Jump to content

mala anketa  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

karlo.jpg

djiga.jpg

nemanja.jpg

buca.jpg

RNA.jpg

Да видим да нас неко сјебе!

Edited by RNA
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nije, baš ste cakani :)

Glas za Tankard, ovi ostali nisu toliko ruzni ali zato Tankard... ruzni su, ruzni...

kolko su ružni tolko i prže :pivopije:

Posted

Хм, сви могу да прођу, али Том је један од најружнијих људи на свету. Стварно је одвратан!

Posted

Slazem se za Toma, uzas. Pogotovo one slike u Metal Hammeru (nashem) kad je izashao chlanak o njima.

Posted

Sa kapicom je od skora, sa sve nekom stajli bradicom, ne?

Mislim na oldskul slike.

Posted

a,znam ovog lika u ecko duksu,on je 4. godina iz XIV,i ide u moju ucionicu...odnosno ja u njegovu,jer sam 3 godine mladji...:lol:

Inace,uvek sam u tripu da Mantas ima periku,jer ove siske ko da je naslepo skracivao bastenskim makazama!

Posted

Јабеш ми све, једном ћу да наговорим ове моје да се натапирамо и сликамо у неким хеланкама, па да видите шта је ружноћа!

Posted
Јабеш ми све, једном ћу да наговорим ове моје да се натапирамо и сликамо у неким хеланкама, па да видите шта је ружноћа!

bosko ima se skinemo goli i da dodamo po trecu bradavicu svi pa da vidimo ko ce da bude ruzniji

ps blafsmafnl matematika mi nije jaca strana :D

Posted
evo samo 2/4 601 sve ce vam biti jasno da nam nije ane bili bi ruzniji od spejs itera

l_0039a7c46c8803b70cfb1f2b5c1082b1.jpg

imam neki dojam da su se, dok se ste se slikali, pičili narodnajci :) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...