Demon Seed Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Jebote šest kafa Kad da stignem to jbt Skuvaš bokalče pa polako
Demon Seed Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Ono jes, mada ima pacijenata koji to razvlače ceo dan...
bradilko Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 meni je idealna temperatura kad prestane da bude vruća i polako postaje mlaka taman nekih 15tak minuta po serviranju.
Demon Seed Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 idealna je kad prestane da gori jezik
Јарослав Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 meni je idealna temperatura kad prestane da bude vruća i polako postaje mlaka taman nekih 15tak minuta po serviranju. takođe desilo mi se prošli vikend da mi je kafa prenoćila
feyd Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 e, to je mozda najbolja stvar (ne nuzno i najbolja kafa). nekad mi je veoma drago kad se probudim ujutro, pa nadjem pola solje kafe od sinoc. 30 sekundi u mikrotalasnoj i bude kao nova.
Јарослав Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 ne bi verovala koliko sam se obradovao kad sam video da je ostalo
Demon Seed Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 još ako si imao uz to i pola džointa od sinoć, ihaa ONTOPIC BEJBE 1
Demon Seed Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/vitamin-d 13. Snažno pritisnite prsnu kost. Ako Vas boli, moguće je da patite od nedostatka vitamina D. :haha:
Lou Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Kakav sajt. Dobra je i ova stavka: 8. Kronični nedostatak vitamina D ne možete riješiti preko noći. Potrebni su mjeseci i mjeseci izlaganja suncu ili uzimanja vitamina D u obliku dodatka prehrani, da biste vratili ovaj vitamin u kosti i živčani sustav.
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/depresija
Lou Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 4. Gospinom travom odagnajte strahove i depresivna stanja
Lou Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 In order to be healthy, one must be patient.
~SilentWarrior~ Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Nedavno sam negde procitala clanak sa nekim doktorom, primarijusom, sta je vec, o hronicnom nedostatku bas vitamina D u nasoj populaciji i da je danas uopste tesko naci osobe koja ima dobre vrednosti. Secam se kad sam isla nesto da vadim krv na VMA pre par godina i da je neka zena na salteru rekla da je sve ok jedino da joj je vitamin d nizak i sestra je bila u fazonu: pa da, to je kod svakog tako. A ovo za depresiju, pa u Nemackoj mogu od lekara da se uzmu tablete kantariona koji je valjda dobar antidepresiv. Kontam da je bolje prvo sa tim pokusati nego sa Prozacom ili cime vec.
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 kakve tablete kakvi prozaci, samo priroda
Hail Metal Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Farmakomafija i narkomafija. Ako ste depresivni trčite. 3 3
Demon Seed Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Samo gospina trava. A ovo za depresiju, pa u Nemackoj mogu od lekara da se uzmu tablete kantariona koji je valjda dobar antidepresiv. Kontam da je bolje prvo sa tim pokusati nego sa Prozacom ili cime vec. Možeš i ovde u svakoj apoteci da kupiš tablete kantariona (kategorizovano je kao suplement, zato može bez recepta, to psihijatri ovde ne prepisuju, a nisam čuo ni da preporučuju). Samo je kantarion malo problematičan, može da bude toksičan za jetru u velikim količinama i dugotrajnoj upotrebi, ne preporučuje se preterano izlaganje suncu za vreme upotrebe... nema itd ali i to je dovoljno xD Ako mora nešto, marihuana je zapravo odličan izbor na tom polju, bolje deluje i manju zavisnost izaziva od antidepresiva. Preporuke zdravstvenih stručnjaka su ne mešati sa duvanom i puhati paru a ne dim, i banja. Plusić Hejlu za fizičku aktivnost, to pravi primetniju razliku nego što fizički neaktivni misle... Takođe za depresiju pomaže i imanje para i ****** dobrih *****... Da sumiramo: (minus steroidi ) 3
Demon Seed Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Ti možeš biti sretna na seksualnom i društvenom planu!
bradilko Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 jel valja da se piju oni napici sa kombuhom što ima da se nađe po radnjama zdrave hrane? probao sam, ukus nije loš, a svuda piše da je dobra stvar... ne verujem u čuda, ali eto interesuju me mišljenja.
Antikristina Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 kombucha mushroom people pa verovatno ne moz da skodi, mada mi cudno da je lep ukus, da nema nekih secera zasladjivaca i ostalih sranja 2
Demon Seed Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Hahaha ne seri da stvarno kaže kombuha u pesmi, nisam imao pojma Moja keva je to gajila ranije u nekoj tegli pa smo pili, jebem li ga koje mađije nudi
Recommended Posts