Jump to content

Recommended Posts

Posted

U osnovnoj sam rokao četvrt hleba sa paštetom i litru kole,.... u srednjoj burek uglavnom, sad ovsene sa mlekom, ili kuvana jaja.

jebiga Rambo, ostara se :haha:

Posted

Ne razumem se u divljac a prvi put sam je probala u restoranu u centru Barselone i tu je cena bila bas pristojna fazon oko 20evra, kontam da je ulovljeni zec skuplji, ili gresim?

Generalno ja volim mediteransku klopu i meni je tipican dorucak kao i jutros hleb sa maslinama koji istostiram prelijem kasicicom-dve maslinovog ulja i kriska sira, sto manje vestaka to bolje. Overih jutros koziji sir, koliko mi se ne svidja kozije mleko toliko sam zgotivila sir...

Posted

Tvoj dorucak-> holesterol party :haha:

A sad ozbiljno jaja, meso i jogurt su bogati proteinima, tako npr casa jogurta od 0.2 zadovoljava oko 50% tvojih proteinskih potreba, ova kolicina je veliko opterecenje za bubrege. Tako da Kuruze da ti ne uzimam anamnezu ali ako imas u familiji povisene masnoce, dijabetes, batali ovakav dorucak :)

Posted

zju

sad imam pitanje

da li je tačno da konzumiranje mlečnih proizvoda stvara naslage u sinusima?

tj. da prouzrokuje stvaranje naslaga

• Downvote 1
Posted

A sad ozbiljno jaja, meso i jogurt su bogati proteinima, tako npr casa jogurta od 0.2 zadovoljava oko 50% tvojih proteinskih potreba,

Znači čoveku je potrebno dnevno12g proteina? Ajd ne lupetaj
Posted

To je već druga priča.

mlecnih proteina

cek bre, a protein iz surutke

A šta kao protein iz mleka je drugačiji od ostalih? Isti djavo bilo da je iz mesa, jaja ili mleka, jedino onaj iz biljka ima nešto lošiji aminokiselinski sastav, ili u suštini i taj je veoma sličan.

• Downvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Zašto na ambalaži sokova ne piše koliko ima šećera, pišu kalorije, masti, proteini, hidrati, ali nema šećer.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...