kuruz Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 očekivao sam taj odgovor nema ništa bolje? neka mast, štajaznam
Captain Spaulding Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Ja već danima držim isti hanzaplast na nožnom prstu ubuđavila mi se koža sva se zgužvala konačno sam je uklonio al treba mi jbg svaki put dobijem žulj-plik posle trčanja Meni flogocit čini čuda iako ga koriste u veterinarskoj medicini
kuruz Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 znam šta je flogocid, potpuno sam zaboravio na nj fala
johnnyzzz Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 šta je to, za prevenciju ili sanaciju? i ja imam redovno probleme sa žuljevima prilikom trčanja...
kuruz Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 sanacija meni je problem prelazak sa vazdušnih đonova na cipele
Captain Spaulding Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 E ima li neko problema sa šlajmom? Kao Ajs kad peva : Šlajm mi se navato ja, šlajm mi se navato ja. Nit kašljem nit kijam nit sam bolestan nit prehlađen nego konstantno osećam neku težinu na grlu, i uvek imam jebeni šlajm....jel neko koristio nešto da se reši toga?
johnnyzzz Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 inhaliranje čajem kao najprirodnija varijanta... ne znam samo kojim, guglaj... edit - mislim da je žalfija
Vresište Posted July 24, 2013 Report Posted July 24, 2013 Meni ta težina na grlu bez bolesti, zvuči kao da si pušio ladan kurac na promaji. Ispiraj mlakom žalfijom.. 2
Guest HEFEST Posted July 24, 2013 Report Posted July 24, 2013 Meni isto svaki put kada perem zube stane tako u grlu i krljam ko tuberan, a nisam bolestan niti nazebo. Ima vec par meseci tako. Preko dana nista.
Captain Spaulding Posted July 24, 2013 Report Posted July 24, 2013 Možda je to zbog prolećnih i letnjih alergija ..... Nisam gej ne pušim kurčeve ali kapiram da sam sad odbojan (zbog šlajma) Jumetalkama i gej Jumetalcima Mrzim jebenu žalfiju, koristio sam je jedno vreme, ne znam ni zbog kog razloga al znam da nije bilo zbog šlajma
Captain Spaulding Posted August 4, 2013 Report Posted August 4, 2013 (edited) Koliko verujete u delotvornost ulja od konoplje ? http://www.youtube.com/watch?v=cudiHYX5OhM Edited August 4, 2013 by Captain Spaulding
Hail Metal Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 http://www.b92.net/zivot/dolce_vita.php?yyyy=2013&mm=09&dd=01&nav_id=748663
Machka Naopachka Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Gledam sad Jamie Oliver's food revolution, ovu priču sa opkladom da će 1000 ljudi proći kroz kuhinju.... sjajno svaka mu čast, i ako je namešteno - a i ne deluje namešteno.. Inače, pitanje, da li je neko koristion kokosovo brašno, bademovo brašno .. kako se ponašaju u odnosu na pšenično?
bo88gdan Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 ja jedem od 6 do 8 jaja dnevno 6 dana nedeljno kad cu ja da crknem ? 1 1
Guest HEFEST Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Koliko verujete u delotvornost ulja od konoplje ? http://www.youtube.com/watch?v=cudiHYX5OhM JA pricam koliko je marihuana zdrava ceo zivot, ali retko ko slusa. Meni je izlecila astmu. Toliko o leku. 1
Guest Bata Životinja Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 (edited) ja jedem od 6 do 8 jaja dnevno 6 dana nedeljno kad cu ja da crknem ? brzo Meni isto svaki put kada perem zube stane tako u grlu i krljam ko tuberan, a nisam bolestan niti nazebo. Ima vec par meseci tako. Preko dana nista. Edited September 9, 2013 by Bata Životinja 2 2
PajatheTrut Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 (edited) Није здраво јести више од три јаја недељно кажу доктори..... Edited September 9, 2013 by PajatheTrut 1 1
bo88gdan Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 (edited) brzo ali ja nemam sta drugo sem jaja da jedem siromasan sam Edited September 9, 2013 by Јарослав 3 4
Сталкер Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 ali ja nemam sta drugo sem jaja da jedem siromasan sam Ti se preseli kod onih šerpasa što pomažu onima koji se penju na maunt everest. Oni jedu 10 jaja za doručak najmanje a doktori neka pričaju E ima li neko problema sa šlajmom? Kao Ajs kad peva : Šlajm mi se navato ja, šlajm mi se navato ja. Nit kašljem nit kijam nit sam bolestan nit prehlađen nego konstantno osećam neku težinu na grlu, i uvek imam jebeni šlajm....jel neko koristio nešto da se reši toga? "Grgoljaj" jabukovo sirće. Ako ti treba jači preparat, uzmi punu supenu kašiku sode bikarbone u usta, i na to popi jednu čašu sirćeta http://youtu.be/GJCzxgIIPfU
Guest Bata Životinja Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 ali ja nemam sta drugo sem jaja da jedem siromasan sam ne zajebaj, 8 jaja em ne zasiti em košta bar koliko šnicla pilećeg belog, o mlevenom mesu da ne pričam, ono tipa 200 grama, turiš u sendvič, malo salate, miran si čitav dan a od tolikih jaja strada jetra, zamaste se krvni sudovi, posebno aorta, i posle jebe li jebe + pasuljčina ima koliko oćeš proteina, a preporučuje se bar jednom nedeljno da se jede, jer oblaže creva i bolje kenjamo 1 1
Recommended Posts