Baal Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Evo ja ću početi prvi.. Koristio sam ObjectDock Plus + Yahoo Weather Widget + Luna Element 5.1 Black + naravno UXTheme patch. Nemojte postovati ovde cele slike, već samo thumbinale i eventualno linkove ka slikama..
Шарки Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 А шта кажеш на овај? http://img.photobucket.com/albums/v514/noy.../deskbottom.jpg
marcoman Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 (edited) Ikonicu za "gluposti" bi trebao da stavis na onu za dial up konekciju, tamo bi bas legla. Drzis ovaj smesni space eater logo na desktopu? Koristis emule a nigde ne vidim utorrent = neznanje Zasto pravis onako ruzne shortcut-ove na desktopu? Koristis windows firewall = itd. jedino trve je ova windows classic shema i za to imas podrsku i, da, bolji je od ball-ovog definitivno i pored ovog space eatera Edited April 15, 2007 by marcoman
TtuEd Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Koristis windows firewall = cini mi se da je u pitanju windows/microsoft update a ne windows firewall
CrvenaBestija Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Slackware Linux 11.0 KDE 3.5.4 Svidja mi se tvoj desk. Jednostavan i elegantan.
Vlaja Buraz Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Ovo je "stari" desktop, prije nekih 20-ak dana sam nabavio novi monitor, polovnu 17-ku (a imao sam 15" DTK monitor), pa sam da proslavim mogućnost normalnog rada u 1024 rezoluciji unio neke inovacije, no to ću da okačim drugom prilikom.
necko Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 evo mog desktopa, rocket dock + yahoo widgeti
TtuEd Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Svidja mi se tvoj desk. Jednostavan i elegantan. thanx simplicity is divine - slackware :-) a evo i mog windows desktopa
CrvenaBestija Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 thanx simplicity is divine - slackware :-) a evo i mog windows desktopa
Шарки Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Ikonicu za "gluposti" bi trebao da stavis na onu za dial up konekciju, tamo bi bas legla. Drzis ovaj smesni space eater logo na desktopu? Koristis emule a nigde ne vidim utorrent = neznanje Zasto pravis onako ruzne shortcut-ove na desktopu? Koristis windows firewall = itd. jedino trve je ova windows classic shema i za to imas podrsku i, da, bolji je od ball-ovog definitivno i pored ovog space eatera Ау, сине ал' ме напљува! Оно је иначе Windows Update.
Natasha! Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Evo... odakle ti ove ikonice i ovakav look? ocu i ja.
Baal Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Ne znam da li je ovo Vista ili samo skin za XP, ali: 1) Skineš uxtheme patch. 2) Na deviantartu u search kucaj vista theme for xp. 3) Ne znam koje ikone koristi, ali imaš dobar izbor isto na deviantartu. 4) Ako hoćeš vistoliki win xp bez nekog cimanja skini Vista Transformation Pack 6.
Sinstrel Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Windows Blinds 5 (Arrow theme) i custom ikonice koje sam nasao po netu, ustvari mislim da sam skinuo sa nekog torrenta sa gomilom ikona. Inace XP je u pitanju.
Baal Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Nikad gluplji desktop nisam video Reč koja si tražio je bolji.
necko Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ne znam da li je ovo Vista ili samo skin za XP, ali: 1) Skineš uxtheme patch. 2) Na deviantartu u search kucaj vista theme for xp. 3) Ne znam koje ikone koristi, ali imaš dobar izbor isto na deviantartu. 4) Ako hoćeš vistoliki win xp bez nekog cimanja skini Vista Transformation Pack 6. sto se tice ovog boldovanog, mozda neka verzija nece da ti radi pa probaj neku drugu, ja sam jedva nasao odgovarajucu za moj win... posle nekoliko neuspelih pokusaja... a deviantart je keva za teme, ikone i slicna sranja... vista transformation pack je sranje...
Baal Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Btw. pojavio se i uxtheme patch za Vistu, kao i odlična AeroGlass tema.
marcoman Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) Napravio sam jedan pederski desktop specijalno za vas http://img.photobucket.com/albums/v618/Marcoman/desk.jpg Edited April 19, 2007 by marcoman
Recommended Posts