Thrash Till Death Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 ja mislim da ovde treba da postoji jedna tema o tome da li je neko ružniji od angelrippera i pevača agent steela i smrdljiviji od toma iz yersla ako imate predlog, dodajte
Thrash Till Death Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 (edited) ma ima i ružnijih ynam da sam zajebo slayer(slazer) jebi ga, desava se i najVoljima Edited April 16, 2007 by Thrash Till Death
Grobodan Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 osamdesetih su uglavnom svi bili ruzni,ali recimo...destruction
Thrash Till Death Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 destruction su lepotani za recimo nuklearce. to je odvratno!
vlad Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Uvijek od najgorih imaju gori! Ipak, Destruction je jedan od favorita po mom misljenju!
Valkyrie Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Lik koji je bio u SOD i MOD... jedan od njih... ružan kao đavo. Videću da nađem ime i sliku.
Angelystor Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 kad god mi neko spomene ruznocu i metal uvek mi u umu iskochi podochnjachka faca Petera Tagtgrena btw na heavy forumu vec ima tema na ruznoci..pa moze i tamo da se prenese ova diskusija..zar ne?
RNA Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 (edited) Atrophy, људи, шта вам је. То је један од најружнијих бендова свих времена. Само не знам колико се то овде види. Edited April 17, 2007 by RNA
Brace Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Pa Lars iz Metallica-e je definitivno jedan od najruznijih. .........kad ne izgleda kao zena. Kad izgleda kao zena onda je samo jako zabrinjavajuce.
Thrash Till Death Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 u tankardu su uvek imali prolazne faze ruznoce, npr. gere je bio ruzan samo na pocetku a sad je bas sladak i andy je takodje lep. ali onaj gitarista na disco destroyer je odvratan. a i frank je ruzan po malo. fora je u tome sto je sodom olicenje ruznjih ljudi. npr oko albuma 'Til Death do us Unite. tu su ogavni. ali nemoj samo neko da je rekao da je lemmy ruzan. on je najveci smeker u svetu muzike i tu je prici kraj sto se njega tice! ne zaboravite gitaristu vio-lenca kako je izgledao na pocetku. izvinjavam se ako smaram, ali ja sam opcinjen ruznocom i smesnim izgledom pevaca agent steela! ali stvarno! on je toliko ruzan da ga ni majka ne voli. mozda i jeste neki vanzemOljac sa planete ruznih i smesnih ljudi. ali zato nadimac ima najlepse clanove
Valkyrie Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Glas za Heller... nisam ih se setila uopšte, a jesu ružni dođavola. Mada je meni Nešo (Bombarder) ružniji od svih članova Hellera.
APOHAKC Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Glas za Tankard, ovi ostali nisu toliko ruzni ali zato Tankard... ruzni su, ruzni...
RNA Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 (edited) Од понуђених Аgent Ѕteel у постави из 1987. Имали су два много ружна типа: убедљиво најружнијег бнасисту на сцени, Ричарда Бејтмана, и Џејмса Марфија. Мада, ни Чак Профус и Сајриис нису оличења лепоте. На овој слици Бејтман је скроз лево. Иначе, још једaн мој предлог за златну медаљу ружноће Nasty Savage! Edited April 17, 2007 by RNA
Thrash Till Death Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Vi ste zaludni... i te kako! ma nemojte tankard. oni su lepi i debeli. tako i treba musko da izgleda! krivo mi je sto ne moze vise puta da glasas pa da dam helleru i nuklearcima.
RNA Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 space eater Баш ти хвала, ружни смо к'о псета!
Recommended Posts