Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam gde da pitam ovo, pa cu ovde.

Imam na desktopu potpuno beskorisan fajl, koji ne mogu da obrisem. "Cannot delete file: cannot read from the source file or disk". Da li postoji neko resenje?

Guest HEFEST
Posted

Imam na desktopu potpuno beskorisan fajl, koji ne mogu da obrisem. "Cannot delete file: cannot read from the source file or disk". Da li postoji neko resenje?

Obicno je to virus. Nekada uspe iz vise puta. Ocigledno ti je sistem malo uzdrman.

Posted

формат диск :)

Posted

Ваљда га нико не ''напиње'' од позади. ;)

Шта користиш за временску прогнозу? Колико видим, ово није widescapeWeather...

Posted (edited)

Kolju ga u žutaru, garant. :D Hvala na linku, probaćemo...

pljeske.jpg

HSV

Edited by Вуду ░▒▓▓▒░ попаЯa
Posted

Resetuj kompjuter i kada krene sa oprostenjem da se dize :D prebaci se u safe mod tako sto ce pritiskati f8 i potom izabrati istoimenu opciju iz menija-kada podignes Windoze u safe modu,probaj onda da obrises to :da:

Posted (edited)

definitvno najlepsi wallpaper ovde... sa jednom od najnesrecnijih kolicina ikonica. :P

Edited by goThic
Posted

I ja na drugom kompu postavih ovu pozadinu :) Inače nemam običaj da menjam izgled desktopa svakih 7 dana. Jedan wallpaper mi stoji već tri godine, drugi nekih godinu dana i sad ovaj verovatno neću menjati duže vreme

Posted

To sam na guglu kucala "Widescrean wallpapers" i tražila neki koji ima veze sa zimom. :) A baš je lep. x]

Šteta što su danas moji vratili slike mog malog brata.

Kako mrzim kad ljudi stavljaju na desktop nečije slike.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...