Jump to content

Recommended Posts

Posted

pitanje za ljude koji voledu da sminkaju desktop:

- koja je najbolja (i besplatna) fora za neku totalnu izmenu look and feel-a windowsa? znam za windowblinds, pa me zanima valja li cemu. zapravo, uopste me ne zanima da ja pravim teme, nego da mogu da skinem sa neta neke vec gotove i da ih korisim kod sebe... postoji da se skine gomila tema za winxp, ali meni treba nesto sto ce (izmedju ostalog) da izmeni i OBLIK tabova u taskbaru, ne primer.. tako neki malo napredniji fazon. :) :)

Posted

Ja sam koristio WindowsBlinds i stvarno promeni izgled windowsa ali u isto vreme i opterecuje racunar. Izbrisao sam to upravo iz tog razloga.

Posted

jel ima neka alternativa w.blindsu? meni treba nesto sto ce da promeni ne samo boje nego i oblik tabova u taskbaru, na primer i tako to.. i da li postoji fora da se ubace neke teme pravljene u wb-u (ili tako nekom programu) ali da ne moram da instaliram wb? imam neki patch za neki tamo dll koji bi trebalo to da omoguci, ali sad ne mogu da stignem da cackam to, pa ako neko zna da mi ukratko kaze, bilo bi super...

poz!

Posted

Alternativa ti je uxtheme patch i obične teme koje možeš naći na deviantartu.. Svi skrinšotovi koje sam ja ovde ostavljao su sa takvim temama i one uopšte ne opterećuju sistem.

• 4 weeks later...
Posted
Alternativa ti je uxtheme patch i obične teme koje možeš naći na deviantartu.. Svi skrinšotovi koje sam ja ovde ostavljao su sa takvim temama i one uopšte ne opterećuju sistem.

danas sam instalirao prvo WindowBlinds i nije radio... th, sve teme su mi izgledale kao Windows '98, a onda mi je ovo blokiralo racunar... nemam srece ili sam samo glup...

Posted
danas sam instalirao prvo WindowBlinds i nije radio... th, sve teme su mi izgledale kao Windows '98, a onda mi je ovo blokiralo racunar... nemam srece ili sam samo glup...

e, sto se tice tog uxtheme patcha, moras da nadjes verziju koja odgovara tvojoj verziji vindovza...

• 3 weeks later...
Posted

da li neko zna foru kako mogu da se koriste window blinds teme u formatu wba, bez da se instalira w.blinds? ona fora sa uxthemes patchem ne moze da potera wba teme (ili ja ne znam kako se to radi :))...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...