Killing Hand Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 e ovo je hc http://i312.photobucket.com/albums/ll326/s...to/untitled.jpg
imaginos Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 dobar je abstract pederluk. gde si nas'o wallpaper?
Sinstrel Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Koje je jebena poenta drzati upaljen taskbar i objectdock u isto vreme?
ProgressiveR Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Koje je jebena poenta drzati upaljen taskbar i objectdock u isto vreme? e to i meni upade u oči
-Mare Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) Odakle skidate skinove za ObjectDock? Edit: Nemojte da mi kazete "sa google.com" jer sam trazio, a vecinom nalazim samo ikone. Edited December 4, 2008 by black donkey
Kokopelli Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Vlad studio Vidite ovaj moj haos na poslu:
angel84 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 http://i93.photobucket.com/albums/l68/quee.../untitled-3.jpg
Simadin Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) Koje je jebena poenta drzati upaljen taskbar i objectdock u isto vreme? Stvar navike, volim da vidim programe koji su mi aktivni u svakom trenutku u tom oldskul fazonu :/ edit: @ imaginos - guglao abstract i tako ta sranja @ black donkey - http://browse.deviantart.com/customization...ock&order=9 @Kokopelli - ahaaam Edited December 4, 2008 by Simm A)))
Baal Posted December 4, 2008 Author Report Posted December 4, 2008 Koje je jebena poenta drzati upaljen taskbar i objectdock u isto vreme? Meni je mnogo lakše kada mi je uključen i taskbar i objeckdock u isto vreme, ne mogu da radim kada mi je isključen taskbar, mnogo više vremena mi na kraju treba za neke operacije nego kada mi je uključen. Ali, ne znam koja je poenta držati objectdock odmah iznad taskbara.
José Luis Chilavert Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Svi traze neki minimalizam . Meni ovako lepse .
Simadin Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Meni je mnogo lakše kada mi je uključen i taskbar i objeckdock u isto vreme, ne mogu da radim kada mi je isključen taskbar, mnogo više vremena mi na kraju treba za neke operacije nego kada mi je uključen. Ali, ne znam koja je poenta držati objectdock odmah iznad taskbara. Poenta - manje si homo
Nisko_Se_Mazim Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Evo moje Win masine a malo kasnije cu okaciti i moj linux dekstop Nije nista specijalno sem sto volim da imam dosta ikonica na Win desktopu
Sinstrel Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Meni je mnogo lakše kada mi je uključen i taskbar i objeckdock u isto vreme, ne mogu da radim kada mi je isključen taskbar, mnogo više vremena mi na kraju treba za neke operacije nego kada mi je uključen. Ali, ne znam koja je poenta držati objectdock odmah iznad taskbara. A to izgubljeno vreme se broji u mikrosekundama ili nanosekundama? Batali.
Nisko_Se_Mazim Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Evo linux desktopa-on je vec malo fancy
^Suicide_Pony^ Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) da da, i ja spremam kolokvijume ovih dana. Edited December 4, 2008 by ^Suicide_Pony^
ProgressiveR Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Meni je mnogo lakše kada mi je uključen i taskbar i objeckdock u isto vreme, ne mogu da radim kada mi je isključen taskbar, mnogo više vremena mi na kraju treba za neke operacije nego kada mi je uključen. Ali, ne znam koja je poenta držati objectdock odmah iznad taskbara. Ustvari to sam i hteoda kažem, samo sam zabrljao I meni je uvek taskbar uključen, s tim da je gore kao na Mac-u, a dock je dole
-Mare Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Vidim, bas gotivis Eve? http://i93.photobucket.com/albums/l68/quee.../untitled-3.jpg A ti bas volis Tarju?
-Mare Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Kako skloniti kantu sa desktopa? Ubacio sam ObjectDock (po drugi put), ali mi sam kanta jos smeta...?
Denny Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Kako skloniti kantu sa desktopa? Ubacio sam ObjectDock (po drugi put), ali mi sam kanta jos smeta...? Za XP Professional: Start > Run > gpedit.msc > User Configuration > Administrative templates > Desktop Skontaćeš dalje.
Recommended Posts