Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pecena skusa im je ok.

Paleo je passe. Hrono je novi paleo.

Nego odem ja u hleb i kifle i kupim neku salatu sa piletinom i cveklom. Nemam pojma zašto, ništa me drugo nije privuklo.

Pročitam sastav i odem u Maxi po voće. Jepte se više ništa ne kupujem gotovo.

Sto, sta ima u sastavu?

Posted

Nosenje hrane od kuce na posao >> menza na poslu koja radi samo do 17 >>>>>>> maxi gotova klopa >>>> pekare, palacinkarnice i slicno

Pijaca je bez konkurencuje, al to samo za kupiti voce na komad na pauzi. Gotova jela u ovim privatnim kujnana nisu losa, ali je cena bar dupla nego u menzi.

Posted

Govedina>>>>>>>>>>>>>Riba

Meni se gadi jos od Svetog Save kad sam na slavi popio 12 rakija misleci da cu se time resiti stomacnog virusa, pojeo oval ribe, otisao kuci povracao u kupatilu

povracao po podu

povracao po tepihu

od tada mi je muka cim namirisem bilo koju ribu

• Upvote 1
Posted (edited)

Pre toga riblja čorba, sa testom sa sirom i prženom slaninicom. Posle masan šaran, sa krompir salatom, ništa slađe nego kad se umastiš do lakata.

Mada i pržena pastrmka je odlična, tj svaka riba, bilo rečna ili morska, ali više preferiram rečnu.

Edited by Hail Metal
Posted

Najbolja riba koju sam probao, a koja je relativno cene kao i pastrmka, Skarpina (ili scorpion fish ako proguglate). Morska riba, vrlo malo masnoce, veoma veoma ukusna i kolicinski je prilicno velika, cena je kao i pastrmka manje vise u Beogradu (ne znam sada koja je cena, ali ne verujem da se drasticno promenilo). Jeo sam je jednom - dva puta nedeljno dok sam radio blizu Vukovog spomenika, ima ona ribarnica tamo sto peku usluzno po narudzbini.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...