Guest RISE LORD VADER's guz Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 zbog daleko pametnijih stvari o kojima treba da se raspreda na ovom sofisticiranome govnumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 Premestili je na koncerte starije od 10 dana. I to niko drugi nego Osvald. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 razbiću ga kad ga vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 Vratio je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drasticni_taxista Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 razbiću ga kad ga vidim E kad smo kod razbijanja, ona pijanka u subotu ili nedelju ujutro je bila bas onako.........kako treba, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 Ej, taksista, jel ides ti na Kreator sad kad je Mur otkazan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 evo jednog mog recepta za dobar provod, slobodno ga prepišite Kotlić Prvo ide ulje, al’ bolje je na masti, 2-3 kile luka da mu dadne slasti, Iseckaj, stavi da se dinsta i posoli, Gledaj vatru i mešaj, da ti ne zagori Dodaj zatim zeleni – jednu celu struku, Varjaču i pivo ne ispuštaj iz ruku, Nek’ se sve to krčka na laganoj vatri, Raznoraznog mesa, ti se tada lati. Iseckaj meso na kockice sitne, Gledaj – ovde veličine jesu mnogo bitne, Prvo june suni i malo ga prži, Jednom rukom mešaj, drugom rukom drži, Onda dodaj svinjetinu, pa dinstaj još malo, Kotlić nek je dubok, da bi sve to stalo, Naspi tada vode, pusti neka kuva, Intermeco iskoristi da piješ i duvaš, Možeš, ako imaš i pernato nešto, Ili divljač, samo tada moraš vrlo vešto, Ali to su sad već neke druge teme, Otkosti tad pile, metni pac na vreme, Elem, dok se kuva, stavi koju ljutu, I baburu crvenu, zelenu il’ žutu, Treba da dodaš oljuštena paradajza, Ako nema - uzmi dumsta iz babinog špajza, Tu obrati pažnju zbog kiselina, Istu stvara i koja kap više vina, Probaj tokom kuvanja i pedeset puta, Dal’ je klopa dovoljno gusta, slana, ljuta, Od začina, so, vegeta i biber, Crni, beli, zeleni, koji list lorber, Ljute ili blage, aleve ti treba, Gledaj da si kupio ti na vreme leba, Ako nisi proći će i makaronac, Kad ga kuvaš stavi ga u poseban lonac, Vodu di se kuva posoli, naulji, Par minuta kuvaj, pa posluži rulji, Ako leba imaš, druga procedura, Krompir na kockice, meti da se kuva, Al’ on ide zajedno sa ostalom hranom, Šampinjoni isto mogu, iseckani tanano, A kada su sitniji mogu i ucelo, Kako bilo, samo stavi pakovanje celo, Na kraju, a to traje jedno 2-3 sata, Neka sto je postavljen, nek’ čeka salata, Kupus, slatki, kiseli, feferoni, cvekla, Krastavci, karfiol i ajvara tegla, bilo da je turšija il’ salate friške, poslužiće sigurno, al’ iće piće ište. Vino ili pivo, uz paprikaš ide, Gemišt, špricer, nameštaj i pivkana pride, Crno ili belo, bevanda il’ čisto, Kad se dobro jede, sve mu dođe isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 CARE!!! Sad sam gladan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drasticni_taxista Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Ej, taksista, jel ides ti na Kreator sad kad je Mur otkazan? E tek sam sada video, pa nisam otisao. Hteo sam ali ispala mi neka frka pa nisam otisao.Cuo sam da je bilo prekucano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 Ma bila ludnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usud Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 E ljudi, planiram da uradim jednu svirku sredinom jula na kojoj bi svirali: Navrog, Triumfall, Vi i eventualno Ispovest, ako budu hteli! To bi bio Battle comand fest II.... Pogledajte I Aj pa javte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 Poslao sam ti pp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 sredinom jula? može preciznije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usud Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Na zalost, ne! Jebi ga, zajebani su ovi ljudi iz skc-a, moras bulju da das da bi ti ostavili termin koji su ti obecali! Desilo mi se par puta da mi kazu taj i taj datum, pa me ispale 2 dana pred svirku! Znace se sve sutra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 Uglavnom, bice vikend? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usud Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Svakako! Sta vise, subota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 E, odlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Sale – vokal (ex - Holy Jerk, A.V.D.) Sto ex - ? Holy Jerk je samo malo u ilegali iz (ne)poznatih razloga. A i A.V.D. moze ponovo da se okupi svakog casa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 Jos bolje. Ne bih da ja unosim neke zabune Gde si ti Hudini? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Bio sam u prolazu, pa reko' da navratim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 Mi smo iz kajfica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Hue, hue, hue... Gde mu je slika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 EJ LJUDI, OĆEMO NA PIVCE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Ajd oko pola 11 u parkicu, da saberemo utiske od sinoc. Sretnem Nidzu jutros oko 5, kad sam stigao, pa sam mu rekao da je picka sto nije dosao u NS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 zvali smo ga, nije mogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts