Novaliis Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Kad si stepski vuk :) Pa jesam vuk, vise neki arkticki Moram da savladam taj zivotinjski instinkt
Face Of Melinda Posted October 9, 2008 Author Report Posted October 9, 2008 Kazu da se u drustvu jos vise jede. Ko ce ga znati... to jeste, ja kada jedem sama, ne jedem mnogo (danas nisam ni stigla da rucam), ali zato uvece izadjoh sa ortakinjama i tako... sta znam, ja kada kuvam drugima ne jedem nista a drugi se najedu, jer se zasitim od svih onih mirisa, a kada meni kuvaju eeeee...
Machka Naopachka Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Ti gajis blender, jel tako? Ja imam neki tupavi sokovnik koji je em glomazan em ima previse delova za pranje, em malo soka ispadne od puno voca. Pitanje: koliko delova za pranje ima blender? Koliko ispadne ... corbe? Koliko sitno mora da se secka voce? Da li ide u masinu za sudove? Malo sam duduk, a volim da cujem iskustva, pogotovo zenska..
Vuk Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 (edited) Imam i sokovnik i blender. Iz cokovnika curi sok. Iz blendera kashasta masa. Sokovnik ima 5000 delova za pranje, blender ima bokal i poklopac. Sechivo unutra ne mogu da operlam zasebno, pa muckam vodu i deterdzent gurajuci ruku unutra Prethodno sam ga izvukao iz shtekera MOze i u mashinu, ali mi je brze ruchno Edited October 10, 2008 by sǝɹɐ
Machka Naopachka Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Ne razumem kako mislis moze u masinu ako moras da muckas detergent sa vodom.... ne moze bre kabl u masinu :) ili sam nesto pogresno razumela...?
Vuk Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 (edited) Bokal se odvaja od motora Inache sam spomenuo da vadim iz zida da neko ne bi krenuo da me proziva kako guram ruku u blender dok je pod naponom Skinesh bokal i u sudoperu. Moze i mashinski, ali ponekad volim da muckam vishe razlichitih svari, pa mi treba odmah Edited October 10, 2008 by sǝɹɐ
Machka Naopachka Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Aaaa, najs, onda moze u masinu Thnx!
Zen Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 A moze i odmah da stavish deterdzent i malo vode i ukljucish na najjace i sam se opere Bar je kod mene to slucaj.
Face Of Melinda Posted October 10, 2008 Author Report Posted October 10, 2008 Ti gajis blender, jel tako? Ja imam neki tupavi sokovnik koji je em glomazan em ima previse delova za pranje, em malo soka ispadne od puno voca. Pitanje: koliko delova za pranje ima blender? Koliko ispadne ... corbe? Koliko sitno mora da se secka voce? Da li ide u masinu za sudove? Malo sam duduk, a volim da cujem iskustva, pogotovo zenska.. Pazi ja imam onaj Jack Lejn tako nesto reklamira/lo se na tvIju... Ima za pranje 5 delova koje isperes a pomuces se samo oko jednog koji ima rupice u koje moze da se zavuce nesto i stavis na krpu da se osuse kada se osuse vratis i to je to, znaci oduzme ti 5-10 min na pranje. E sada da bih dobila 2dl soka od jabuke moram da ubacim 3 jabuke samo ih iseckam na cetvrtine bez ljustenja. Znaci aparat je totalno cool. Dobijes i one ostatke oni su dobri zbog vlakana pa mogu da se iskoriste isto. Jedna od retko dobrih stvari koje se reklamiraju na tv-u a rade
Machka Naopachka Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Au, onda cu se truditi da takav izbegnem, ona prethodna dva blendera deluju daleko prakticnije (u posedovanju Smorock i ares-a). hvala svima na korsinim informacijama! KUPICU BLENDER! (ta-tata-taaam)
Dark_Elf Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Au, onda cu se truditi da takav izbegnem, ona prethodna dva blendera deluju daleko prakticnije (u posedovanju Smorock i ares-a). hvala svima na korsinim informacijama! KUPICU BLENDER! (ta-tata-taaam) Ako se zajebeš sa Blenderom, reci koja je marka, da se ne bih i ja zaebo.
Machka Naopachka Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 hahah neces valjda cekati recenziju, pa nisam jos ni ozdravila, kako da idem u kupovinu... blendera...
Dark_Elf Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 hahah neces valjda cekati recenziju, pa nisam jos ni ozdravila, kako da idem u kupovinu... blendera... Pa meni nije hitan. Ti treba da piješ sokove što više, da pre ozdraviš.
Machka Naopachka Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Ma joook, imam sokovnik za prvu pomoc Ali, hvala na lepim zeljama
Kokopelli Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Mačko, kljukaj Ecomer. Ako si već načeta, na blender i trte-vrte zaboravi. To pomaže da se imunitet inače ne sjeba. Kada prehlada nastupi tu treba biti agresivniji. Ako nisi pristalica medicine uvijek se nađe alternativno rješenje. Ili koloidno srebro, kao što rekoh Samoubilačkom poniju, ali me nije shvatio ozbiljno.
Face Of Melinda Posted October 11, 2008 Author Report Posted October 11, 2008 Mačko, kljukaj Ecomer. Ako si već načeta, na blender i trte-vrte zaboravi. To pomaže da se imunitet inače ne sjeba. Kada prehlada nastupi tu treba biti agresivniji. Ako nisi pristalica medicine uvijek se nađe alternativno rješenje. Ili koloidno srebro, kao što rekoh Samoubilačkom poniju, ali me nije shvatio ozbiljno. E pazi ne verujem ja nesto tom Ecomeru moji su ga pili, ali ispalo je kao sto sam i rekla placebo cist. Jacanje imuniteta ide samo preko zdrave hrane, a ne preko nekih satro sintetsko/prirodnih preparata. Kada se ona kapsula razlozi pitanje je koliko onih aktivnih supstanci dodje u cirkulaciju a druga stvar da bi ti imunitet bio jaci onda moras da imas normalnu ishranu jer samo preko nje mozes da uneses neopodne vitamine, minerale, i ostalu bratiju jer jedes svakoga dana, znaci kontinuitet je bitan i daje efekte. I to se mnogo vise isplati nego kupovati Ecomer da bi dobio odgovarajuce suplemente, koje ionako imas u ishrani.
Machka Naopachka Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Mačko, kljukaj Ecomer. Ako si već načeta, na blender i trte-vrte zaboravi. To pomaže da se imunitet inače ne sjeba. Kada prehlada nastupi tu treba biti agresivniji. Ako nisi pristalica medicine uvijek se nađe alternativno rješenje. Ili koloidno srebro, kao što rekoh Samoubilačkom poniju, ali me nije shvatio ozbiljno. Pazi, svako ima svoj recept, ja se npr kunem u Ehinaceu, sada i sa propolisom! Ozbiljno, hvala ti na savetu, ali svakom prija nesto drugo. I ako je placebo, bolje ce da me radi moj placebo nego tvoj, sigurno Ja sam prsitalica medicine, nisam pristalica doktora, jer nemam dovoljno veza u sistemu da bih znala koji valjaju a koji ne... a u ostalom, ovo nije nista bakterijsko, to je sigurno, znaci imuni sistem trenutno dzogira Btw, bolje mi je mnogo od juce. Ponasam se kao izlecena
Dark_Elf Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Btw, bolje mi je mnogo od juce. Ponasam se kao izlecena Super. Sad ti samo još fali Blender i neki sokić, sutra da budeš ko nova.
Machka Naopachka Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Joj sve sam pare spiskooo u kafaniii... salim se, u garden centru i indija shopu. bice recenzija, ne pozuruj me. Bitje.
Dark_Elf Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 bice recenzija, ne pozuruj me. Bitje. Take your time.
Machka Naopachka Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 A room and a blneder Salim se, ja sam srecno udata zena. Mislim ne bukvalno, nemoj neko da mi cestita hahaha
Recommended Posts