Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znaci juce skinuh njihov jedini album The Spectral Spheres Coronation i totalno me oduvao iz stolice...muzika razara, atmosfera ubija a Jorn je kralj...sta ces vise...obrada Stargazera(Rainbow) je neverovatna...bend se inace raspao...i tako...toplo preporucujem svima koji nisu culi(sumnjam da ih ima mnogo)

Last known line-up

Jørn Lande - vocals (ex-Masterplan, Allen / Lande, ex-Ark, ex-Beyond Twilight, ex-Millenium (US), ex-Yngwie J. Malmsteen, The Snakes, Vagabond)

Petter J. Thuve - guitars

Bent ``Draug Hate`` E. Holm - keyboards

Lars ``Grond`` Wiik - drums/bass

Posted

Koliko se ja sećam imaju bar još jedan album ili je to bio demo sa klasičnim black vokalima. Prilično jedinstveno izdanje. Black metal muzika sa Jorn rock vokalom :) Treba čuti u svakom slučaju mada nisam nešto odlepio...

Posted

Koji tresh... Znaci skinuo sam sa neta cim sam procitao, rekoh mora da je nesto dobro, ali je sranje nikad gore! :rockdevil:

Cisto da kazem da se neko ne prevari pa uzme da troshi dragoceno internet vreme na ovako nesto... :opusteno:

Posted

Ja sam jos uvek bigtime odusevljen...album mi je tako atmosferican, da ono...nemam reci...

Acid Rain, to sto se tebi ne svidja ne znaci da je trosenje vremena...vidis da ima i pozitivnih komentara na racun albuma...

Posted

Ok, posteno!

Mada sam ja i izneo svoje misljenje, kada kazem da je tresh i da je losh album, ne mislim da je to opsta istina i da svi treba da je prihvate, vec samo moje skromno misljenje...

Ne znam zasto se svi na forumu cimaju kada kazes da bend o kome su oni otvorili temu ne valja...

Evo ovde, na Kamelot temi mi brishu postove kada kazem da je nova pesma prosek...

Toliko o slobodi govora.

Posted

Ne, to sam ti napisao zbog ovoga :

Cisto da kazem da se neko ne prevari pa uzme da troshi dragoceno internet vreme na ovako nesto...

Pusti ljude neka potrose pola sata ADSLa i 45 min slusanja pa mozda se nekome i svidi...ovako ostavljas utisak kao da je skroz objektivno sranje i da mu ne treba ni dati sansu...negativan primer dajes bre :pivopije:

Posted

Ma samo opušteno... Koga ne interesuje makar da čuje Jorna u jednom ovakvom izdanju ne treba ni da skida.... verujem da je malo takvih, pre svega ljubitelja dotičnog glasa.

Posted

Čudim se da niko ranije nije otvorio temu. Sjajan bend-projekat. Imam i onaj mini album pre Jorn-a, ali je mediokritet. The Spectral Spheres Coronation je odličan album, a prvi put sam ga čuo pre 5-6 godina (na kaseti). Sličnu stvar (sa manje black upliva) danas radi Finn Zierler u Beyond Twilight-u.

Posted
Ne, to sam ti napisao zbog ovoga :

Pusti ljude neka potrose pola sata ADSLa i 45 min slusanja pa mozda se nekome i svidi...ovako ostavljas utisak kao da je skroz objektivno sranje i da mu ne treba ni dati sansu...negativan primer dajes bre :pivopije:

Ok, u pravu si! :pivopije: