Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pojedes 50kg ovog blazenstva. I trebalo bi da radi :)

nutella-450.jpg

Od 50 kila tog "blazenstva" moze samo da se usere, a time se, slozices se, smanjuje masa.

Posted
Ja i ne mogu da pojedem vise od 5-6 kasika eurokrema. To mi je puna kapa :)

...I bude mi muka cio dan poslije toga.

Posted
Dobro bre ljudi, bila je sprdnja :)

Da, momak, STVARNO sam mislila da treba da pojedes 50KG toga !

A ja sam STVARNO mislio da si STVARNO ozbiljna, devojko. :P

Posted
Pojedes 50kg ovog blazenstva. I trebalo bi da radi :)

nutella-450.jpg

Nece mene to, to uspeva cuo sam, ali mene nece. Cale nekupuje taj skupi eourokrem nego ona jnash domaci Eurokrem i ozderavam se od istog maksimalno za doruchak veceru / veceru 2 i uzinu ali nishta nepomaze. :(

...Daj, poslije pola teglice cje se onesvijestiti. :)

Nikad se nezna. :P

Nije sve u jelu. Spavaj redovno i dovoljno. Organizam se izgradjuje dok spavas, onim sto si pojeo.

Spavam cak i previshe, mozda je i zbog toga........

Dobro bre ljudi, bila je sprdnja :)

Da, momak, STVARNO sam mislila da treba da pojedes 50KG toga !

Nelazi znamo mi tebe......

I nemojte one klasichne odgovore nejedehs zato si mrshav. Ja jedem bre najvishe u porodici . Npr. doktor mi kaze da imam ubrzan metabolizam, i da mi organizam sve sto pojedem prosto svari odma i odbaci od mene. :( XD

Posted
право да ти кажем, ја тучем плаве сиреве. они су идејно веома блиски горгонзоли али по мом мишљењу, за нијансу буђавији и мекши.

ја се ложим на те јаке укусе који шамарају.

у Бергаму сам проб'о нешто што ми нису рекли шта је. одемо ми у ''кавану'', јели људи шта су јели. кренем ја са талијаном да причам о сиревима, те не знам како је то много добро, те како код ''мене у крају'' има зајебан овчији качкаваљ (лол, сељак чоек) и он каже - јеби га, оћеш нешто да се засладиш мало. ја рек'о, стрејт сам колико ситуација дозвољава па те молим - немој ни ти бити геј, овде смо пословно.

наручи он велики тањир који је у рангу мини округлог стола. тај сточић се врти 360 степени. тањир износи нека црнкиња, фул банту чамугарка, у дупенце да је јебеш ако има 18 лета - слатка к'о сто марке у време инфлације. на тањиру различити сиреви. да се засладимо ;). ситуација се залива неким розе спарклинг вајном. они тамо се ложе на те педерастије, ал да је фенси/шменси - јесте. да је корисно када треба осетити укус - није. зајебем ја тај шампањац.

и сада имаш, горгонзолу, пармезан, моцарелу, гауду а све остало мање/више не знаш шта је. масан и кремаст са неким травкама, па димљени да се усереш какав је укус, па трећи... ах... тај неки трећи је био мекан као истопљени качкаваљ, смрдео је као јавна циганчица ал' је имао оргазмичан укус. данас дан не знам како су успели да избаце тај вајб војничке спаваоне из тако меканог сира, можда је стварно нека топљена варијанта.

бтв, уз то су служили неку мармеладу (?), мене је укус тога подсећао на заслађено грожђе егзотичног укуса, млади црни лук и шљиве да му јебеш мајку (!) то сам говно пробао и бацио се на сирац, да ми не квари ужитак.

срце ми се отворило, разуми ме.

фотка сира у високој резолуцији? ;)

Jbt. Napalila sam se :) :) :) :droool:

Ne znam sta bih bez sira, u zivotu, inace. Jedino sto ne volim su slatki sirevi, mada ih ima dosta u kuci mojoj jer ih moji vole. Ali ok su kad se istope i jedu sa majonezom. A, da, ni mladi sirevi, oni sa pijace sto odskacu od poda.

Gorogonzola je meni original kvlt. Zavisi i koja, naravno. U Veru imaju nesto sto zovu Gorgonzola pikant, ne znam koji je proizvodjac, ali ta je najbolja na koju sam naisla do sada. Mogu i ti plavi ako nema Gorgonzole da prodju. Postoji i nesto sto se zove Cambozola a mesaju plesni Camembert-a i Gorgonzole. Simpaticno je, mada vise volim Brie od Camembert-a, a i od ukusa plavih plesni ove bele se skoro i ne osete.

