Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nosim u onim plasticnim posudama po 300-400 grama. Dve takve. Dorucak klasika salata, sto vise razlicitog povrca sezonskog + dva jajeta bez zumanca, za rucak obicno isto to ponesem + neko meso, ili ponesem samo salatu a dokupim meso negde. Mada na poslu imamo i odlicnu kuhinju, pa cu verovatno da praktikujem da ponesem sve sastojke i tamo spremim (mislim na salate, jaja i tako to, ne na meso i przenja itd). A i direktorka je pored CEO uloge i yoga instruktor, pa se vrlo dobro razume u zdravu ishranu pa po nekad pratim njenu ishranu i pokusavam i ja tako :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Doručak pola litre jogurta i 50g ovsenih, to je uobičajno, ponekad odem i u mesaru i kupim 150g pečenice a zalutam i u pekaru, za užinu dve voćke...

Uglavnom nosim hranu u običnim posudama.

Posted

Doručak pola litre jogurta i 50g ovsenih, to je uobičajno, ponekad odem i u mesaru i kupim 150g pečenice a zalutam i u pekaru, za užinu dve voćke...

Uglavnom nosim hranu u običnim posudama.

Dobar menu :D.Ja sa ovsenim izrendam jabuku i stavim kakao.

Posted

Imas tih

Mislila sam plasticnih, da se kupe pa da ih punis klopom i nosis na posa', i pitala vise ovo dvoje sto nose rucak na posao... ;)

Imas takvih posuda po svim ovim radnjama sa stvarima za po kuci, tipa Yisk, Home Center u Uscu, Merkur i tako to. Ja sam konkretno kupio u Home Centar u Uscu, mrzelo me dalje da se cimam. Kvalitetne su posude, a nije to ni nesto preterano skupo (ne zna tacnu cenu da ti kazem, kupio pre par meseci)

Posted

Da me jebes, ja nisam uspeo da nadjem ni jednu, danima sam se mucio da nadjem kofu za cedjenje dzogera za ribanje podova :haha: Jbg, nemaju svi vremena da vrzmaju po gradu gde ima tih radnji, a i kad izadjem sa posla, nista od toga ni ne radi.

Posted

Pa ako gledamo geografski, to je to :haha: Izmedju kine i indije, ne mozh da omane. Vise Indija fazon. Mozda zbog nadmorske visine nesto drugacije, al' izgleda isto ko indijska

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...