Sleaze Glammer Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Nije gej... pedercina je jedna pedofilska Shala mala... Neko bi trebao da malo razguzi SG... Ima li ista od te peticije?
Lord Of The Strings Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 A, bre, koj vam je djavo, postujte nesto. ZMYCHE, sta bi od te peticije?
ZmYchE Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Zmyche in help! Ne znam, nisam surfovala, verujem da se jos uvek potpisuju... Imate svi koji zelite da znate oficijelne sajtove, koristite google...Sta drugo i ja da kazem, osim sto bih uradila isto i ovde kopirala link... You can do it! I nisam znala da su sve moje najbolje bivse drugarice ustvari bile moje bivse devojke...I nisam znala da sam lezbejka zbog toga... Daj ljudi prekinite da serete o homoseksualizmu vise....
Lord Of The Strings Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ajde, ljudi, bre, postujte nesto!!! Izasao sedmi deo, vecina ga odavde procitala, a nema nikakve rasprave, diskusije... Ajde, ja cu da pocnem: ko bi hteo da J.K. u zamisljenom osmom delu napise da Hari raskine sa Dzini, pa da bude sa jos nekolko devojaka, i posle se ponovo smuvaju i uzmu. Meni je Dzini omiljeni lik u knjizi, al' mi zao da Hari bude sa samo dve devojke u zivotu, i to sa jednom koju je jedanput poljubio i jedanput izasao s njom, sto bas ne moze da se nazove zabavljanjem. Sta vi mislite o tome?
DBrave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 ja sam uvek mislio da ce Hari da zavrsi sa Hermionom, makar dok sam citao Potera sto je bilo do neke trece ili cetvrte knjige a ona sto glumi hernionu u filmu ima da bude extra kad poraste :)
bokabokaboka Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Meni je ok da Ron i Hermiona budu zajedno.... A za Harija ne znam....Mislim da se slazem sa Lord Of The Strings-om Novu knjigu nisam jos procitala
ZmYchE Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Meni je takodje bas fora da su Ron i Hermiona zajedno I super je tako. Au bre ljudi vi uopste ne koristite internet, ni google... Sta se desava kad ukucate u google Harry Potter 8? IZBACUJE JEBENU PETICIJU http://www.google.com/search?hl=en&q=h...G=Google+Search http://www.gopetition.com/petitions/harry-potter-8.html Na vam, lenjstine.
bokabokaboka Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Evo, potpisala sam se u peticuju... Pitanje da li ce ta peticija nesto da znaci ovoj Roulingovoj....
Melodicus Deathus... Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ko zna kojika je lista imena na toj peticiji...
bokabokaboka Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Pise da ima 1627 potpisa.... Ajde ljudi, potpisujte
Melodicus Deathus... Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ali to nista ne znaci... U sedmom delu se prica zavrsava... Znam, iako nisam procitao jos...
bokabokaboka Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 http://www.gopetition.com/petitions/harry-potter-8.html Al' si probao sa Sign the petition?
Melodicus Deathus... Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Mislis - "potpisalooooooooo......"
Recommended Posts