рогозуб Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 uper je kad pocnes izlaganje gramatickom greskom rasprostranjenom uglavnom medju Blic komentatorima i ostalim intelektualcima meni je ipak super kada ljudi nemogu da obore moju tezu, pa krenu o pravopisu. a pravopis je deo svecke zavere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Već nekoliko meseci se trudim da doručkujem samo corn flakes + mleko. Kažu da je zdravo, jebemliga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbat Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Odlucio sam da od ove godine cesce jedem prokelj, spanac, rastan, zatim nemasni sir (od surutke), zatim da pijem sto vise vode, caja (zelenog najvise), surutke, umjereno vina i ono sto sam sebi obecao i vec mjesec dana se pridrzavam je da ne jedem crveno meso. Bijeli i crveni luk jedem skoro svaki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 боље би ти било да си избацио масну порњаву, види како си убледео на том аватару. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 preterano. touche. pretpostavljam da che se sva moja zhelja za tvojim urazumljivanjem pretochiti u nechiji k**rac kroz tvoju vujgliju...jbg. sve najbolje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Već nekoliko meseci se trudim da doručkujem samo corn flakes + mleko. Kažu da je zdravo, jebemliga. moj covek.. ali se meni toliko smucilo da sam proredio malo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 pretpostavljam da che se sva moja zhelja za tvojim urazumljivanjem to je vecj odradjeno, od strane mene, a i neznam koliko si ti razuman pa da to josh shirish.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Već nekoliko meseci se trudim da doručkujem samo corn flakes + mleko. Kažu da je zdravo, jebemliga. Kukuruzne pahuljice su najnize na toj skali korisnosti. Bolje uzmi ovsene. sem ako ko moj cjale sve pahuljice zoves genericki "kornfleks" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Musli i voćni jogurt su zakon, to drži od sedam do dvanaest. Samo smučilo se i meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitlđus Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Jes' da imaju fensi ukus i pakovanje ali ti voćni jogurti su veoma nezdravi i štetni jer sadrže ogromnu količinu šećera, konzervanasa, aroma, pojačivača ukusa i emulgatora a premalo zaista korisnih sastojaka (vitamini, vlakna, minerali) i zato ih treba izbegavati u najširem luku. Najbolja varijanta za musli je mleko ili niskomasni jogurt. Kad smo već kod muslija, jeste da je skup (170 din. pakovanje) ali ovaj je stvarno strava: Ali ovsene pahuljice su ipak neprikosnovene što se tiče nutritivne i energetske vrednosti. Je l' probao neko onaj Vitalis-ov musli, što košta skoro 400 din. u MAXI-ju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Lepo je sve to ali masna prasetina povremeno uvek dobro dodje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Kad smo već kod muslija, jeste da je skup (170 din. pakovanje) ali ovaj je stvarno strava: Naravno da je skup ako kupuješ u tom pakovanju. Ono pakovanje od 1kg se isplati, a cene zavise od prodavnice, razlika je i po 50 kinti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Na kraju krajeva, treba se truditi i što manje kupovati hranu. Ja sam te sreće da sam sa sela pa mi stalno šalju domaće meso, voće, povrće za koje sam siguran da je ispravno, a kada kupujem ništa od toga mi nije zagarantovano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ja, na primer, jedem samo piletinu koju donesu stari sa sela. Isto važi za sir i voće - mnogo je češće sa pijace, nego iz prodavnice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitlđus Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Naravno da je skup ako kupuješ u tom pakovanju. Ono pakovanje od 1kg se isplati, a cene zavise od prodavnice, razlika je i po 50 kinti. Pa najbolje onda da kupim jedno pola prikolice muslija pa da imam za ceo život. Kapiram da bi opasno uštedeo. Ma zezam se bre, hvala na informaciji, baš ću da se raspitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Musli iskljucivo napravis sam od stvari koje kupis u prodavnicama zdrave hrane na kilo/po kile zavisi od odnosa sastojaka. Imas recepte na netu. U svakom slucaju, bice bolji od kupovnog i jedno cetrdeset puta jeftiniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 I nema secera Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 sho si opsednuta shecjerom x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Za to trebaju neki recepti? Musli svakako izgleda kao gomila nabacanih proizvoda iz prodavnica zdrave hrane Naravno, uz apsurdno visoku cenu jer je odjednom ogromna potražnja za muslijem. Šećer nije ništa loše, energija svakome treba, kao i normalan metabolizam, kog bez šećera, masti, proteina, nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) jeste ovaj secer los, ako hoces da zasladis stavi med Edited February 10, 2011 by Нормалан и Природан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 sho si opsednuta shecjerom x) A jebote ne staj na muku Prirodan secer (onaj iz voca i to dok je u vocu) je dobar. Evo ti moj "recept" za musli 2/3 tezine su ovsene pahuljice 1/3 - suvo grozdje, susena banana, sirovi badem, suseni ananas Kad to kupis na vise od ukupno 1kg ne da se isplati nego samo tako. Plus mozes sam da dodajes sta te volja i sta vise volish. Ako nisi neki fan suvog voca promeni odnos 3/4 i 1/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 jeste ovaj secer los, ako hoces da zasladis stavi med ili smedji(zuti) secer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Pa med je sav šećer, zato je i zdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Nemoj sad da ti zovem Kokopelli da ti objasni kako nemas pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Je l' probao neko onaj Vitalis-ov musli, što košta skoro 400 din. u MAXI-ju? Ako misliš na Vitaliu, samo u kesi, a ne u kutiji, probao sam ja, i preporučio na temi slatkiši i grickalice... mnogo je prerađen, kontam da nije nešto koristan i zdrav, al' je brate ukusan... Probao sam više ukusa, ovaj mi je najboljši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts