Hudini Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Nidza se sa tobom ne bi složio. Do 10 litara vode na dan, izbačene žitarice, izbačen šećer i 27 kg za tri meseca. Spremajte Vi momci pare, Nidza se priblizava kriticnoj masi! To on samo misli da je izbacio secer. A Guarana? A Step? A sto se kriticne mase tice, ja se uopste ne brinem. Sad ce kotlicijada.
Lex Luthor Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Sad će, sad će... Pa kada ce više? I gde? Kotlić inače ne goji. Goji hleb koji se jede uz kotlić... A to da Nidža nije izbacio šećer si upravu. Ali ga je značajno redukovao u ishrani.
RedOrange981 Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 sta pricate, pa alkohol je idealan za mrsavljenje...
Face Of Melinda Posted September 11, 2007 Author Report Posted September 11, 2007 Alkohol-> ciroza-> malo specificniji stomacic
Face Of Melinda Posted September 11, 2007 Author Report Posted September 11, 2007 tzv Caput Medusae iliti Meduzina glava (sto se odnosi na ove vene koje satro podsecaju na meduzinu glavu) , kako poetican naziv za sliku
SerbZmaj Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Ekstra...anastomoze povrsnih vena prednje-bocnog trbusnog zida
Baba Dzonga Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Evo ovo mi je stiglo na mail... Mozda nekome koristi: "Drago nam je što vas možemo obavestiti da već treći vikend za redom na Kalenić pijaci, na tezgi 459 možete nabaviti različito, sertificirano organski gajeno povrće, beli i žuti pasulj, i žitarice. Za one koji još nisu bliski sa terminom ‘’organski’’ - to znači da su povrće, pasulj, raž i začinsko bilje koje sada imamo – gajeni po načelima biološke poljoprivrede, dakle, bez pesticida, herbicida i veštačkog đubriva. Zbog povećanog interesovanja, dešava nam se da se pojedine namirnice rasprodaju brzo, za svega 2-3 sata, od trenutka kada ga donesemo. Zato vas pozivamo na saradnju. Ukoliko želite da vas neko povrće sigurno čeka, pozovite Jugu (Jugoslav Zečević, momak koji je vikendom za tezgom) na telefon 064/322 99 43, najkasnije do četvrtka i zamolite ga da vam spremi određene količine povrća koje imamo na raspolaganju. Za dolazeći vikend imamo sledeće povrće: 1. Crvene paprike za ajvar – 120,00 din/kg 2. Žute paprike babure – 100,00 din/kg 3. Pasulj beli – 200,00 din ˝ kg 4. Pasulj žuti – 200,00 din ˝ kg 5. Beli luk – 150,00 din - 200 g 6. Crni luk – 80,00 din kg 7. Tikvice – 90,00 din kg 8. Krompir – 90,00 din kg 9. Paradajz – 120,00 din/kg 10. Krastavac – 90,00 din/kg 11. Raž u zrnu – 70,00 din ˝ kg 12. Ražano brašno – 50,00 din ˝ kg 13. Ljute papričice – 8 din kom 14. Brokoli (male količine) 15. Kupus (male količine) Akcija U sredu, 12.09.2007. možete nabaviti organske paprike II klase po ceni od 40,00 din za žute babure i crvene paprike, kao deo namirnica sa gornje liste. Ukus paprika je istovetan onima I klase, osim što izgledom nisu tako lepe. Možete sa Jugom na licu mesta dogovoriti vaše potrebe za vikend i rezervisati potrebne količine. Tezga je otvorena od 8,00 h – 14,00 h. "
blondie Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 kralj ima iste cijene k`o u kaliforniji da je ima li on neku kontrolu tu da se stvarno zna da povrce nije prskano ili tipa - prskano je ali u skladu sa strogim propisima blabla..?
Faustus Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 ima li on neku kontrolu tu da se stvarno zna da povrce nije prskano ili tipa - prskano je ali u skladu sa strogim propisima blabla..? Svo voće i povrće na tezgama, pogotovo ove godine je 100000% prskano, namoj da te iko ubedjuje u suprotno. Znam šta pričam, je l' sam seljanka il' nisam?... Ne, bez šale... Moje omiljene kruške nisu rodile Baš zato što nisu prskane
Face Of Melinda Posted September 12, 2007 Author Report Posted September 12, 2007 kada smo vec kod organske hrane i prskanja ima jedan vic... Zasto kanibal voli da jede device? Jer nisu prskane!
blondie Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 koliko ja znam, ovdje u mom selu - sve sto je organsko je i dalje prskano, samo po tim nekim standardima koji kazu, ajde da ne strpamo u ovu jabuku kilo pesticida, nego samo pola kile. ne kazu dzaba nutricionisti ovdje - zajebi organsko, kupuj LOKALNO. ono, od seljaka, regularno. oni nemaju kinte da prskaju svaku vocku, ako je i prskaju, prskaju s necim sto mogu kupiti ovako u radnji, a ne na veliko masinama. dupe bi dala za crvavu jabuku sad.
Guest Bata Životinja Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Onaj koji je rekao da pije 10 litara vode dnevno bolje da prestane,izbaciće sve minerale iz organizma i uništiće zdravlje.
SerbZmaj Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Crvena jabuka i Plavi orkestar Meni je deda iz Bosne doneo jabuke...nisu prskane....evo upravo jedem...mmmm....kiselooo...
Machka Naopachka Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 moji na selu isto ne prskaju jabuke. i odlichne su. al to na malo kad se pravi i moze. il bar tako kazu pouzdani izvori
RedOrange981 Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 (edited) moji na selu isto ne prskaju jabuke. i odlichne su. al to na malo kad se pravi i moze. il bar tako kazu pouzdani izvori ja i ortak smo tako jednom stavili jabuke u onaj mikser za sve i svasta, dodali slatku alevu, secer, jos nesto i na kraju sampanjac odozgo i ispalo ukusno a ima vikendicu blizu plantaza jabuka koje nisu prskane i dosta su jeftine. Edited September 18, 2007 by Dionis6
RedOrange981 Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 (edited) i ja sam tako mislio, ali sta znam... rekao mi da ce da mi pokaze sta je raj na zemlji pre 2 godine i stvarno, sa jedne strane suma, dole neka reka i tamo neke prikolice, ispod sve same jabuke. ja sam bio onaj koji mu je bacio pernicu na sred casa, haha... Edited September 18, 2007 by Dionis6
Faustus Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 a ima vikendicu blizu plantaza jabuka koje nisu prskane i dosta su jeftine. Jeftine jer je blizu pa ne morate da plaćate, mislim... malo preko ograde i eto najjeftinijih jabuka!
Wise Owl Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Probala sam danas crnu cokoladu sa biberom i jagodama.
krezavy Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 82kg ovo je bilo kvalitetno leto zhelim da se zahvalim svima koji su me tovili letos i sprechavali da odem na treninge
Thule Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 To on samo misli da je izbacio secer. A Guarana? A Step? Uh, lave, ako pije Step, šećer mu je najmanji problem .
Kokopelli Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Probala sam danas crnu cokoladu sa biberom i jagodama. A gdje si našla tu čokoladu? Ja bih jela crnu sa papričicama
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Samo uzivati u sitnicama ako uzivas u kockici cokolade i ako je stvarno volis bice ti dovoljno...
Recommended Posts