Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ја не волим равне, равне стомаке, иако моја девојка има управо такав. Али, добро, кад се неједе испадне малко, што ти кажеш.:)

Posted

Wtf? Ja sam viša od tebe. xD

Pa pazi sve zavisi kako ti volis da izgledas i kako izgledas sa koliko kg. Ja kad stignem do 60 imam vec i podbradak :haha: pravo malo prase :D

A nekome je 60kg skroz normalno za mojih 1.70. Meni visak kilograma jednostavno ne stoji. Ne rasporeduje se normalno kao kod nekih. Noge i ruke mi ostaju pretrano mrsave a raste stomacic, guza i grudi. I podbradak naravno :)

Elem neko na 1.74 sa 55kg moze da izgleda kao grana, neko popunjeno, sve zavisi kako si gradjen.

A to sto si mrsava u 18god je normalno imas jos uvek brz metabolizam. Pocni da se navikavas na zdravu ishranu dok si jos mlada, jer u 23god metabolizam staje. :da: Onda ce ti se primetiti sve to sto kazes da se ne lepi za tebe :D

Meni je oko dvadesete god metabolizam stao, tu sam stigla do preko 60kg, dobro sam jos i prosla, jer koliko sam tada jela mogla sam ladno da stignem i do 80kg :)

Sada se zdravo hranim, redovno imam tri obroke i tri uzine na dan (najmanje) i odrzavam kilazu ispod 55kg. I svi mi i dalje govore da sam previse mrsava. Zdravije se osecam sa manje kilograma sta znam.

Posted

A kako se to mrsa samo u grudi? :D Ima neki pojas ,kao onaj preko stomaka? :haha: 15 cm nije malo,a kazes da si smrsala samo 5-6 kila.

Nisam smanjila samo grudi, nemam vise ni guzu, stomacic se smanjio, od podbradka ni traga :)

Drzala sam jedno vreme dijete. Nisam skoro nista slatko pojela vise od godinu dana i eto ga :D

Posted
samo povecaj unos vode, i idi do doce, ne brigaj, sredices to zacas.

Samo vise vode, zdrav san, i blaga fizicka aktivnost, tipa malo vise setnje malo manje foruma. Mislim za sve.

Spavamo prosecno oko sest sedam sati sto nije ni malo dobro. Treba da spavamo izmedju 9 i 10 sati da bi nam organizam normalno cistio sva govna.

Sto se zena tiche - bez kafe, za vas je kafa zlo. Soljica kafa ujutru moze da donese srecnu nesanicu uvece. Organizam vam se sporije cisti generalno vam je metabolizam takodje slabiji.

Dalje, mnogi zaboravljaju, smanjen unos secera pomaze puno. Jer sve te masti itd... najvise secer u krvi lepi. Dakle bez kokakole bez secera sa manje kafe - i mnogo vode.

Posted

A to sto si mrsava u 18god je normalno imas jos uvek brz metabolizam. Pocni da se navikavas na zdravu ishranu dok si jos mlada, jer u 23god metabolizam staje. :da: Onda ce ti se primetiti sve to sto kazes da se ne lepi za tebe :D

Ja imam 27 godina, pa mi metabolizam jednako piči. Nisam primetio da mi se išta "lepi", iako bih voleo da sam malo podgojeniji. Mada, ugojih se malo zadnjih par meseci... al' treba još. :P

Posted (edited)

Ovaj fazon sa flasom je super stvar. :da:

A ako imate problema sa grickalicama ili cokoladom i slicnim, naseckajte jabuke u neku plasticnu posudu i nek vam uvek stoji u kuhinji, tako da mozete da uzmete u svakom trenutku kad udjete. :)

Edited by :matija
Posted

Samo vise vode, zdrav san, i blaga fizicka aktivnost, tipa malo vise setnje malo manje foruma. Mislim za sve.

Spavamo prosecno oko sest sedam sati sto nije ni malo dobro. Treba da spavamo izmedju 9 i 10 sati da bi nam organizam normalno cistio sva govna.

Sto se zena tiche - bez kafe, za vas je kafa zlo. Soljica kafa ujutru moze da donese srecnu nesanicu uvece. Organizam vam se sporije cisti generalno vam je metabolizam takodje slabiji.

Dalje, mnogi zaboravljaju, smanjen unos secera pomaze puno. Jer sve te masti itd... najvise secer u krvi lepi. Dakle bez kokakole bez secera sa manje kafe - i mnogo vode.

7-8 sati je normalno.

