StarbreakeR Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Dvoumih se izmedju ove i Thrash podsobe, al racunam kao ovde mnogo vise pripada...trenutno slusam novi album Abberations of the Mind, i bas mi se dopao, pa resih kao da otvorim temu...jel slusao neko i kakvi su vam utisci...? 1 Quote
Шарки Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Једино што сам чуо од њих је обрада песме Voulez-vous од ABBA-е, и баш ми звучи више к'о thrash него као power бенд. Quote
StarbreakeR Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Treba cuti vise autorskih pesama benda...bas se primecuje ta kombinacija... Quote
Bata Trokrilni Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Imam Grand Materia, odličan album, posebno pesma My Funeral Is Calling. Mada bih ja njih pre u heavy ili thrash podforum. Edited April 18, 2007 by Prince of Darkness Quote
StarbreakeR Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Ja bih ipak ovamo...ima bas mnogo US Powera...a i Proga... Quote
ErliK Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 A bio je i bend samo Lefay ... nešto su se bili odvojili, nisam siguran nekad sam to istraživao. Sve u svemu ima interesantnih stvari. Neobični su u svakom slučaju. Quote
Alucard Earl Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Trazih da vidim da li neko slusa ovaj bend...Ja sam nasao pre sto godina neke kasete(zaboravio sam kako se zovu albumi,na prvoj kaseti druga pesma je red moon)...neverovatan spoj muzike i vokala,gitaristike i moci ...ne mogu nista da skidam sa neta,da li ima ko blizu nsa ko bi mi mogao narezati njihov mp3? Alucard Earl of Black All well in ... Quote
Bata Trokrilni Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Onaj poslednji album je jak, samo ne vidim na ovoj temi post, to sam izgledao pisao na power/prog podrforumu. Quote
Alucard Earl Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Preslusao sam zadnji album i stvarno je odlican...koliko su matori ,toliko dobro prze...(kao vino,a?) Zna li ko oce li dolazitiblizu (ili kod nas?) Alucard Earl of Black All well in ... Quote
azal Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 bolji mi je Lefay period. S.O.S. je odlican album, bas je nekako spajao generacije US power metala, riffovi su vukli na novu skolu nevermore malo pantera, a vokal je bas bio dobra kopija starog Savatage-a. Quote
dr.lecter Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Srasan bend.Uzivo su mi efektniji i ubojitiji za dvije klase. Mada imam samo 2 albuma... Quote
Alucard Earl Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 pa koji album preporucujete? Knowing Just As I nadam se da sam dobro napisao Alucard Earl of Black All well in ... Quote
kuruz Posted January 29, 2017 Report Posted January 29, 2017 jeeeeeeeeeeeeeeebote kakav bend kada bi me neko pitao što je savršen hevi metal bend, ja bih mu pustio ovo kako je moguće da ima samo desetak postova na temi, to mi sad nije jasno 1 Quote
Runner Posted January 30, 2017 Report Posted January 30, 2017 Cuo sam hvalospjeve o ovom bendu, ali nikako da se ozbiljnije pozabavim njima. Slusao sam samo prvi album i utisak je dosta onako mlak, stavise razocaravajuci. 1 Quote
kuruz Posted January 30, 2017 Report Posted January 30, 2017 ja samo to slušam već nekoliko dana Quote
azal Posted January 30, 2017 Report Posted January 30, 2017 (edited) probaj ponovo http://www.youtube.com/watch?v=Aev-FiaTVNU Edited January 30, 2017 by azal Quote
obsessed by cruelty Posted January 30, 2017 Report Posted January 30, 2017 ne mogu a da ne cujem tropski bar na pocetku Quote
Berliner Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 (edited) jeeeeeeeeeeeeeeebote kakav bend kada bi me neko pitao što je savršen hevi metal bend, ja bih mu pustio ovo kako je moguće da ima samo desetak postova na temi, to mi sad nije jasno pricalo se masa o ovom bendu http: //www.yumetal.net/forum/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=and&sid=b958165f8cfa729d91c6dc772563ef6d&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_content=both&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_app_filters[forums][noPreview]=0&search_app_filters[forums][pCount]=&search_app_filters[forums][pViews]=&search_app_filters[forums][sortDir]=0&search_term=lefay&search_app=forums&st=0 Edited February 7, 2017 by Berliner Quote
kuruz Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 ne radi link, ali vidim da je pretraga, pa sam potražio i izbacuje mi neku priču na prog kultovima ima još nešto? Quote
Berliner Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 (edited) radi link (ubacio sam razmak). ima raznih tema, ali uglavnom prog kultovi, da. najbolja tema na internetu. Edited February 7, 2017 by Berliner Quote
kuruz Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 ne funkcioniše, ali nema ni veze izbacuje mi dve strane u pretrazi, verovatno je to to Quote
Recommended Posts