StarbreakeR Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Znaci juce skinuh njihov jedini album The Spectral Spheres Coronation i totalno me oduvao iz stolice...muzika razara, atmosfera ubija a Jorn je kralj...sta ces vise...obrada Stargazera(Rainbow) je neverovatna...bend se inace raspao...i tako...toplo preporucujem svima koji nisu culi(sumnjam da ih ima mnogo) Last known line-up Jørn Lande - vocals (ex-Masterplan, Allen / Lande, ex-Ark, ex-Beyond Twilight, ex-Millenium (US), ex-Yngwie J. Malmsteen, The Snakes, Vagabond) Petter J. Thuve - guitars Bent ``Draug Hate`` E. Holm - keyboards Lars ``Grond`` Wiik - drums/bass Quote
ErliK Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Koliko se ja sećam imaju bar još jedan album ili je to bio demo sa klasičnim black vokalima. Prilično jedinstveno izdanje. Black metal muzika sa Jorn rock vokalom Treba čuti u svakom slučaju mada nisam nešto odlepio... Quote
Acid Rain Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Koji tresh... Znaci skinuo sam sa neta cim sam procitao, rekoh mora da je nesto dobro, ali je sranje nikad gore! Cisto da kazem da se neko ne prevari pa uzme da troshi dragoceno internet vreme na ovako nesto... Quote
Stormlord Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Album je odlican i sasvim originalan.Jos ovkao nesto nisam cuo.Thumbs Up! Quote
*Nienna* Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ovo sam skidala kad sam nabavaljala citavu kolekciju Jorna,ali nisam nesto odusevljena bila,probacu opet da preslusam... Quote
StarbreakeR Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 Ja sam jos uvek bigtime odusevljen...album mi je tako atmosferican, da ono...nemam reci... Acid Rain, to sto se tebi ne svidja ne znaci da je trosenje vremena...vidis da ima i pozitivnih komentara na racun albuma... Quote
Acid Rain Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ok, posteno! Mada sam ja i izneo svoje misljenje, kada kazem da je tresh i da je losh album, ne mislim da je to opsta istina i da svi treba da je prihvate, vec samo moje skromno misljenje... Ne znam zasto se svi na forumu cimaju kada kazes da bend o kome su oni otvorili temu ne valja... Evo ovde, na Kamelot temi mi brishu postove kada kazem da je nova pesma prosek... Toliko o slobodi govora. Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Ne, to sam ti napisao zbog ovoga : Cisto da kazem da se neko ne prevari pa uzme da troshi dragoceno internet vreme na ovako nesto... Pusti ljude neka potrose pola sata ADSLa i 45 min slusanja pa mozda se nekome i svidi...ovako ostavljas utisak kao da je skroz objektivno sranje i da mu ne treba ni dati sansu...negativan primer dajes bre Quote
ErliK Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ma samo opušteno... Koga ne interesuje makar da čuje Jorna u jednom ovakvom izdanju ne treba ni da skida.... verujem da je malo takvih, pre svega ljubitelja dotičnog glasa. Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Ma jedinstven je jebem mu sunac...a i ovaj bend me je stvarno oduvao... Quote
Yngwie Tatica Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Čudim se da niko ranije nije otvorio temu. Sjajan bend-projekat. Imam i onaj mini album pre Jorn-a, ali je mediokritet. The Spectral Spheres Coronation je odličan album, a prvi put sam ga čuo pre 5-6 godina (na kaseti). Sličnu stvar (sa manje black upliva) danas radi Finn Zierler u Beyond Twilight-u. Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Al ti blek uplivi mu nekako daju smek...po meni makar... Quote
Acid Rain Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ne, to sam ti napisao zbog ovoga : Pusti ljude neka potrose pola sata ADSLa i 45 min slusanja pa mozda se nekome i svidi...ovako ostavljas utisak kao da je skroz objektivno sranje i da mu ne treba ni dati sansu...negativan primer dajes bre Ok, u pravu si! Quote
azal Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 imam na originalu dobar pokusaj, na momentima uspe kombinacija, na momentima je krsh. originalno jeste. Quote
Recommended Posts