Machka Naopachka Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Huhuhuhahahahahaha za ekipu iz klana fluorisane vode i kiselih dijeta http://www.dhmo.org/facts.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Odlican recept za falafel (ispadne jako puno. Od cetvrtine se najedosmo muz i ja) +pita hleb neki+humus+seckana paprika http://toriavey.com/toris-kitchen/2011/01/falafel/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Dajte neke recepte sa ždrebećim mesom, kupio sam 4kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Dobro je meso, supa plus kuvano meso, jako slično govedini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Samo nemoj da preteruješ, to se jede umereno, jako je meso, skočiće ti pritisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Nisam znao, pojeo sam prosečnu količinu, dva parčeta, recimo 200g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Ma to je ok, nego mislio sam recimo kg mesa (što i nije tako strašno, kad si alav ) Pre nekoliko dana probah čuvenu teleću glavu u škembetu u Kordunu, restoranu u Pančevu. Domaćinska kuhinja, odlično mesište, sve im je ukusno, cene vrlo pristojne - elem, da se uklopim u tematiku - ovo čudo je tako jako, porcija je 500g, konobar me upozorio da probam sa pola porcije, kao dovoljno je... ja prihvatio, ali kad je stiglo, smorio sam se kako izgleda malo. Negde pred kraj porcije (tj. zvanično polovine) shvatih da celu nema šanse da bih pojeo. Ne što se kao napuniš, nego te nekako pukne, jako je, baš se zasitiš. (Kao prilog sam jeo ljute pečene paprike i odličnu lepinjicu, uz dva ćevapa, malo pomfrita i kupus salate, ali se to ne računa ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Ja tako jednom nisam uspeo da pojedem biftek u kafani Kuhinja u Vojvode Stepe, onaj što je spolja reš, na pola puta medium rare for the course is a must, a u sredini krvavo see the bastard smile, will be devoured by them freaks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 odlično mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Ja za četiri godine u gimnaziji ne odoh do Korduna nikad Moram pod hitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Kuhinja je super klopala sam tamo par puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Samo Dubocica u Zemunu. Najbolja dimljena vesalica u ovom kraju sveta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Well, it's official http://www.bbc.com/news/health-34615621 Da se razumemo, nije ovo ništa novo ni epohalno. Meni je drago da su izbacili ovu izjavu i uporedili sa pušenjem. Ameri jedu toliko govana ali su pušači zlo od sotone. Poremećen sistem skroz. Al slaninica na roštilju pa kad zacvrči ona mast što kaplje i dimi ijaoooo.... pet cigara I, da, doktorka da mi kaže dal su stvarno s medicinskog faxa izjavili da je meso neophodna namirnica koja se mora konzumirati zbog proteina i esencijalnih aminokiselina?! Mislim, da su s mog faxa, razumela bih, to im je poso, al ovi vaši bre Zapravo danas nebuloze na vestima na radiju: 1. Srbija neće da uvede sankcije Rusiji, jbg kako bi bez tonus hleba 2. Srbija se po nekoj tamo klasifikaciji mrdnula s 60tog na 40 mesto, neprijatno mi kako nam dobro ide 3. Ova izjava s medicinskog Kad nisam crkla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 (edited) Je l' pušiš? Jesi vegan? :D Bez mesa ili još gore bez životinjskih proizvoda uopšte je teže uneti dovoljno, ajd proteina i đene đene, ali npr. B12 malo zajebanije. Možda je izjava malo preterana (mada verujem da nisu rekli kako proteina ima SAMO u mesu), ali je taj stav medicine normalan, nijedan normalan lekar koji nije član vegun sekte ne preporučuje nikom da postane vegeterijanac (osim ako pacijent nema probleme sa varenjem mesa). Stop vegunima. Stop pušačima! Edited October 27, 2015 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 meni je dr rekao da dnevno moram da unosim parce mesa, riba, belo pilece, junece...zbog imuniteta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Zbog imuniteta - tu je Sreta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 (edited) u teoriji pilece meso i riba jesu zdravije namirnice od crvenog mesa pogotovo svinjskog ali u PRAKSI to apsolutno nije tacno.Isti je kurac sto se zdravlja tice pojesti TUNJEVINU IZ KONZERVE i PLJESKAVICU na "proverenom" mestu.Takodje je isto pojesti piletinu iz mesare kao i tu sniclu koju nude,isto su je iztoxikovali OVER THE TOP.Ova prica moze da pije vodu samo u herbalife ili gym sekti i nigde vise. Edited October 27, 2015 by Lord Iffy Boatrace 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 nisam član nijedne sekte, samo ne volim ukus mesa kad god bih ga u potpunosti izbacila iz ishrane, ništa se ne bi desilo, jedino bi nivo gvožđa u krvi značajno porastao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Isti je kurac sto se zdravlja tice pojesti TUNJEVINU IZ KONZERVE i PLJESKAVICU zavisi to...pljeskavica ima izgoretinu i skart mast a tunjevina ima teske metale, pa sta ti draze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Je l' pušiš? Jesi vegan? :D Bez mesa ili još gore bez životinjskih proizvoda uopšte je teže uneti dovoljno, ajd proteina i đene đene, ali npr. B12 malo zajebanije. Možda je izjava malo preterana (mada verujem da nisu rekli kako proteina ima SAMO u mesu), ali je taj stav medicine normalan, nijedan normalan lekar koji nije član vegun sekte ne preporučuje nikom da postane vegeterijanac (osim ako pacijent nema probleme sa varenjem mesa). Stop vegunima. Stop pušačima! Ne al kakve veze ima? Meso, ne zivotinjski proizvodi. Meso su rekli je neophodno zbog esencijalnih aminokiselina. Sorry al to jednostavno nije tacno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 А ово са сланином нису направили диференцијацију између домаће сланине од крмета из твог свињца, које је трчало по твојим шљивацима и пластичне сланине из супермаркета Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 u teoriji pilece meso i riba jesu zdravije namirnice od crvenog mesa pogotovo svinjskog ali u PRAKSI to apsolutno nije tacno.Isti je kurac sto se zdravlja tice pojesti TUNJEVINU IZ KONZERVE i PLJESKAVICU na "proverenom" mestu.Takodje je isto pojesti piletinu iz mesare kao i tu sniclu koju nude,isto su je iztoxikovali OVER THE TOP.Ova prica moze da pije vodu samo u herbalife ili gym sekti i nigde vise. pa sta je resenje?koje meso da jedem? ja stvarno ne mogu da gajim domacu kokosku na terasi i koljem je Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 naravno da je sranje meso štetno kao što je i sranje povrće i voće štetno. mislim, mene briga. prezirem sebe, volim partizan, blek metal i pičku ali isharana generalno povećava rizik od raka creva, tako da upijajte sunčeve zrake vi gmazovi što bi ste da živite sto godina nisam član nijedne sekte, samo ne volim ukus mesa kad god bih ga u potpunosti izbacila iz ishrane, ništa se ne bi desilo, jedino bi nivo gvožđa u krvi značajno porastao svaki vegan kojeg poznajem ili ima sjebanu krvnu sliku i/ili je stalno kilav i prehlađen naravno, priča kako je to bilo oduvek tako i kako nema veze sa izbacivanjem mesa. svaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 pa gde da ja u bg nadjem dobro meso? i voce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Ако већ не знаш где, онда нигде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts