Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bilo sta sa pirincem. Skuvas njega, dok se on kuva u jednoj, u drugu serpicu luk, povrce i u tvom slucaju neko meso iseckano izdinstas j cao. Rucak za dvajs minuta, nije tecan da se prosipa, a ima sve sto ti treba. Plus salata ako te ne mrzi da nosis.

Jel to odgovor? :haha:

Za nosenje klope na posao od presudnog znacaja su dovre plasticne posude koje ne cure. Imas curver i tatay u merkatoru povoljno, mogu u mikrotalasnu.

I kupi ovu abominaciju, imas u intersportu opet u merkatoru za tipa 250 dindzi

Sta cu kad zivim u kkmsiluku pa me mrzi da idem drugde haha

naslovna.jpg

Posted

Mrzim spork, nit seče niti moš nabosti nesto na nj nit je kasika neke zapremine da mos jesti njom a pritom je kratka drska i nezgodna za drzanje.

Eto ishejtovala sam spork. :haha:

Ovo je bilo u starom merlatoru u jednoj radnji. Ali realno, najbolje je ostaviti jedan pribor na poslu i ćao.

browning-camping-knife-fork-spoon-camping.jpg

Posted

sto ima vise elemenata veca sansa da zaboravim nesto

ovako mi lakse

a sta fali spork kasika je dobra bre

:haha:

Posted

moj ćale je pravio tako nešto, samo što je prednji deo metalne kašike isekao tako da ima zupce, a zadnji je ostao normalan, tako da može da se jede čorbasto

zove taj izum "kašiška"

užasno

Posted

salate su zakon.

Bogami ja kad nosim klopu na posao

i voce i klopa i salata

imam onih plasticnih posuda ko na piknik da idem :haha:

al nije tesko to vukljati kad znas da je druga opcija (popodne kad ne radi menza) pekara i pizza *zdravzivot*

Posted

da, ima u jysku povremeno da se kupi posuda, koja sadrži pregradu napunjenu vodom (može da se stavi na led, pa da održava hranu hladnom), kao i 2 manje posude odnos zapremina tri posude je cca 6:2:1. malecna je idealna za dresing za salatu. cool device.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...