Painkiller_JP Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Dok gledam u tračak nade, Noćnim suncem okupan, Moj život je daleko odavde, Ja sam samo utvara, Bleda slika koja hoda, I sama sebi snove krade, Zatvorena vrata tame, Moj život je daleko odavde... Kad već si me doveo do ovde, Ne daj joj da ode, I san ume biti lep, Molim te ne prekidaj, Negde izmedju jave i sna, Nadam se ostaćemo samo ti i ja... Bura osećanja ,zaboravljene misli, Okrutna igra sudbine, Što svima nam se smeši, Anđele noći, budi tu...Uteši, Kad minuta jednom kucne, Da sve zauvek se reši.... Kad već si me doveo do ovde, Ne daj joj da ode, I san ume biti lep, Molim te ne prekidaj, Negde izmedju jave i sna, Nadam se ostaćemo samo ti i ja... Stavljen pred svršen čin, Rastrugnut između, Istine i nade...Anđele moj, Gde si nestao, vodi me odavde... Ostati dosledan sebi, Jedina je uteha, Sad kad svemu je kraj, I sva nada je nestala... Kad već si me doveo do ovde, Ne daj joj da ode, I san ume biti lep, Molim te ne prekidaj, Negde izmedju jave i sna, Nadam se ostaćemo samo ti i ja...
Bejbe Kompajler Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Malo je reci da sam odusevljena... malo... cucemo se, idem da analiziram pesmu..
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Dok gledam u tračak nade, Noćnim suncem okupan, Moj život je daleko odavde, Ja sam samo utvara, Bleda slika koja hoda, I sama sebi snove krade, Zatvorena vrata tame, Moj život je daleko odavde... Kad već si me doveo do ovde, Ne daj joj da ode, I san ume biti lep, Molim te ne prekidaj, Negde izmedju jave i sna, Nadam se ostaćemo samo ti i ja... Bura osećanja ,zaboravljene misli, Okrutna igra sudbine, Što svima nam se smeši, Anđele noći, budi tu...Uteši, Kad minuta jednom kucne, Da sve zauvek se reši.... Kad već si me doveo do ovde, Ne daj joj da ode, I san ume biti lep, Molim te ne prekidaj, Negde izmedju jave i sna, Nadam se ostaćemo samo ti i ja... Stavljen pred svršen čin, Rastrugnut između, Istine i nade...Anđele moj, Gde si nestao, vodi me odavde... Ostati dosledan sebi, Jedina je uteha, Sad kad svemu je kraj, I sva nada je nestala... Kad već si me doveo do ovde, Ne daj joj da ode, I san ume biti lep, Molim te ne prekidaj, Negde izmedju jave i sna, Nadam se ostaćemo samo ti i ja... Patetiku. Jadna je ta kad se loži na te petparačke stihove, koje si preveo na naški sa nekog stranog foruma.
Painkiller_JP Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 Da li sam patetičan ili ne to me zabole ,pogotovo od strane nekoga ko me uopšte ne poznaje..A to da sam stihove ukrao sa drugog foruma i preveo je toliko urnebesna laž da je ne vredi ni komentarisati...
Bejbe Kompajler Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 strashno je to koliko ljudi nemaju sluha za nechije emocije pretochene u stihove. Painy, nemoj da se cimash oko takvih, nisu vredni. Pishi josh neshto @RAzbijac- na kraju krajeva, umetnost je i prevesti pesmu,,, ali to nije ni bitno
Recommended Posts