Oak Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Pa ima milion ovakvih dokumentaraca o tome kako im je hrana puna šećera, mada i naša je samo je kod nas manja ponuda, sve što je u pakovanju i gotovo ima u sebi šećer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Pa ima milion ovakvih dokumentaraca o tome kako im je hrana puna šećera, mada i naša je samo je kod nas manja ponuda, sve što je u pakovanju i gotovo ima u sebi šećer. cak i slane stvari koje kupujemo su pune secera . Ja sam izbacio hleb iz ishrane samo jedem kuvan pirinac . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) ja sam izbacio i hleb i secer, kilaza mi je idealna, ne moram da vezbam uopste...te dve stvari najvise goje ishrana je najbitnija za dobar izgled...mozes da treniras koliko hoces, ako se nezdravo hranis dzabe sve. Edited September 8, 2014 by LoveHateLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 ista stvar i ovde, hleb i šećer - raus iz moje ishrane, evo već godinu i po dana negde i do jaja mi je ovako, uopšte nemam potrebu ni za jednim ni za drugim Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 . Ja sam izbacio hleb iz ishrane samo jedem kuvan pirinac . ma ti si opasan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 cak sam par puta uzeo uz neko meso i cisto da probam najeo se hleba kao nekada sto sam radio , i bilo mi je muka Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Пичке, сви ћете се ви вратити простим угљеним хидратима, кад-тад !! http://www.youtube.com/watch?v=6N0fJA1oack ja sam izbacio i hleb i secer, kilaza mi je idealna, ne moram da vezbam uopste...te dve stvari najvise goje Reci mi samo u kojim si sve oblicima secer izbacio ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 A je l jedete domaće kiflice, gibanicu, pitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 (edited) Polizes nam kitu! To ti je za Breaking bad, lopino, jos si Trlaju hteo da okrivis, kao da mu je malo polizanih jaja do sada. Edited September 9, 2014 by Sreta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Kamen u bubregu, hteo da se ubijem od bolova! Nek, ne daj Boze, imao iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Ja jedem dnevno jedno pola kile secera evo vec 27 godina manje vise. Znaci svaki dan cokolada, jaffa, munchmellow, pa u svakoj kafi po 2-3 pune kasicice(a udaram ponovo 3-4 dnevno), 2 litra koka kole, pa onda po tegle dzema, nekada i meda, krompir i hleb tamanim samo tako i opet nema gojaznosti cim pesacim vise od 30 min dnevno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Taki ti je metabolizam, al' zato ti taj secer unistava druge stvari u organizmu dok se ti lozis kako ti nista ne smeta jer si mrsav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 (edited) Pa ono jes istina, ali jebes zivot bez secera. Ja zivot zivim punim plucima i ako ne mogu da ga zivim kako hocu onda jebes ga. Koji ce mi da zivim 100 godina ako cu narednih 70 da jedem mekinje? Edited September 24, 2014 by HEFEST 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Pošto je ova tema aktivnija okačiću ovde a tiče se ulja od konoplje za korišćenje u medicinske svrhe. Onaj ko je iz Beograda ima veliku šansu da čuje Rick Simpsona jer dolazi u petak. Event ispod. https://www.facebook.com/events/328093974028490/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Taman da vidim i Zlatibora, kučiki mu se u usta posrali dabogda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Kamen u bubregu, hteo da se ubijem od bolova! Nek, ne daj Boze, imao iskustva? Moja mater, kaže da su oba porođaja zajedno ništa kad se s tim zlom uporedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Mnogo njih padne u neosvest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 http://www.dose.com/lists/16107/These-Photos-Reveal-What-Kids-Around-The-World-Eat-For-Breakfast-It-s-Really-Shocking?utm_source=Facebook&utm_medium=Social&utm_campaign=Facebook-231435026494&utm_content=FBPageList Zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Ajoj majko, pa ova potonja Holanđanka narendala čokolade na leba i vozi za doručak. Otiće joj sve pare doktorima u životu (krivi roditelji naravno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 hmmmm meni su super obroci ona prva dva deteta, turkinje i malog japosa kad se setim sta smo mi imali ko klinci za dorucak obicno je bilo da biras oces virsla + senf + jogurt + leba pileca dzigerica przena + jogurt + leba leba + sunka/kobaja + puter/majonez + paradajz kajgana + slanina + jogurt + leba opciono sir i kiselo mleko, kajmak i prsuta kad ima tek poslednjih 15ak godina jedem tipa ovsene pahuljice i "zdrav" dorucak sad kad razmislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Ja kod babe na selu tukao samo poparu, palentu sa jogurtom i kajganu sa sirom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 kačamak samo sa sirom i zaprškom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Cicvara ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 (edited) U osnovnoj sam rokao četvrt hleba sa paštetom i litru kole,.... u srednjoj burek uglavnom, sad ovsene sa mlekom, ili kuvana jaja. Edited October 16, 2014 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Kao mali djusk'o Super Mario, bolje radi dop ako sam svario! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts