Face Of Melinda Posted December 13, 2014 Author Report Share Posted December 13, 2014 nisam zapisala ali ici cu ovih dana do cvetka da ga nadjem pa delim info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 (edited) Može, turi ako se setiš na temu o čajevima. Edited December 13, 2014 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 (edited) E da, nisam fejk. Ne lazi narod. Jebes kandidu, daj neki mixtejp. Edited December 13, 2014 by In The Flesh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Jebes kandidu Zapravo, situacija je sasvim obrnuta. xD A nisam preslušao dovoljno ovogodišnjih albuma da bih mogao da sastavim neki tejp. Možda sledeće godine... Evo umesto tejpa jedan fini witchy prog rock (iz 2014.) http://youtu.be/AW9VPOYolDI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Ako ovo lečenje ne uspe menjam nik u Kandidall. Kandidall of metal Cek bre jel ono bese ulje divljeg organa za ubijanje kandide ili hwlikobakterije ili oba? Priceless typo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 I ja sam se pitao kakvi su to divlji organi dok Melinda ne odgovori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Ne znam je l' bilo, ja bih ovo kupovao da sam u NS-u. http://www.teglas.rs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 e kul je to pricao mi neko. vidim da nije skupo ali sve salate koji mi se naoko dopadaju su bar 350 din sto je vec malko previse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Pa ako može za 2 obroka da ti bude onda nije puno, ne znam koliko je velika ova tegla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 salata vrhunac kulinarstva nešto što čovek kupuje gotovo, u tegli. da. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Piše na sajtu 260 do 330 g. Malo mi malo 300 din za tu teglicu. One tegle što obično koristimo za ajvare i džemove su od 750 grama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 zelena salata, hrastov list i brokoli nisu nešto teški, jebga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Kendall za stres ti preporucujem jedan gandzovicin svaki dan oralno, a secer tuci sto vise jer kazu da se klin klinom izbija. Licno video vise primera te teorije kako se ostvaruje u praksi mimo svih ocekivanja. Naravno da objasnjenja nema. Moj ujak pregrmeo alergiju na alkohol(unutrasnja upotreba naravno) tako sto je sve vise pio. Imao otvorene rane po ledjima zbog toga. I onda samo odjedaman sve prestalo. To je bilo pre 20 godina. Lik i dan danas jedan od vecih alkosa u Srbiji. Ja eto svaki dan pojedem po 300 grama cokolade, 2L Coca-Cole i pojedem za dorucak 5-6 jaja sa litar jogurta i pola leba, slanine i kobaje, sirevi i majonezi. Nikakvih problema. Svi testovi uvek uredni, cak i previse uredni. Pocinjem malo i da sumnjam u ove laboratorije. Nikada necu razumeti mediteransku ishranu.Ja bih umro gladan. Ubedjen sam u to. U Turskoj me zadesila nesreca da budem osudjen taj takav dorucak, rucak i veceru. I to u vreme Ramazana. Majko moja kada ih nisam sve pobio koliko ih ima u Turskoj. Izvadio bih palamar i popisao se po svoj onoj hrani budjavoj samo da me nije zena nagovorila da to ne radim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 ipak, kendal nije hefets niti član njegove famozne lige izuzetnih džentlmena/čuvara galaksije il x-men odreda (zaista, el ti poznaješ nekog ko nije superheroj?), već bolešljivi fejk i ne preporučuje mu se praćenje gore navedenih, krajnje suludih, saveta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 (edited) Dobro, ajde, gandžovicin® još i može da proba... Edited December 16, 2014 by B@K@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 (edited) PA neka proba prvo sa vasim savetima i ako ne uspe neka proba alternativne metode. Lik vuce ovo vec 10 godina i pridrzava se svega. Jebem mu mater AIDS bi izlecio do sada. Ma ko sta pricao Kendall prijatelju ovo ti kazem ko bratu rodjenom nista ne postoji na ovome svetu protiv stresa dobro kao jedan dzoint lep. Ama bas nista. Oni lekovi za smirenje su go kurac. Na gandzi se covek i smeje i nije samo grogi balvan kao kada se naguta sedativa. Ostale savete naravno prihvati sa rezervom. Edited December 16, 2014 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 evo, da se jednom i ja složim sa Hefestom Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 dobra je gandža, mada je za smirenje bolje pivo - hmelj majka. nego, hefeste, daj prodaj endimion, skresali su vam plate u državnom sektoru, ketić nikad manji, a nikad skuplji, prodaj ti to lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Gde to da prodam sunce ti? Pre ce bubreg da ode. Ja sam u drzavnom sektoru samo radi penzije. Kao sto rekoh jednom clanu ovde sto ceni ljude po tome kolika im je plata ja ne zivim od opstinske plate. Da od nje zivim kako bih imao za tih 5-6 jaja dnevno i Coca-Colu(i Malog Boru)? Nemoguce naravno. Ja sam potomak kneza Teofana i zivim na visokoj nozi ako neko pita. Sreca pa i ketice ne kupujem nego dobijam za dzabe. Jbg. sa godinama sam to i zasluzio. Bas juce sam bio u jednoj zanimljivoj fabrici gandze. Covek sve lepo opremio da ne poverujes. Kupio sve moguce zajebancije sa Zla-zla sajta. Koliko je ulozio morace da proda tonu da bi pare povratio. Naravno ja sam glavni degustator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Piše na sajtu 260 do 330 g. Malo mi malo 300 din za tu teglicu. One tegle što obično koristimo za ajvare i džemove su od 750 grama. Jes vala malo, teško je bilo proceniti po fotkama mislio sam da su te veće. Prosečan obrok treba da bude oko 400g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Kendall za stres ti preporucujem jedan gandzovicin svaki dan oralno, a secer tuci sto vise jer kazu da se klin klinom izbija. Licno video vise primera te teorije kako se ostvaruje u praksi mimo svih ocekivanja. Hvala za savete ali ono, nisam ja pod nekim posebnim stresom. Posle sat i po vremena šibanja na treningu sve je meni lepo i opušteno. Mada, mislim da sam kandidu zaradio kad mi je još davno iz ko zna kog razloga oslabio imunitet i ona se tada ušunjala... I, osim estetskih problema (svako jutro moram s usta da skidam bele naslage koje se natalože), ne pravi mi nikakve druge probleme, tegobe i sl. A da, slažem se da se klin klinom izbija. Kao kad prvi put radiš sklekove pa dobiješ upalu mišića. Najbolji način da se rešiš upale je da... radiš još sklekova. A ovo za gudru, pa ono, ako je do 20. godine nisam probao malo mi je glupo sad baš da krenem. bolešljivi fejk Kako ovo zvuči deprimirajuće. Uzgred, kako bolešljiv, jutros istrčao 8 km srednjim tempom po nezgodnom terenu... in the woods. I nisam bre nikakav fejk. Ali dobro, to već znaš. Dosta o ovom slučaju, cepajte sad neke savete o ishrani, zdravlju i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Ti imas 20 god? Mislio sam da si u najmanju ruku moje godiste.... tj. '91. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Ti si '91? Ja sam mislio da si '86 pozovite Elfa da mi kaže kako sam '98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Kurci se mnogo. @Kendall Sinko nikada nije kasno za prave stvari. Na gandzu ne gledaj kao na drogu nego kao na najlepsu poslasticu koju je majka zemlja rodila. Tako se oslobadjas grize savesti koji nam vestacki namece ova posrnula civilizacija. Mada koliko vidim ti se primas na trcanje tako da sigurno nemas toliko vremena za dokolicu i uzivanje u narkomaniji. Ako samo cepaj ono sto te cini relaksiranim. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Hefi, tebe bih prebio kao pičku, pa da sam još mlađi nego što sam. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts