soul wandering Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 (edited) manje zlo, ako mislis na kuvana jela iz maksija a ne na jabuku Edited September 2, 2016 by soul wandering
Machka Naopachka Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Evo tri nedelje nosim hranu na posao. Danas kao necu jer mi siterka nakuvala rucka, greota. A ne mogu cufte ladne da jedem pa bog. I zajebem se. Kuvana jela iz maxija imaju ukus vegete...
kuruz Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 ćufte + kuvani krompir + sos od paradajza (al ne kupovno smeće) + ren supa pre toga, razume se ide mi se kući
soul wandering Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 meni ukus dima... moje grilovano povrce>njihovo
Zen Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Pecena skusa im je ok. Paleo je passe. Hrono je novi paleo. Nego odem ja u hleb i kifle i kupim neku salatu sa piletinom i cveklom. Nemam pojma zašto, ništa me drugo nije privuklo. Pročitam sastav i odem u Maxi po voće. Jepte se više ništa ne kupujem gotovo. Sto, sta ima u sastavu?
Machka Naopachka Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Sunka pile vegeta majonez pavlaka emulgatori ... ... ... Cvekla
Zen Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Nosenje hrane od kuce na posao >> menza na poslu koja radi samo do 17 >>>>>>> maxi gotova klopa >>>> pekare, palacinkarnice i slicno Pijaca je bez konkurencuje, al to samo za kupiti voce na komad na pauzi. Gotova jela u ovim privatnim kujnana nisu losa, ali je cena bar dupla nego u menzi.
Machka Naopachka Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Pa ako radis preko puta pijace, super...
soul wandering Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 ima dobra pastrmka na toj pijaci kod rts-a ako se secam
Machka Naopachka Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Mmm pastrmka. Orada, losos...
Јарослав Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 ja ove nedelje bio na kornflesku svaki dan na poslu, muka mi od pekara i picerija više imam maksi i pijacu na 50 metara od firme, sledeće nedelje samo voće
Zen Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Meni je pastrmka bezveze. Samo skusa, tuna, losos, lignje i ponekad girice
bo88gdan Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Govedina>>>>>>>>>>>>>Riba Meni se gadi jos od Svetog Save kad sam na slavi popio 12 rakija misleci da cu se time resiti stomacnog virusa, pojeo oval ribe, otisao kuci povracao u kupatilu povracao po podu povracao po tepihu od tada mi je muka cim namirisem bilo koju ribu 1
Machka Naopachka Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Ko bi reko Skuša ti je lepša od orade?!
Phallusifer Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 I meni je saran najbolji. Masni saran i 'leb, nista bolje.
Hail Metal Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 (edited) Pre toga riblja čorba, sa testom sa sirom i prženom slaninicom. Posle masan šaran, sa krompir salatom, ništa slađe nego kad se umastiš do lakata. Mada i pržena pastrmka je odlična, tj svaka riba, bilo rečna ili morska, ali više preferiram rečnu. Edited September 2, 2016 by Hail Metal
Antikristina Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Šaran mi je masan, ne volim ga, girice su mi isto grozne Tunu volim, a pastrmku obožavam, mada od ribe se generalno ne najedem Iz maksija volim sve one njihove pirinče
kuruz Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 obavezno crveni pirinač (tj. beli pirinač sa tucanom paprikom) uz šarana
ShinigamY Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Najbolja riba koju sam probao, a koja je relativno cene kao i pastrmka, Skarpina (ili scorpion fish ako proguglate). Morska riba, vrlo malo masnoce, veoma veoma ukusna i kolicinski je prilicno velika, cena je kao i pastrmka manje vise u Beogradu (ne znam sada koja je cena, ali ne verujem da se drasticno promenilo). Jeo sam je jednom - dva puta nedeljno dok sam radio blizu Vukovog spomenika, ima ona ribarnica tamo sto peku usluzno po narudzbini.
In The Flesh Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Odlicna je Skarpina. Brancin isto.
Talvi Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 gotova skarpina je bila da se uzme u maksiju često
Recommended Posts