Oak Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Koliko koštaju lešnici i orasi po ovim zdravim hranama?
B@K@ Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Oraji su 600 dinara ovako, u prodavnicama z.h. ne znam, kao ni cenu lešnjaka.
soul wandering Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 mislim da je lesnik oko 160 din100g
truliandedzombileš! Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 oraje kupi na pijaci. u principu jeftini su ove godine.
Hail Metal Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 (edited) Najjeftiniji su kada setas posle kise, oluje ... Ove godine su rodili pa je i cena pala, skoro duplo u odnosu na proslu godinu. Edited February 24, 2016 by Hail Metal 1
Machka Naopachka Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Bademi su mnogo skupi, a najvolim ih. Dobar sajt: http://www.lovefoodhatewaste.ca/storage/bestbefore/Pages/default.aspx
Hail Metal Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Indijski orah je meni najfiniji. 2
Zen Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Samo sirovi bademi I brzazilski orasi su super Svaki dan mali miks, orasi, lesnici, bademi, popodne kao uzina uZ caj/kafu i milina. Samo saka, ne treba preterivati.
kuruz Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 suve šljive kuvati u vinu pet minuta onda ubaciti po polovinu jezgra oraha u svaku šljivu, pa potapati u otopljenu čokoladu fantAzija 1 3
soul wandering Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Samo sirovi bademi I brzazilski orasi su super Svaki dan mali miks, orasi, lesnici, bademi, popodne kao uzina uZ caj/kafu i milina. Samo saka, ne treba preterivati. e ovo primenjujem, ali ne jednu vec 2-3, mala mi saka
Sreta Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Male sake mogu biti i prednost. U njima sve izgleda veliko. 5 1
Berliner Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 suve šljive kuvati u vinu pet minuta onda ubaciti po polovinu jezgra oraha u svaku šljivu, pa potapati u otopljenu čokoladu fantAzija to se profi radi s ovim bolestina...
bradilko Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Indijski orah je meni najfiniji. +1 brazilski orasi su mi gadost.
Machka Naopachka Posted March 5, 2016 Report Posted March 5, 2016 Da li neko ima slow cooker iliti Krčka? Dopada mi se ideja da skuva nesto preko noci i ima dosta zanimljivih recepata na netu. Ne znam kakvi su ovi koji se nude kod nas a i ne znam da li vredi para ili je neki hype preveden na srbski s americkog?
Machka Naopachka Posted March 5, 2016 Report Posted March 5, 2016 Onako. Termolabilne komponente da, sigurno, vitamin c npr. Ali sve sto difunduje okolo ostaje u klopi posto se stavlja manje vode i zatvoreno se kuva pa svi sokovi ostaju deo jela (za razliku od kuvanja). Mislim da je za meso, socivo, pasulj, kupus, sarmu etc super. Onda topla ovsena kasa za dorucak i tako. 1 1
Demon Seed Posted March 6, 2016 Report Posted March 6, 2016 (edited) Od mikronutrijenata prežive samo minerali, otprilike. Kuvanje je zdravije za varenje nego za pribavljanje vitamina. to se profi radi s ovim instrumental bez predloga tebra Edited March 6, 2016 by Demon Seed 1
Face Of Melinda Posted March 6, 2016 Author Report Posted March 6, 2016 slow cooker ne mogu da zamislim kako koristim osim vikendom. Aj nocna struja, aj suljpa, kupus, sarme, veliki komad dobrog mesa koje se kasnije zacini i zapece sve ovo opisuje dosta vremena i vikend rucak. Draga zeno sta ce ti ovsena kasa u slowcookeru?
Machka Naopachka Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 salata: Kupus, pasulj iz konzerve, kukuruz secerac kuvan, susam pecen. Preliv: balsamico sirce, malo vode iz konzerve pasulja, malo meda, soli, bibera. Inace siterka mi kuva masno masno masnije, imacu 100 kila ako ne nadjem nacin da joj stanem na put 1
Zen Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Woohoo napokon uspeh 3 nedelje sugarfree, nista secer, nista zasladjivaci, grickalice, junk, slatkishi. Samo med ako je frka. Skidati se sa secera je najteze Napokon sirova hrana ponovo ima sjajan ukus Emergency modular tufahije 1 zelena jabuka 1 kasicica meda 1 sup kasika mlevenih oraha+badema Izdubiti jabuku, to pomesati sa mlevenim orasima, napuniti jabuku Na to kasicica meda Staviti na 2 min mikrotalasnu da jabuka omeksa. Mmmm
Face Of Melinda Posted March 10, 2016 Author Report Posted March 10, 2016 (edited) salata: Kupus, pasulj iz konzerve, kukuruz secerac kuvan, susam pecen. Preliv: balsamico sirce, malo vode iz konzerve pasulja, malo meda, soli, bibera. Inace siterka mi kuva masno masno masnije, imacu 100 kila ako ne nadjem nacin da joj stanem na put Ovo pravim i ja, samo variram u zavisnosti od sezone sa svezim povrcem Skoro pravih salatu, isprzis slaninu i isecdis na ubrusu i ona se hladi. U ciniju ubacis susamov puter sa vlascem, dodas balzamiko u tu smesu i napravis marinadu potom dodas zelenu salatu lepo izmesas da marinada prelije sve listice i dodas slaninicu na kraju... ovo mi je kao neki obork pred trcanje bio, malo zelenis, malo proteini a taman kalorijski potrosim sve Kad je slan'na u pitanju ne grize me savest dokle god trcim i trosim edit: Zen a kako u PMS-u bez secra? Ono ako ne pojedem jednu celu cokoladu nisam nista uradila... posle se sebi gadim naredna dva dana Edited March 10, 2016 by Face Of Melinda
Zen Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Stari trik, pojedem bananu, ili nes kafu sa puno mleka, cimetom i kasicicom meda. Ako ni to ne pomogne, oteram nekog u kurac ili izgruvam dzak
Machka Naopachka Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Meni je i lakse da ne jedem nista slatko nego kao po malo. To uvek postane po puno
Recommended Posts