J.J.Jesa Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Inicijalno smo poceli da radimo kao Ronnie James DIO... Uveliko radimo na autorskim pesmama. Toliko za pocetak... Quote
Danny Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Wow,pozdrav... Super su vam autorske... Drasko faca.. Quote
LARA CROFT Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Mogla bi koja svircica da padne u skorije vreme... Quote
Buba Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Veruj mi Jeso da sam vas poslednji put cula na onoj svirci u Coupe-u (za Olivera) i bili ste odlicni!!Naravno ja bas nesto ne slusam tu muziku,ali pesme su strava i svaka cast! Nadam se da cete uskoro svirati u Pa jer cu samo u tom slucaju doci (ja sam matora zena pa ne mogu da putujem na vase svirke)! Quote
Danny Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 He,pa i to se desava...Valjda vam se nece opet poklopiti svirke... Drasko je faca.... Quote
ALEXIE_AIC Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Drale je car! Bas vas odavno nisam slusala. Srela sam Draska posle Maiden-a, i mislim da mi je rekao da snimate album... Ili sam se ja nesto gadno istripovala... Videla sam vam i spot. Drasko u punoj ratnoj opremi, kao i uvek! U svakom slucaju, srecno u radu! Quote
J.J.Jesa Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Ratno prema...ama bas... tek da vidite sto je napravio stalak... od 17 kg lanaca Quote
StRatO Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 aj nakacte spot na youtube.. ili negde... Quote
Jaco Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ne bih da zvučim kao Danny , pošto je ja stalno kritikujem da nas ne hvali toliko jer će neko pomisliti da joj plaćamo , ali jedini ste ozbiljni mjetal muzičari u Pančevu, samo ne znam šta je u pitanju kad se o svirkama radi, pošto očigledno neko tu ili koči ili nedostaje volje i elana, ALI AUTORSKE SU VAM MRAK (STVARNO SU MNOGO JAKE) a i spot vam je odličan. Bacite ga obavezno na youtube a možete i na myspace. Videjo sam tvoj post za našu svirku u blue moonu, ok je club, nema binu, ima pristojan razglas, i mnogo mi se svideo zvuk pošto sam bio skeptičan po tom pitanju s obzirom na betončinu... Zauvek tvoja Dray Quote
Danny Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 E,i to sto Voja kaze,bend je jedini ozbiljan metal bend i koliko znam bas se Drasko jako trudi a i ostali naravno.A da i Joca je jedan od retkih ozbiljnih gitaarista u Pancevu.. Quote
J.J.Jesa Posted April 19, 2007 Author Report Posted April 19, 2007 Zauvek tvoja Dray ???? Radi se radi.....idemo u Studio na snimanje u subotu...snimamo dalje... Quote
*SuNCHicA* Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Cula sam neke vase autorske pesme na Demo expresu 202-ke i zaista su odlicne. Tada, nazalost, nisam uspela da dobijem vas disk. Jel moze negde da se pogleda novi spot? Hocete li imati,u skorije vreme neku svirku u Beogradu? Quote
J.J.Jesa Posted April 23, 2007 Author Report Posted April 23, 2007 Radimo radimo sviramo sviramo...trenutno zavrsavamo jos par pesama u Studiu... za spot....samo da ga dobijem, pa cem da ga okacim vec negde... Quote
Lukather Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Добијаш дуже од неких девојака... Притом сам објективан, јер сам сигуран да нисмо... Шала, мала... Поздрав! Quote
Lukather Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Надам се да не примаш к' срцу... No hard intentions... Quote
SilentMan Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Pa jel si nabavio vise spot SVOG benda?! E bruko nijedna!! Quote
_NeSa_ Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Ma gde je nabavio...samo ide i skida table sa imenima ulica po Pancevu... Quote
J.J.Jesa Posted May 4, 2007 Author Report Posted May 4, 2007 Nisam jos... Drasko je u banji....sprema se za studio.... Quote
SilentMan Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 (edited) 'El se Drasko vratio iz banje...?? Reci ako nisi u stanju da nabavis, donecu ti ja spot... Edited May 7, 2007 by SilentMan Quote
Recommended Posts