Јарослав Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 e aj dajte neku preporuku za neku hranu što može da se nosi na posao ništa previše zahtevno, jer je kuvanje poslednje što mi treba kad dođem kući
Machka Naopachka Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Svaka hrana moze da se nosi na posao. Sta ti pravi problem? 2
Zen Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Bilo sta sa pirincem. Skuvas njega, dok se on kuva u jednoj, u drugu serpicu luk, povrce i u tvom slucaju neko meso iseckano izdinstas j cao. Rucak za dvajs minuta, nije tecan da se prosipa, a ima sve sto ti treba. Plus salata ako te ne mrzi da nosis. Jel to odgovor? Za nosenje klope na posao od presudnog znacaja su dovre plasticne posude koje ne cure. Imas curver i tatay u merkatoru povoljno, mogu u mikrotalasnu. I kupi ovu abominaciju, imas u intersportu opet u merkatoru za tipa 250 dindzi Sta cu kad zivim u kkmsiluku pa me mrzi da idem drugde haha
Machka Naopachka Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Mrzim spork, nit seče niti moš nabosti nesto na nj nit je kasika neke zapremine da mos jesti njom a pritom je kratka drska i nezgodna za drzanje. Eto ishejtovala sam spork. Ovo je bilo u starom merlatoru u jednoj radnji. Ali realno, najbolje je ostaviti jedan pribor na poslu i ćao.
johnnyzzz Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 ja kad nosim neku hranu negde (na put, ne na posao) ja si ponesem drevnu drvenu kaščicu i kineske štapiće, nekako mi grozno plastikom da jedem...
Machka Naopachka Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Ja nosim viljusku, noz, kasicicu, kasiku. Ne vidim u cemu je problem 1
Zen Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 sto ima vise elemenata veca sansa da zaboravim nesto ovako mi lakse a sta fali spork kasika je dobra bre
kuruz Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 moj ćale je pravio tako nešto, samo što je prednji deo metalne kašike isekao tako da ima zupce, a zadnji je ostao normalan, tako da može da se jede čorbasto zove taj izum "kašiška" užasno
kuruz Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 e to to, pitam se samo gde je to video odvratno
Јарослав Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Svaka hrana moze da se nosi na posao. Sta ti pravi problem? to što nemam ni vremena ni volje da spremam nešto posebno a nije mi problem da nosim bilo šta od pribora
Machka Naopachka Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Onda Jare naseci povrca i voca na licu mesta, kupi bademe, kupi dobar hleb neki integralni ili razeni i udri... Neka salata s testeninom ili je to previse spremanja?
Јарослав Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 i mislio sam neke salate tamo da spremam, na kraju ispadne tako nešto i najbolja opcija sa testeninom onako, zavisi šta sve ide u nju tako neke zajebancije bih mogao nedeljom da pravim za ponedeljak
Machka Naopachka Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Evo ti neka inspiracija. Sve što sam probala sa ovog sajta je do jaja bilo. http://www.thekitchn.com/10-light-fresh-pasta-salads-203617
Јарослав Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 uuuu sviđa mi se ovo, isprobaću nešto svakako
Zen Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 salate su zakon. Bogami ja kad nosim klopu na posao i voce i klopa i salata imam onih plasticnih posuda ko na piknik da idem al nije tesko to vukljati kad znas da je druga opcija (popodne kad ne radi menza) pekara i pizza *zdravzivot*
Antikristina Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 A da uzmeš onu jednu sa pregradama? Ako je velika i puna neće biti mnogo lakše al manje mesta će da zauzme bar
feyd Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 da, ima u jysku povremeno da se kupi posuda, koja sadrži pregradu napunjenu vodom (može da se stavi na led, pa da održava hranu hladnom), kao i 2 manje posude odnos zapremina tri posude je cca 6:2:1. malecna je idealna za dresing za salatu. cool device.
Machka Naopachka Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Tri posude u jednoj ili tri odvojene posude?
feyd Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 3 u 1. 2 manje mogu da se upakuju u najvecu.
Hail Metal Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Ne nosim na posao, donosim sa posla...
bradilko Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 deluje kao da je pažljivo tretirano
Recommended Posts