ZmYchE Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Peti deo filma? Četvorka ti bolja? Meni baš suprotno... 4 mi deluje zbrzano kao da mnogo toga fali...jer je 4 knjiga u dobrim detaljima koji su većinski izostavljeni... Dok mi 5 kao film opet deluje nekako moćnije...ne znam... mi lajk it
Sinstrel Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Da cetvorka mi je bolja ali ne kazem da je ovaj losh.
Shores Of Antartica Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Da cetvorka mi je bolja ali ne kazem da je ovaj losh. I meni je isto cetvrti deo bolji. U petici mi je nekako mnogo vise izostavljeno.
Jefimija Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 (edited) Cim sam video na pocetku filma flashback momente znao sam da ce ih biti jos u filmu. I tako bi... a to je dobar pokazatelj manjka materijala za film. Tako je Po meni je 4. deo najbolji...mrzim kada filmove odradjuju kao slikovnicu za knjigu...cetvrti deo ima svoju koncepciju,izbacene su neke stvari,ali je cela prica ostala jasna i nekome ko nije citao knjigu Najnoviji film,je nista posebno....gomila flashback-ova...kojima su izvlacili mnoge scene...Trudili su se da prikazu svaki momenat iz knjige i pri tom izgubili smisao...mogli su to mnogo drugacije i bolje da urade Da ne spominjem poruke tipa:"Ako verujemo u ljubavi prijateljstvo pobedicemo zlo" Edited August 2, 2007 by Jefimija
ZmYchE Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Hehe to je onaj pokusaj "za decu"...ima i za njih nesto... hah... Hocem ispocetka da citam knjige, pa ponovo da gledam filmove.... (frik)
APOHAKC Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Cetvroka ruluje i dalje, ne znam, petica je ok, ali nekako je, sta ja znam, ne povezana, dok je cetvorka bila vrh. Ima par simpaticnih scena i ovde, bilo bi kul da ubace onog glupog goblina zaboravio sam kako se zove
Council A Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Meni je 4. bolja od 5. (jedina dva filma koja sam odgledala), jer sam cetvorku gledala bez predhodnog citanja knjige, kad znas sta ce se desiti, njah, i jos kad je u pitanju meni najdosadnija knjiga iz serijala (no 5), draz izostaje. Harry fransiza je prilicno budalasta, btw, ali je zarazna. Tj, prve tri knjige su fine decije knjizice, kad je taj zanr bio iole logican, jel'..
swing 2002 gtl Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 kako grozno dosadan film. sa bruku izostavljenih i glupo izmijenjenih detalja. nastranu to što je knjiga uvijek bolja od ekranizacije, ali ovo je beze stvarno.
Minerva_SD Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ali, moralo je mnogo toga da bude izostavljeno, jer bi film inace trajao 5 sati!
Shores Of Antartica Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ali, moralo je mnogo toga da bude izostavljeno, jer bi film inace trajao 5 sati! Sto bi bilo sasvim razumno Nego za deset dana sedmi deo knjige je prodan u 11,5 miliona kopija. Celokupni tiraz do sada prodat za sve knjige je preko 350 miliona...
PrimEviL Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 mene je najvise odushevilo to sto je snape ispao lik na kraju a najvishe mi je zao blizanaca(jedan osakatjen, drugi ubijen) Zasmetala mi je iznenadna pojava macha na kraju, iako je recheno da je onaj goblin uzeo i odneo mach. zar se ne secas drugog dela? "only the true gryffindor..." kao sto ga je harry izvukao iz sheshira u dvorani tajni, tako ga je i nevil izvukao iz sheshira ispred voldemora... tbh, meni to vise pokazuje da je griphook lagao nego sto me iznenadjuje...
amy_mccoy Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 ma da, setila sam se toga, samo mi je u tom trenutku delovalo bas nategnuto a moja faca je govorila "wtf? sta bi sa goblinom?" i meni je strasno zao Freda, ali mi je najteze palo sto se toliko obrusila na jadnu Tonks i njenu porodicu...
Minerva_SD Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ma 'ajde, molim te, malo što je ubila lika u kog sam zaljubljena, a njegovog blizanca osakatila, nego još našla i mene da ubije!
ZmYchE Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Jel skuplja neko slicice? :) Turuturulala... HAhaha, ja skupljam i imam i albumče i lepim... Skroz sam zaboravila osecaj kako je to raditi i sad kao ajd, sto da ne... Ionako sam dobila dve kesice slicica od dragog (jer zna koliko volim celu pricicu) i onda sam uzela i album Ima li jos neko? (ili sam ja jedini bolesnik sa 21 godinu koji skuplja slicice?) :)
PrimEviL Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (ili sam ja jedini bolesnik sa 21 godinu koji skuplja slicice?) :) most probably :)
Shores Of Antartica Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Turuturulala... HAhaha, ja skupljam i imam i albumče i lepim... Skroz sam zaboravila osecaj kako je to raditi i sad kao ajd, sto da ne... Ionako sam dobila dve kesice slicica od dragog (jer zna koliko volim celu pricicu) i onda sam uzela i album Ima li jos neko? (ili sam ja jedini bolesnik sa 21 godinu koji skuplja slicice?) :) Imam ja album i ima par slicica. Bili delili na premijeri pa sam brze bolje pokupio.
amy_mccoy Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) Turuturulala... HAhaha, ja skupljam i imam i albumče i lepim... Skroz sam zaboravila osecaj kako je to raditi i sad kao ajd, sto da ne... Ionako sam dobila dve kesice slicica od dragog (jer zna koliko volim celu pricicu) i onda sam uzela i album Ima li jos neko? (ili sam ja jedini bolesnik sa 21 godinu koji skuplja slicice?) :) nisi jedina hoces da se menjamo? (ne, ne salim se, ne znam sta cu sa duplikatima)... ja inace obozavam slicice, to je jedna od mojih weird strana (naglasava jedna od ). @(Independor) osh i ti da se menjamo? Ma 'ajde, molim te, malo što je ubila lika u kog sam zaljubljena, a njegovog blizanca osakatila, nego još našla i mene da ubije! :) btw, kako si se zaljubila bas u Freda a ne u Dzordza? Edited August 8, 2007 by amy_mccoy
PrimEviL Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 ona je pravila razliku medju njima cak i pre "the ear incidenta"
Shores Of Antartica Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 @(Independor) osh i ti da se menjamo? :) Jbg vec sam ih polepio nemam nista za trade.... A i nisu jeftine
PrimEviL Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 pa kako i da budu jeftine? njihova osnovna namena je da ih mame i tate kupuju deci, zar ne?
amy_mccoy Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 neko kupuje pivo i cokoladice, ja slicice... svako ima svoju strast
RNA Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Има ли их више од 300 у албуму? Хоће ли се скупљати поново деца и одрасли код Терзијске чесме да размењују дупликате, као з Светско првенство у фудбалу?
ZmYchE Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ima da organizujemo!!! Sve je moguće! Ja sam za, već sam skupila duplikate i raspoložena sam za menjanje jedan dan, ali ne mogu u skorijem periodu, tek posle sredine avgusta ću moći pošto nijesam u Beogradu Jedva čekam.
Minerva_SD Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 ona je pravila razliku medju njima cak i pre "the ear incidenta" Pa, da, jesam... Mada, i onog ko bi mogao da bude supstitucija je osakatila...
Recommended Posts