Јарослав Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Od svih mekinja najvolijem mekike. u jednoj od pekara kod posla počeli sa mesom da ih prodaju, a taman sam hteo da batalim taj junk food
Demon Seed Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Lepljenje pulpe za creva: https://en.wikipedia.org/wiki/Mucoid_plaque Ja malopre jeo puter od kikirikija, to je tek lepljivo u pizdu materinu, najebao sam. Kakva crna pupla od grejpa, kaži drugarici da ti pokaže medicinsku dokumentaciju ili da odjebe u suprotnom Grejp je zdraviji s pulpom nego bez.
Demon Seed Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 ja ga cedim nekad ujutru a nekad nakon posla Ja ga ne cedim, samo ga oljuštim, uop. @Zen: dada, Panoramix. Fascinantno mi je ovo masovno loženje na grejpfrut, ok ae da kažemo da pomaže štogod u smanjivanju LDL holesterola i u mršavljenju (baš ću da se informišem nekom prilikom kojim mehanizmom to radi), ali sa druge strane usporava metabolizam gomile lekova (načinom vrste inhibicia enzima iz familije CYP450), uključujući i kofein. To je zabavno ako dnevno pojedeš grejp i popiješ jednu kafu pa te kafa malo duže radi, (ili npr ako si zgutao Adderall ), ali ne bih ja preterivao s grejpom, čak i kada se ne drogiram ničim. Koliko vidim, grejp nema nikakav magični sastojak za mršavljenje kojeg nema u drugom voću i povrću, al' zato jedini ima magični furanokumarin koji prčka po pomenutom jetrinim metaboličkom enzimu. 1
Zen Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 sta znam, meni nutricionista rekao da za sad svako jutro zdrljnem grejp na cediljku i popijem sa pulpom ono, nije lose za razbudjivanje mada sam ranije isla na varijantu sa jednim cedjenim limunom na pola litra vode bolje je od bilo kakve kafe
Antikristina Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Mene narandža razbudi Kafa mi je za kafenisanje, nije da me radi, samo je lepa
Јарослав Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 zašto sa običnom vodom, masu je bolje sa kiselom vidiš, mogao bih da iscirkam pola litre toga ujutru, kapiram da će da me šljaka sa energijom bar koliko-toliko
Zen Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 ako ti je do energije, moz i da rknes kasiku meda u sve to ako uzmes sa kiselom vodom podrigivaces do podne
Hail Metal Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Jedite sirovo voće i povrće, ne budite Maja Volk i Jelena Đoković. 1
Јарослав Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 (edited) gotovo samo sirovo povrće i jedem voće svakodnevno, ipak je leto mada i zimi redovno cepam banane, mandarine, pomorandže, kivi i tako to ako ti je do energije, moz i da rknes kasiku meda u sve to ako uzmes sa kiselom vodom podrigivaces do podne sunem kašiku meda svako jutro svakako ne vidim šta je loše kod podrigivanja, oslobodiš se gasova i lakše dišeš, a i lakše se osećaš Edited September 8, 2016 by Јарослав
johnnyzzz Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 ma ja nikad ne miksam čist grejp, uvek sa nekom jabukom, bananom, limunom, pomorandžom i td tako da ne brinem da će mi se zalepiti pulpa za creva i nekad dodam meda u kašicu i orahe/bademe/indijske/brazilske/lešnike (sve to sasitni štapni mikser) i bude baš ono Ja ga ne cedim, samo ga oljuštim, uop. nije bitno ko to kako zove bitno da se razumemo
Demon Seed Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Jedite sirovo voće i povrće, ne budite Maja Volk i Jelena Đoković. Spot on, to sam i hteo da kažem gore, nego reko ae da im ne idem offtopic kad već pričaju o sokovima Grejpfrut > sok od grejpfruta sa pulpom >> sok od grejpfruta bez pulpe Kafa mi je za kafenisanje, nije da me radi Baš sam od dosta ljudi čuo da ih kafa ne radi, mislim da je to jer očekuju previše, nije to baš kao da si se nadrogirao ne znam čime Blaga stimulacija, ja npr. postanem dosta pričljiviji posle kafe, i neka blaga euforija me uhvati, i što je jača i kraći shot kafice, to je jači efekat... Čak me najjače udari ona mala raspala sa automata, to nisam očekivao, pa za njom turska... Ako misliš da te ne radi, popij dve-tri, pa vidi, počećeš da se treseš Nije loša ni za afrodizijačko dejstvo, ne zove se džabe komšika baš na kafu Kad smo kod kofeina, ja trenutno pijem koka-kolu, dok mrsim muda o zdravoj ishrani.
Јарослав Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 što se gejfurfa tiče, nasečem ga k'o pomorandžu i jedem tako limun isto
Antikristina Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Dve-tri se dešavalo da popijem na faksu dok je kafa bila 20 dinara mada te dve su kao jedna koju skuva moj buraz, oči mi ispadnu dok pijem, mislim da stavi tri kašičice po šolji Nit sam se tresla, nit sam bila pričljivija, stvarno ni da me dirne Tu raspalu sa automata ne pijem
Јарослав Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 meni nikako ne prija više od dve kafe dnevno a da, osim piva, prestao sam i da pijem jare propo
Demon Seed Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Popij onda četiri do šest. Samo onda postoji veća šansa da povratiš sve to nego da te uradi
Antikristina Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Jebote šest kafa Kad da stignem to jbt A za afrozodijak ne znam, nisam primetila, al moguće To ne uočavam kod hrane i pića, samo kod pms-a
soul wandering Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 grejp iz nekog razloga ne treba mesati sa antibioticima
Antikristina Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Raznim lekovima, znam za srce i pritisak Fascinantno mi je ovo masovno loženje na grejpfrut, ok ae da kažemo da pomaže štogod u smanjivanju LDL holesterola i u mršavljenju (baš ću da se informišem nekom prilikom kojim mehanizmom to radi), ali sa druge strane usporava metabolizam gomile lekova (načinom vrste inhibicia enzima iz familije CYP450), uključujući i kofein. To je zabavno ako dnevno pojedeš grejp i popiješ jednu kafu pa te kafa malo duže radi, (ili npr ako si zgutao Adderall ), ali ne bih ja preterivao s grejpom, čak i kada se ne drogiram ničim. Koliko vidim, grejp nema nikakav magični sastojak za mršavljenje kojeg nema u drugom voću i povrću, al' zato jedini ima magični furanokumarin koji prčka po pomenutom jetrinim metaboličkom enzimu. Valjda zbog ovoga
soul wandering Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 za sta je on onda dobar? meni deluje kao jedno opasno voce.
Zen Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 pa jesi metal il nisi zivot na opasno grejpfrut je metal
soul wandering Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 hmmm znam da je dobar u borbi protiv celulita koji sam jaroslav, sad tek vidim demonov post, ovaj koji je kris citirala prastajte, ne citam postove duze od dva reda btw jeste nezdravo, ali next pulpy od grejpa je super imitacija retko pijem sokove, ali kad kupujem, uzimam uvek taj
soul wandering Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 volim i pulpy od pomorandze <3
Recommended Posts