ΣΟΚΙ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 mislis da se secam?xD ja bas mislim da je isao neki six pack ali dobro
vudun Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Pa Lars iz Metallica-e je definitivno jedan od najruznijih. .........kad ne izgleda kao zena. Kad izgleda kao zena onda je samo jako zabrinjavajuce. Hmmm.....zanimljivo! Kao klinac sam često imao običaj da se zapitam, onako gledajući Džejmsa na svakojakim Metalikinim koncertima, da ja nemam kojim slučajem određenih biseksualnih sklonosti....istina Ipak, meni je nekako najodvratniji Steve Zetro Souza od svih trešera, a i glas mu je ubi bože! Da je i dan danas u Testamentu, taj bend definitivno ne bi bio jedan od mojih najomiljenijih. Nasuprot njemu Tom Araya odlično peva ( čitaj urla ), ali je također ružan k'o lopov.... Ovo za Hetfilda ga preteraste, mislim stvarno
Wise Owl Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Ima jedna stvar, koju ocito ne kuzite... Mnogi "ruzni" ljudi su neodoljivo privlacni. Moja baba je govorila "Svako lice s' nosOm lepo" Ima jos nekih narodnih umotvorina o nosu, ali necemo ovom prilikom...
marko.petrovic Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 a Betty is Delirious-a? to sto je ultra-debeo samo ga cini zanimljivijim, da je mrshaviji bio bi ruzniji cak i od mene
MEGGY Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 ma daj...kao ''bio bi ruzniji cak i od mene'' a na avataru lep dečko
marko.petrovic Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 i ja volim svoj photoshop nego, gitarista Sodoma, onaj sto lichi na psa! to je tek zanimljivo-ruzan covek
Jabba the Hutt Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 (edited) Sodom je definitivno najruzniji, da pocnemo samo od najlegendarnije postave-Blackfire, Angelripper i Witchunter, sve spodobe koje majka ljubi samo pred gostima, mada ni svi ostali koji su svirali u ovom bendu nisu nista bolji... Dalje, cudno mi je da niko nije setio Anthraxa, tu je bilo par zajebano ruznih likova, da pomenem samo Dan Spitza! Onda ovi sto pljuju po Mantasu, jeste bre covek ruzan, ali pogledajte bre onog Abaddona, bubnjara, a ni Cronos nije nista bolji! Mada ljudi bre, da se razumemo lepota i ruznoca su sasvim invidualne stvari... Evo naprimer Misicevoj sestri se dopada Angelripper P.S. Misko ubaci neku nasu sliku pa da vide ljudi sta je ruznoca(izuzimajuci Cjoru sexomana, od koga svakom maloletnom zenskom celjadetu u Rumi srce zastane Edited May 18, 2007 by Jabba the Hutt
Tomislav Sawyer Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Secam se benda Sarcophago. To stvarno nije imalo konkurenciju. Pevach je cak i protezu nosio.
RNA Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Је л'? Ја се не сећам тог детаља. Баш је онако блекерски!
Tomislav Sawyer Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Ma da, jedan spot smo prevrtali u krug na nekoj zurci i plakali satima Secam se da su svi nesto opasno nakurcheni a ne da im nije stajalo....komedija.
Valkyrie Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 (edited) Secam se benda Sarcophago. To stvarno nije imalo konkurenciju. Pevach je cak i protezu nosio. A to je već "mera", je li... Edited May 19, 2007 by Valkyrie
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Види њу, одмах се вређа. Наравно да није мера, али кад имаш злог блекера са протезом, онда...
Tomislav Sawyer Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Pa da. Ne brini i ti bi se smejala kad bi ga videla.
Thrash Till Death Posted May 23, 2007 Author Report Posted May 23, 2007 izvinjavam se na glupom pitanji, ali kako da postujem sliku? jebi ga, ne zalazim po forumima. aj pomozite mi sto pre da vidite jednu ruznu gomilu alkosa
Valkyrie Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Postaviš sliku (negde) na internetu. Desnim klikom iz padajućeg menija izabereš "Properties". Iskopiraš link pored "Address (URL)", i zameniš u postu: [img=http://www.primer.com/1.jpg]
Recommended Posts