SerbZmaj Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Opste korisne norme - ha! Ljudi su previse slabi zato cemo mi vanzemaljski entiteti gospodariti planetom i celim svemirom...buahahahah Opet sam jeo paprike.....
blondie Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 (e sad ce tek biti) pasulj s kobasicama danas na meniju.. po vrucini, zderu se corbe kad smo kod kobasica..
Face Of Melinda Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 Srpski Zmaju spagete jesu preporucljive itekako 'A 1/2 cup serving of cooked pasta (spaghetti) contains a mere 99 calories, less than half a gram of fat, and less than 5 milligrams of sodium. (Source: USDA Handbook 8-20). Pasta is high in complex carbohydrates, which help give you energy. Instead of a quick burst of energy, complex carbohydrates provide a "time release" of energy. The U.S. Department of Agriculture's Food Guide Pyramid recommends we eat six to 11 servings of complex carbohydrates daily. Including pasta in your diet three times a week or more is an easy way to help meet that goal. since one serving of cooked pasta is only 1/2 cup, if you eat a typical serving of cooked spaghetti, this will probably provide two or three of your recommended servings of complex carbohydrates." @ Baba Dzonga: Eh da sto se tice przenih pecurki... one se prze sa veoma malo ulja (po mogucstvu maslinovog, ipak smo mi siromasna zemlja) jer puste svoj sok tako da je i taj segment pokriven, a ne prze se dugo... A sto se tice navika... navike se menjaju, zavisi ko im kako robuje... u hrani moze da se uziva itekako, barem ja uzivam da kuvam i jedem, ali ne volim da se hranim djubretom. U pravu su i Gavra i Sova treba slusati svoj organizam... ali treba paziti i na sta ga navikavamo. Jer ako nam organizam porucuje idi u Mac ili uzmi cigaru i puranjaj mi znamo da to nije zdravo ali lose navike, cine cuda...
mara! Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 ja sam, od kako su pocele ove vrucine, prestala da jedem... O_o
Dray Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Caj KIrkolina mnogo dobra stvar...jeste da stomak ode u qurac ali se nista ne zalepi
Face Of Melinda Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 Ljudi na koristite cajeve i kojekakve gluposti da biste srali ili sta god, oni se piju samo ali samo kada se ima zatvor... Ako hocete liniju + zdravlje jedite mekinje u kombinaciji sa mlekom ili jogurtom i bice sranja... Generalno dnevno bi trebalo uzimati oko 30g namirnica sa dijetnim vlaknima (povrce, voce) jer one da se izrazim plasticno obmotavaju sadrzaj creva i potpomazu kontrakcije istih pa vam raznorazni cajevi nisu ni potrebni.
SerbZmaj Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Melindina Faco ja sam Serpski Zmaj Ovo za cajeve ne mogu da ti oprostim!!! Ljudi pijte cajeve, kada odete u zatvor vec ce biti kasno Najzdravije je da se 'krecete' tj trosite energiju, pijete dovoljno tecnosti, redovno okupirate wc i zlostavljate toalet papir.... i ne preterivati ni sa jednom vrstom namirnica... Ljudi koji se uglavnom hrane biljnom hranom cesce imaju zapetljaj creva
Face Of Melinda Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 Au brate meni doktori postdiplomci sa gastroenterologije rekose suprotno, da treba sto manje piti "cajeva za sranje" naravno ovi normalni su totalno ok, ali njih zbog nekih drugih stvari treba unositi u ogranicenim kolicinama.
SerbZmaj Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 aaaa cajevi za 'ciscenje organizma'...pa dobro to je vec drugo... mmmm maslineeeeeeee
Face Of Melinda Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 mmm... Zmaje kako su one dobre za stelovanje masti kada pravis obrok
SerbZmaj Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 ma jok...one su obrok ) Kako mislis - stelovanje? El to s - sh ili s?
Face Of Melinda Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 S=Š Vala za dnevni energetski promet kada god sam radila obroke, masti sam shtelovala sa maslinkama... posto mi uvek masti zafale a to nam i asistent rekao, kada god imamo problem sa mastima ubacimo kajganu ili maslinke zavisi od kolicine
SerbZmaj Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 E to nisam znao...ma nisam znao ni da imam masline...nego ih nadjoh u frizideru pre neki dan....
Axeanosilas Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Мени кад зафали мас', ја приопштим сас неку готичарку.
Face Of Melinda Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 Axe jesi li spreman za taj hiperholesterolemijski sok?!
Axeanosilas Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Axe jesi li spreman za taj hiperholesterolemijski sok?! Па и не баш, тренутно сам суфицитаран што се тиче масти, па ако каквој љепотици треба, ја сам спреман за општење...
Machka Naopachka Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 ma, da li je to kishobran? a drzi ga verovatno podignute ruke ako padne kisha (zbog frizure )
Axeanosilas Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 bas su slatke? Срецјице маwе. Него, има ли некаква табела за то штеловање масти/протеЈина, да знам шта ми је чини?
Face Of Melinda Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 Срецјице маwе. Него, има ли некаква табела за то штеловање масти/протеЈина, да знам шта ми је чини? Pa princip je sledeci odredis bazalni metabolizam tako sto pomnozis svoju telesnu masu sa 11,6 + 879 i u zavisnosti cime se bavis to pomnozis sa ako si fizicki slabo aktivan 1,55; umereno 1,78; tezak fiz.rad 2,1 i ondak dobijes odredjeni broj kalorija koje raspodelis po principu 30% na doricak, 50% na rucak, 20% pri cemu treba da unosis dnevno 60% ugljenih hidrata, 30% masti, 10% proteina i eto pazljivo sa tranziranjem gothicarki
gavrosaurus Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 bas su slatke? Јао, бре, што ми огади кафу?
SerbZmaj Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Melinda aj ako imas stavi tabele ovde pa da ljudi mogu da koriste... Ja ne znam gde mi to stoji
Recommended Posts