo za so vazi za ljude koji se zdravo hrane, ko jede cipseve i slicno, tog vec radi i secer i so i trans masti i MSG, njemu nek je Bog upomoc, nemo da sipuje so u vodu, ubit ce se. MSG btw jos jedna bezbedna supstanca na losem glasu, naravno ako se jede u McDonalds i cips kolicinama, onda je sve moguce, ali ima je i prirodno dosta, npr. u paradajzu... MSG isto dobro gasira, eto Hamzo imas i to u siru, sir je keva 1
Srbin Hamza Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 kupio kilo šmarskog roka samo piletina i sir ja pijem tursku posle obroka, uvek, zato valjda mi ne treba šećer kafa na prazan stomak mi nema smisla, moram bar kiflu pojesti sad sam kupio neki termos, neću više espreso da vidim u životu
Demon Seed Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 Meni je prva kafa ujutru sa mlekom (bez vode 🤣) i medom doručak. Šta je taj čmarski rok? 31,3 gram bjelančevina Omg ovo elitni sirac Nisam čuo nikad za čmarski rok.
Demon Seed Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 Donela komšika pogaču domaću, dobro ume da je zamesi, propo dan, 3000kcal Pojačaću napore na treningu jbg
Sreta Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 Kao, lose vam bilo dok ste sperme jeli...mrs bre! Darovale sto pijanih noci...
Srbin Hamza Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 31 minutes ago, Demon Seed said: pogaču domaću sa čmarskim rokom! plus manje masti i manje kalorija
bo88gdan Posted September 30, 2022 Report Posted September 30, 2022 On 10/6/2021 at 3:50 PM, Antikristina said: Eh, a kad sam ja rekla Bogdanu da ne mogu da spremam sebi zdrave obroke jer živim u studentskom domu i nemam gde da ga pravim, reče mi čovek 'sve se može kad se hoće' 🤣 a vama teško od kuće poneti jednu kutiju Jebote zivot, ja radim u rudniku plus svaki drugi dan kao trener i zivim na relaciji Lazarevac-Blok 70 i spremam sebi svaki drugi dan za 2 dana jelo a ti kao student nisi u stanju na to sam mislio inace vec sigurno 10 godina kuvam sebi sta treba 1
Srbin Hamza Posted September 30, 2022 Report Posted September 30, 2022 35 minutes ago, bo88gdan said: a ti kao student nisi u stanju pa brate studentski dom nema kuhinju u sobama ali meni nisi odgovorio na pitanje: ako praviš za 2 dana jelo, kako ga onda jedeš, hladno ili imaš gde da podgreješ ili šta?
Antikristina Posted September 30, 2022 Report Posted September 30, 2022 Svaka čast tebi nego nije poenta u tome što mene mrzi da kuvam ili nemam vremena nego što stvarno nema gde, da si bio u sobi znao bi 🤣 Ja ne radim u rudniku ali ne mogu da napuštam krug i nema nikakva radnja baš blizu, tako da i ja nosim ručak, šta oćeš više 😁 Ja jedem ladno sve, čak i ladan gra
Kumodraski Vo Posted September 30, 2022 Report Posted September 30, 2022 25 minutes ago, Antikristina said: Ja jedem ladno sve, čak i ladan gra Jel jedes i staklo..
Srbin Hamza Posted September 30, 2022 Report Posted September 30, 2022 ma bogdan bre buržuj, čuješ radi u rudniku ako ima šporet u rudniku onda ima više nego ja na poslu
Demon Seed Posted September 30, 2022 Report Posted September 30, 2022 3 hours ago, Kumodraski Vo said: Jel jedes i staklo.. Bajo moj Može i ladno da se jede, šta
Recommended Posts