Jump to content

Pravilna ishrana / zdravlje / gojaznost

Face Of Melinda

Recommended Posts

Sva ta etericna ulja u kuci su mi na bazi lavande... mada dozirano i po potrebi... tako da preporuka za ovo sto Machka kaze :da:

Ovaj recept deluje zanimljivo, ali dok nadjes ta prehrambena ulja za lavandu mislim da je to proces...

Caj od matocine za smirenje rula, a lavanda neka mirise po kuci...

KISS pravilo-> keep it simple and stupid :haha:

Smuti: jedna banana (cenim može i jabuka ako bežiš od uglj. hidr.), malo ovsenih, malo lomljenog ili mlevenog lana, malo cimeta, šaka borovnica, đumbir u prahu, mleko onako naoko

Pa sad varijacije na tu temu do mile volje

Sa višnjama umesto borovnica bude isto jako lepo

• Upvote 1

Jbg mora cimet :D

ovsene 150-180g

mleko 250-300 ml

pola banane, moze i cela/ili stevija

kasika cimeta

kasika kakaa

brusnice ili borovnica po izboru

Ovo naravno u blender (ja ne mogu da jedem ovsene samo potopljene u mleko ili sl, moram da izblendujem).

Mnogo dobro :)

Edited by Џрк

Heil prvi recept bez banane, plus

Mislim, ne dam ti plus jer ne mogu s mobilnog, al imagine the plus. :haha:

Ps meni u blenderu bljak. Najbolje su kad ih skuvam u mleku malo, 10tak min. Malo soli i malo vise meda + banana + orah seckani preko i malo cimeta. Vise volim kad su ukusi odvojeni nego sve smuceno.

Suve kajsije mi padose na pamet takodje.

Edited by Machka Naopachka

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Jedan recept koji moze da se ponese na posao. Salata s lososososom, jela u Uscu, probala kod kuce, O'LICNA

Naci, losos i krompir salata (krompir kuvan, luk nasecen, malo sirceta i masl ulja) je bio rucak u nedelju, napravis duplo vise (lososa +50-70% kolicine). Pride skuvas grasak.

Pomesas grasak, kapar (oprati ga malo, inace bude slan ovaj iz konzerve), crne masline, krompir + luk salatu, i par listova zelene salate sa strane, dodas malo sirceta, maslinovog ulja i mirodjije, i preko seckan losos, jede se hladno.

Mnogo lepa kombinacija :da:

Edited by Machka Naopachka

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...