Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Odakle skidate skinove za ObjectDock?

Edit: Nemojte da mi kazete "sa google.com" jer sam trazio, a vecinom nalazim samo ikone.

Edited by black donkey
Posted
Koje je jebena poenta drzati upaljen taskbar i objectdock u isto vreme?

Meni je mnogo lakše kada mi je uključen i taskbar i objeckdock u isto vreme, ne mogu da radim kada mi je isključen taskbar, mnogo više vremena mi na kraju treba za neke operacije nego kada mi je uključen. Ali, ne znam koja je poenta držati objectdock odmah iznad taskbara. :P

Posted
Meni je mnogo lakše kada mi je uključen i taskbar i objeckdock u isto vreme, ne mogu da radim kada mi je isključen taskbar, mnogo više vremena mi na kraju treba za neke operacije nego kada mi je uključen. Ali, ne znam koja je poenta držati objectdock odmah iznad taskbara. :P

Poenta - manje si homo :P

Posted

A to izgubljeno vreme se broji u mikrosekundama ili nanosekundama? Batali. :P

Posted

Ustvari to sam i hteoda kažem, samo sam zabrljao :) I meni je uvek taskbar uključen, s tim da je gore kao na Mac-u, a dock je dole

Posted
Kako skloniti kantu sa desktopa? Ubacio sam ObjectDock (po drugi put), ali mi sam kanta jos smeta...?

Za XP Professional: Start > Run > gpedit.msc > User Configuration > Administrative templates > Desktop

Skontaćeš dalje. :pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...