Inace, najgore mi je kad pocnem ljudima da objasnjavam sta je kackavalj i kako edam nije isto sto i gauda ili sto i kackavalj. Sva se unesem i zabalavim a odgovor je "ali to je samo sir..." :) :) :)

Jela sam ovciji kackavalj negde, ne mogu da se setim gde. Neki endemski, al da me bijes sad.

uh.. jednom sam odseo u hotelu u kome je za dorucak svakog dana bilo izmedju 10-15 vrsta sireva. cenim da sam dnevno jeo oko 200-300 grama sira za dorucak, dok mi nije bilo muka. svinja, svaki sam morao da probam po vise puta. ;-)

cuo sam da u se u bg-u otvorila neka fensi prodavnica gde prodaju vino i te napucane sireve (osecam da deru bezobrazno).

jel neko vid'o?

GDEEE? Nekada davno se secam a je cale izvalio takvu radnju i donosio odande razne sireve neke (izmedju ostalih i one sato je Generalni pominjao, sa orasima), ali posle se to zatvorilo (a iskreno ne secam se sta je rekao gde je bila radnja).

E Old Amsterdam nikako da probam posto je skup a obicno mi se egzibicije ne dopadnu pa ovaj, sta mi mozes reci o njegovom ukusu? :D slatkast, gorkast, slan, kiseo, na sta smrdi, jel ima primesu dimljenog...? :D

Hm, pa on je sir dugog zrenja, lici jako na parmezan samo sto je malo manje odzreo, znaci meksi je, i ima drugaciji mada slican ukus. Malo jaci ukus, posto nije toliko suv. Ma bre, svrsh sir, prezali pare i kupi jednom stvarno ne verujem da ces se pokajati. :da:

Drugarica ga je jednom opisala kao ostvarenje sna- nikada joj nisu dali da jede parmezan u velikim kolicinama, a ovaj moze da se jede :)

u velikim kolicinama.

Inace, kao sto sam fan budjavih sireva, tako sam i fan fermentisanih kobasica, pa sam u Veru nasla ZIMSKU SA PARMEZANOM. Znaci, umotana je u sir. Prejebeno.

Joj al sam gladna!

Posted

Ja volim dimljene sireve... :D

Recimo, dimljenu skamorcu... Ili dimljenu provolu...

'Bem ti sve. Gladna sam.

Posted
Jela sam ovciji kackavalj negde, ne mogu da se setim gde. Neki endemski, al da me bijes sad.

хаха, пази трип, мој ''добављач'' је средња млекарска школа из Пирота. лол.

имају продавницу у оквиру школе, уђем и кажем: ''добро, дајте један котур од лика кој' је добио 10 на прахи''. јефтиније од цигањске пичке а свакако укуснији од исте.

GDEEE? Nekada davno se secam a je cale izvalio takvu radnju i donosio odande razne sireve neke (izmedju ostalih i one sato je Generalni pominjao, sa orasima), ali posle se to zatvorilo (a iskreno ne secam se sta je rekao gde je bila radnja).

Гугл каже: угао Светозара Марковића и Војводе Миленка.

Мада имам ОК избор сираца и у омраженом локалном Максију.

Hm, pa on je sir dugog zrenja, lici jako na parmezan samo sto je malo manje odzreo, znaci meksi je, i ima drugaciji mada slican ukus. Malo jaci ukus, posto nije toliko suv. Ma bre, svrsh sir, prezali pare i kupi jednom stvarno ne verujem da ces se pokajati. :da:

која је цифра у питању? надам се да не прелази границе доброг укуса :) :) :) 20-40ЕУР/кг?

Posted (edited)

400 din na 100 il 200 grama :da:

sto i nije nesto basnoslovno al obicno ne volim egzotiku pa je to 400 din neceg sto volim baceno :)

Edited by Double Fire
Posted

Mislim da je na 150. hahah

Ozbiljno. Tako mi neka cifra. I to ne 400 nego npr 420 :)

Nezamenjiv je, realno. Mozda uz neki LSD pa i da natripujes.

Mada, koja je to zajebancija, ja ga jedem nedelju - dve tih 150-200 grama. U ostalom, to je hrana, kako da stedim na dobrom ukusu...

Posted

ЛСД? Па нећу ја да ме Олд Емстрдем гања ''он фут'' око Каленића него да у еуфорији под наркотицима истрипујем да је млади сирац подједнако добар! :) Хаха, мезим сирац и гудрирам се.

пази, узећу дефинитивно да пробам јер ми је опис на гуглу говорио да је ОА управо оно што сам ја желео од сира да добијем.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...