To za kafu - sve zavisi. Ja ne pijem tursku, ali prilično često pijem ness i tako te, i to uglavnom pred spavanje. Nema nikakvog efekta. (Isto važi i za čajeve)

Posted

Ja imam 27 godina, pa mi metabolizam jednako piči. Nisam primetio da mi se išta "lepi", iako bih voleo da sam malo podgojeniji. Mada, ugojih se malo zadnjih par meseci... al' treba još. :P

I ja imam "brz" metabolizam , ali kod zena je malo drugacije nego kod vas, losom ishrnom se dobija celulit. Do neke 20. godine se nece pojaviti mrsavim devojkama, ali ako i dalje ne budu pazile postoji rizik da ce im se pojaviti kasnije.

Posted

I ja imam "brz" metabolizam , ali kod zena je malo drugacije nego kod vas, losom ishrnom se dobija celulit. Do neke 20. godine se nece pojaviti mrsavim devojkama, ali ako i dalje ne budu pazile postoji rizik da ce im se pojaviti kasnije.

Imam i ja celulit. :haha: Tačnije, ne znam nijednu devojku koja nema.

Posted

Ja nemam celulit, makar ga nisam primetila. :D

Protiv toga pomazu i masaze, ako ga nemate mnogo, dobra masaza pri svakom tusiranju sredjuje stvar, a i dobra je prevencija.

Posted

Aham, zato ja i nemam valjda :haha:

Na poslu sam dosta fizicki aktivna, na nogama sam po sedam osam sati, uvek se trudim da unosim dosta vode, a masaza je obavezna :)

Posted

Kod mene se tek-tek vidi, znaci samo da sam malo aktivnija ne bih imala problema, posto pijem dosta vode i ne jedem puno masnu hranu. Jbg, zivim u centru grada i sve mi je blizu pa sve obavim za 15 minuta, a fax mi je 100m od stana.

Jos jedan problem, kad sam kuci svuda idem kolima. <_<

Posted

Kod mene se tek-tek vidi, znaci samo da sam malo aktivnija ne bih imala problema, posto pijem dosta vode i ne jedem puno masnu hranu. Jbg, zivim u centru grada i sve mi je blizu pa sve obavim za 15 minuta, a fax mi je 100m od stana.

Jos jedan problem, kad sam kuci svuda idem kolima. <_<

Зашто идеш колима ако ти је све толико близу? :haha: Или ти Бг није родно место?:)

Ја имам једну другарицу која станује у центру Ковина, јако близу Дома здравља.Тачније, буквално на 30ак метара од истог, у дворишту истом се налазе, само што је њен улаз на другој страни. Једном је отишка колима до њега. То ме сад подсети ово твоје.:)

Posted

ja to ne razumem...

na nogama sam stalno, poBGu izbegavam prevoz, po Kovinu svuda idem peške, obično sa sobom vučem 5 kila tereta u rancu, kad sam kući stalno nešto čačkam po dvorištu, jedem umereno, šta mi daju u menzi, ili šta keva skuva, od grickalica jedem samo smoki, i to retko, slatkiše 2-3 puta nedeljno, al ne ono da pojedem celu čokoladu ili tako nešto, jedino vikendom jedem kasno uveče, ono kad se cirka, mora da se i zamezi... i opet sam 190/105... moja bivša devojka je 175/58 a jede koliko i ja, samo mnogo više grickalica... di je tu pravda :haha: ?

Posted

los metabolizam...ne valja ni kada ne jedes normalno,a orgnizam naviknut na masno,jer onda kada se najedes organizam uzme iz hrane sve masti da bi podmirio svoje potrebe...ako si citav zivot imao problema sa viskom kilograma,onda moras poceti da drzis dijete za promenu metabolizma...nista rigorozno...al morao bi da trcis par meseci svaki  drugi dan...ja sam samo jednom imao manji problem oko viska kilograma...i to kada sam prstao da se bavim fudbalom...al to sam brzo resio...

Posted

pocheo sam da gubim masu od kako sam smanjio unos alkohola (bukvalno sam umeo da vezem po nekoliko nedelja svakodnevne konzumacije vishe litara piva, nism pio samo ukoliko je moralo da se vozi, a nadoknadjivao sam posle voznje :haha: ) i uveo nekoliko obroka dnevno (ranije jeo jednom dnevno ili chak na dva dana)

videcu da li cu do kraja godine da spadnem na ispod 100

cilj mi je da ubrzam metabolizam jer sam napravio klasichnu greshku (ili me mrzi da jedem, ili zaboravim) i bukvalno zaustavio isti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...