SATAN-iz Batajnice Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Dobio sam neki cd od neke osobe sa elevrto gothom i tim forama.I ono na njemu ima izmedjuostalog i Alice In Videoland.Pa reko eto posto vidim da otvorim temu o njemu. http://www.aliceinvideoland.net/ Sta znam nisam fan te vrste muzike ali ono ok je manje vise . Quote
Blathaddar Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 imam samo maiden voyage,ovo je smesno,mix je uradjen koliko toliko pristojan,ali ovaj zenski vokal je isuvise slab za industriju,bolje da se umetnica oprobala u obradama slabe elektronike,tipa :barbie girl" & ostalih hitova.. Quote
mina. Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Da, da, glas joj je potpuno u fazonu Barbie Girl )) Mislim ono, ja imam nekih 20ak pesmama, nista po albumima i ono... OK je Cakano, nista vise. Kul za neko zajebavanje. Jedino bih mozda izdvojila Red i In Denial od pesama koje imam. Quote
Sugar Overdose Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 ma slaaatki suuuuu ^^ ja imam oba albuma,i prvi je mnogo bolje a omiljene pesme panic i red ^^ Quote
Blathaddar Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 zaoiista,slatki i simpaticni mogu samo i da budu "" Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ne lupetajte,odlicni su,imam oba albuma i definitivno su mi jedan od omiljenih bendova:) Zar mora sve da bude mracno i zlo da bi bilo dobro? Inace,od pesama su mi najbolje Sweet Thing i Bad Boy,mada mozda ima jedna-dve koje mi se ne svidjaju:) Quote
Blathaddar Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 ko kaze da mora da sve bude zlo? samo ako vec imaju ovako slabasan vokal,potrebna im je i malo slabija muzika,ovako je isuvise nekompatibilno da bi se i uzelo za ozbiljno. Quote
oNe Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 njihova muzika uopste nije cvrsta niti ima veze sa industrialom. Oni koliko ja znam sviraju novi oblik elektro popa koji ima i dance momente. Vokal je skroz na mestu i drugi album je definitivno dobro odradjen. Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 njihova muzika uopste nije cvrsta niti ima veze sa industrialom. Oni koliko ja znam sviraju novi oblik elektro popa koji ima i dance momente. Vokal je skroz na mestu i drugi album je definitivno dobro odradjen. Upravo! Quote
Emily Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Puj,puj,puj,mnoogo dobar bend,tako te oraspolozi,energican,veseo..Njen glas je super,bash zato sto zvuci kao Barbie girl..Pesme koje se izdvajaju po meni Emily,cut the crap,falling.. Quote
Sugar Overdose Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 nadji i prvi album ^^ shto se mene tiche puno je bolji nego drugi ^^ Quote
זאבים Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 mnogo srodnije pop-u nego owom podforumu Quote
Ni! Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Svidjaju mi se jedino "Addicted" (majku mu, al' je ta pjesma zarazna!) i "Got To Go" (ili kako vecj)... Quote
Sarah_Key Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 imam samo maiden voyage,simpatichno i zarazno skroz,posebno red,addicted i got to go...svidja mi se Quote
Сталкер Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Koliko su melodije zarazne toliko se brzo i isperu. I to je to... Quote
Queen_Mab Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Slatki su,pesme su razbribrige Quote
Сталкерка Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Meni se dopadaju, bas za devojcice Quote
Recommended Posts