Jump to content

Recommended Posts

Posted

E, a ja bih tu mini pekaru :da: Koju ti imas? Vidjela sam ovu Vivax-ovu u Tehnomaniji za oko 4000 din, pa ne znam da li se isplati kupiti je, jer mi se nesto cini da je mnogo jeftina :confused:

Posted

Severin imam, oko 5000 je kostala i sasvim dobro radi.

Mislim, moze da bude kvalitetnija u smislu da je dosla sa falicnom papucicom za mesanje, ali posle toga nesto i nemam zamerki. Mislim, zamenjena je papucica i sad je ok.

Pazi samo, nikako da ne stavis obican kvasac (samo u kesici) - mojoj drugarici hleb zamalo zavrsio na plafonu tako :)

Posted
Cekaj jel to samo mesi ili i pece? Sto se zove pekara ako ne pece? :D

Zove se pekara jer pece. ;)

Zamesi, digne testo i ispece.

Ali ima i program koji samo mesi i dize, i to je super za pogacice na primer. Zato sto mnogo bolje zamesi nego sto sam ja rucno u stanju... Inace, ona pece monoblok :) :) :)

Bedak je sto ta vekna nema oblik vekne nego kvadra. Ali, to su sve sitnice. Stavis unutra brasno, ulje, vodu, kvasac, so i secer i stisnes dva tri dugmeta i za par sati dobijes hleb.

Posted

Moja draga Jasna tvrdi da je tim vece uzivanje kad se jednom digne. Ja ne verujem, pa sam kupila Severin za svaki slucaj. Ne, cekaj, nisam, to je mama kupila, ja sam nasla mladjeg decka! hahah

Ali, ako hoces, kupicu ti tako nesto za rodjendan :da: samo, moras da mi das pare.

Posted
Pa naravno da pravis custom made hleb, svaki put drugaciji, mesas brasno kako hoces, dodajes sta hoces, a i SVAKI hleb je ukusniji kad ga napravis, to sam jos pre iskusila kad sam mesila i pekla u rerni...

Mmmm, upravo zbog toga hoću tu pekaru. Ima da je kupim čim bude plata :D

Posted

ijao ala cu da pravim hleb s crnim maslinama :D hvala za info, toy! :pivopije: pretpostavljam da taj Severin ima da se kupi u Mercatoru, tamo ima puno njihovih proizvoda.

Posted (edited)

ja bih uzela nesto sto sam skoro videla na francuskom tele shopu, isto kao pekara ali moze i meso i povrce, mozes ili da stavis na gomilu unutra (ima sitnu metalnu mrezu kao posudu) ili da nabodes na 2 raznjica umesto te posude, ispod ima neko cudo sto skuplja mochu pa se lako odrzava... njami :( e da i ta mreza/raznjici se okrecu sve vreme :lol: znam da nije nova fora al prvi put vidim u okviru tele shopa.

Edited by Double Fire
Posted
ijao ala cu da pravim hleb s crnim maslinama :D hvala za info, toy! :pivopije: pretpostavljam da taj Severin ima da se kupi u Mercatoru, tamo ima puno njihovih proizvoda.

Bilo je ranije i u Merkuru, ne znam sada...

Evo je nađoh u Tehnomaniji. :veseli:

SEVERIN pekara

Nije ta moja, al kake to veze ima :)

Posted (edited)

ja jedem kao svinja.bukvalno.nenormalno mnogo,imam oko 70 kg,brz metabolizam valjda ili sta je vec.

jedem otprilike 7-8 puta dnevno,jaja i mleko i uglavnom visoko kaloricnu hranu.samo sto imam dosta fizickih aktivnosti pa sagorim sve

Edited by Steven Seagal
Posted

to je kul, i ja kad zderem do maksimuma ne budem debela, dobijem 10kg viska max.

Al sad bih da skinem tih 8 recimo pa razmisljam jel su nutricionisti bacanje para? ono analiza krvi pa ti daju sta da ne jedes? :lol: znam da ih je moni zvoncica nesto hvalila...

Posted

Ma nisu bacanje para, ja znam nekoliko devojaka koje su bile prezadovoljne. Samo treba biti disciplinovan... mada ona Astalas te pita sta voils da jedes i to ti da. Moja mama je bila kod nje apropo holesterola ali ona se nije pridrzavala dijete, ali je dobila dosta ideja sta da kuva u toj osakacenoj ishrani ... i super je, em je skinula 10tak kila em je skinula holesterol..

Bas nesto gledam, ja sam samo jednom u zivotu bila veca (teza), kad sam bila u gipsu dve nedelje, ali sad sam onako u misicima poprilicno i svidja mi se, te necu da skidam NITA. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...