imaginos Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 pitanje za ljude koji voledu da sminkaju desktop: - koja je najbolja (i besplatna) fora za neku totalnu izmenu look and feel-a windowsa? znam za windowblinds, pa me zanima valja li cemu. zapravo, uopste me ne zanima da ja pravim teme, nego da mogu da skinem sa neta neke vec gotove i da ih korisim kod sebe... postoji da se skine gomila tema za winxp, ali meni treba nesto sto ce (izmedju ostalog) da izmeni i OBLIK tabova u taskbaru, ne primer.. tako neki malo napredniji fazon. :)
Sinstrel Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Ja sam koristio WindowsBlinds i stvarno promeni izgled windowsa ali u isto vreme i opterecuje racunar. Izbrisao sam to upravo iz tog razloga.
imaginos Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 jel ima neka alternativa w.blindsu? meni treba nesto sto ce da promeni ne samo boje nego i oblik tabova u taskbaru, na primer i tako to.. i da li postoji fora da se ubace neke teme pravljene u wb-u (ili tako nekom programu) ali da ne moram da instaliram wb? imam neki patch za neki tamo dll koji bi trebalo to da omoguci, ali sad ne mogu da stignem da cackam to, pa ako neko zna da mi ukratko kaze, bilo bi super... poz!
Baal Posted July 29, 2007 Author Report Posted July 29, 2007 Alternativa ti je uxtheme patch i obične teme koje možeš naći na deviantartu.. Svi skrinšotovi koje sam ja ovde ostavljao su sa takvim temama i one uopšte ne opterećuju sistem.
Jimmi Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 (edited) Koliko su otprilike velike te teme za xp? Edited July 29, 2007 by Jimmi
Err Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Alternativa ti je uxtheme patch i obične teme koje možeš naći na deviantartu.. Svi skrinšotovi koje sam ja ovde ostavljao su sa takvim temama i one uopšte ne opterećuju sistem. danas sam instalirao prvo WindowBlinds i nije radio... th, sve teme su mi izgledale kao Windows '98, a onda mi je ovo blokiralo racunar... nemam srece ili sam samo glup...
Vlaja Buraz Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 sve teme su mi izgledale kao Windows '98 Ti to kažeš kao da je to nešto loše.
Err Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 pa jeste, jer su bile skrsene teme za Windows '98 nisu cak ni tako izgledale, ali je to bilo najpribliznije
necko Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 danas sam instalirao prvo WindowBlinds i nije radio... th, sve teme su mi izgledale kao Windows '98, a onda mi je ovo blokiralo racunar... nemam srece ili sam samo glup... e, sto se tice tog uxtheme patcha, moras da nadjes verziju koja odgovara tvojoj verziji vindovza...
imaginos Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 da li neko zna foru kako mogu da se koriste window blinds teme u formatu wba, bez da se instalira w.blinds? ona fora sa uxthemes patchem ne moze da potera wba teme (ili ja ne znam kako se to radi )...
Baal Posted September 9, 2007 Author Report Posted September 9, 2007 Ne mogu WindowBlinds teme bez WindowBlindsa.
RedOrange981 Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 sorry, evo ova valjda moze...
RedOrange981 Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 imam firefox, netscape je delom baziran na firefox kodu...
SixStepsOnTheMoon Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 (edited) nije moj,ali dobra fora..ha-ha Edited September 17, 2007 by SixStepsOnTheMoon
RedOrange981 Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 evo jos nekih zanimljivih desktopa
MissDickinson Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 sorry, evo ova valjda moze... U jbt.
Recommended Posts