DOMINVS MALVS Posted September 19, 2007 Author Report Posted September 19, 2007 Kako god... Kad god hocete, cimnite me, moj mail (msn) je na profilu... ja sam slobodan
Minerva_SD Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Dakle, ponedeljak, u 13h, ulaz u Studentski park, preko puta ulaza na PMF-a, kome odgovara nek dođe!
DOMINVS MALVS Posted September 28, 2007 Author Report Posted September 28, 2007 E, pa red je samo da se javim posetiocima topica :bigblue: Na ekskurziji sam naradnih nedelju dana Cujemo se za slicice cim se vratim:D
Minerva_SD Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 'Ajde javite se, da se dogovorimo, ide vikend, kontam da tada svi imamo najmanje obaveza!
DOMINVS MALVS Posted October 5, 2007 Author Report Posted October 5, 2007 Moze! Meni je ostalo jos malo duplikata + ono sto sam ostavio za Zmyche, tako da... zovite!
Minerva_SD Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 O.K. ti i ja smo se već videli i HVALA TI MNOOOGO! Ali, nek se jave ostali, imam krš duplikata i fali mi oko 40 sličica...
DOMINVS MALVS Posted October 7, 2007 Author Report Posted October 7, 2007 Ma nista... No problemo... Cujemo se:D
Minerva_SD Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Dockan sam ovo videla... Ajde, javi mi drugi termin koji ti odgovara na pp, i dogovori se i sa drugima!
Angelystor Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 While speaking at Carnegie Hall, New York City on October 19, 2007, J.K. Rowling was asked by a young fan whether Dumbledore finds "true love". Rowling said "Dumbledore is gay" and that he had fallen in love with Grindelwald; whether Grindelwald returned his affections, Rowling did not explicitly state. That love, she said, was Dumbledore's "great tragedy."
SATAN-iz Batajnice Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 To je to.Globalizacija.Jednostavno je morala tako nesto da izjavi da bi bila u trendu,gay je ok i sl.
PrimEviL Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 ime sledece knjige - "harry potter and dumbledores' gay fantasies"... mis'im.. omg...
ZmYchE Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Ili je tačna izjava, ili se opet novinari igraju... Šta se sve neće izdešavati... boleštine.. Šta je onda Merlin bio? Ili glavni Druid iz Asterixa i Obelixa??? Mamu im bezobraznu, ne dirajte mi čarobnjake! haaha
amy_mccoy Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Izaslo je hrvatsko izdanje knjige, videla sam da ima kod nas po knjizarama, pa me zanima da li se zna koja je cena?
PrimEviL Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 zomg, pa pre ce izaci na bosnjackom i crnogorskom, kako su ovi nasi krenuli... not that i care, ali ima ljudi koji ne razumeju engleski, prosla su vec 4 meseca, a jos prevoda nema ni u najavi... sramota... @hrvatski prevod - da ja nisam procitao na engleskom ne bih imao problem citanja hrvatskog prevoda, ali, opet, ima dosta ljudi kojima su mnoge hrvatske reci strane/nepoznate... dodushe, kao i uvek, podrzavam jednu stvar iz hrvatskog pravopisa - da se strana imena pisu u originalnoj grafiji :)
Shores Of Antartica Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Da, bas sam se smejao ali istina je, izjavila je da je Dambldor gej. Negde cuh da je ona vikanka, pa me ne bi ni zacudile ovakve izjave...
Ghost of Perdition Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Procitala sam sve delove sedmu sam kupila za novu godinu, filmove nisam gledala, pocela sam da gledam svaki deo i nijedan mi se nije svideo, pa sam odustala. Sto se tice knjiga, volim ih , procitala sam svaki deo po nekoliko puta...
Sleaze Glammer Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Sinoc sam zavrsio citanjem 7. knjige na srpskom... procitao sam ju jos odavno na engleskom. Nisam zadovoljan sa uradjenim prevodom, kako glupe greske su pravili to je neopisivo.
ZmYchE Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Greske ili ne... ja sam se izjezila dok sam citala knjigu. Definitivno ODLICNA! Krivo mi je zbog nekih stvari, ali opet s obzirom na to da je htela da masakrira mnogo vise likova a zbog fanova nije, mnogi su "dobro prosli"! Lujka! Haha, koliko primecujem, masovno se potpisuju peticije za osmi deo. "POSLE 19 GODINA" Hahaha...ludilo.
Sleaze Glammer Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Jer neko citao njene knjige "Kvidic Kroz Vekove" "Fantasticna Stvorenja i Gde Ih Naci" i "Price Barda Bidla" Sve se mogu naci u delovima u Hari Poter knjigama, ali su izdavane posebno. 80% profita od tih knjiga ide u dobrotvorne svrhe
Ghost of Perdition Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Citala sam 'Fantasticna stvorenja i gde ih naci', pre nekih 4-5 godina ali mi se nije svidela knjiga, nemam pojma, nekako mi je dosadna.
Lord Of The Strings Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ziveo genije koji je otvorio ovu temu! A sad: ne zezate se, ozbiljno je pisala i te knjige? Ja sam mislio da su objasnjenja o magicnim stvorenjima u Red Feniksu samo zezanja(mislim na ono: drvobriznik je to i to moze se naci tu i tu, preuzeto iz knjige Magicna stvorenaj i gde ih naci). Pa jel' mogu da se nabave po obicnim knjizarama?
ZmYchE Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Treba pregledati Plato i Mamut po pitanju tih knjiga...Ja se licno nisam interesovala za njih, ali sam se odusevila idejom da ce svih prvih 6 delova izdavac "Evro Giunti" koji je izdao 7 deo kod nas, preraditi i dodati sta je sve potrebno da bude kompletirano kako treba, kao sto su sedmi deo uradili. buaa jedva cekam, pa da kompletiram i ja sve!
Recommended Posts