Elderane Posted December 27, 2007 Author Report Posted December 27, 2007 Srecni Novogodisnji i Bozicni praznici od celokupnog Terra Nostra & Lupa Promotion tima Na datom linku naci cete sve informacije o predstojecim koncertima, i popustima koje nudimo za praznike. Sve najbolje, Terra Nostra Promotions & Lupa Promotion Team Quote
PLISH Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Ima li neki sajt na kome ima spisak svih koncerata za ovu godinu? Quote
Danilo K.S. Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Mislim da su Rapid Force i Draconic nasa dva najbolja metal benda.Isto tako tvrdim da je takmicenje sumanuta stvar i da je naravno da se znalo unapred ko je tu kome ko i shta.Pa niko nije blesav, a mozda i jeste??? Quote
Elderane Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Spisak koncerata postoji na www.terranostra-promotions.com, a ovaj zadnji post uopste ne razumijem. Ne shvatam sta se htjelo reci time? Quote
Buddha Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 mozda je samo hteo izjaviti da je metalac. Quote
PLISH Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Spisak koncerata postoji na www.terranostra-promotions.com Grasias!! Quote
Elderane Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Bojkotujemo vas... OK, kao i na prethodnoj temi zanima me zasto? Quote
- Trinitus - Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 E,poz ljudi.Tek sam sada video temu,jbg...kad kasnim. Previshe je ovaj svet metala brz za mene Nego,htedoh da pohvalim ove mlade momke,pogotovo Ticu,jednom smo se upoznali davno to beshe kad je dolazio valjda na hardrock night u NS,pa sam ga sacekao sa ortakom na stanici,pre jedno...2 godine...nekoliko meseci posle toga sam saznao da je u organizaciji T.N.Svaka cast,ono,jedni ste od najjjboljljljih ! Hteo bih da kazem da bi bilo lepo da se u buducnosti skoncentrishete malo vishe na domacu scenu,pa jednog dana da postanete prava gig booking agencija . Mislim da je CastleFest do jaja pocetak ! I nadam se da ce biti mnogo vishe sl. festivala u buducnosti. Sve najbolje ! Poz! Quote
banedeathmetal Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 ... Hteo bih da kazem da bi bilo lepo da se u buducnosti skoncentrishete malo vishe na domacu scenu,pa jednog dana da postanete prava gig booking agencija . Mislim da je CastleFest do jaja pocetak ! I nadam se da ce biti mnogo vishe sl. festivala u buducnosti. Sve najbolje ! Poz! Slazem se u potpunosti !!! Quote
Shores Of Antartica Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 E samo da kazem da na onom terra nostra networku imate virus "outlook.exe". Quote
Totamealand Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Svaka čast, i da dovedete Evergrey opet. Ispunila ti se želja posle 15 meseci. Quote
liberanti Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 (edited) ej ljudi....mene zanima gde da vratim kartu judas-a... ne treba mi za mene, pa nisam obaveshtena...ako neko zna tachno gde i kako neka mi kaze pliiiiiiiiiiz... Edited July 24, 2008 by liberanti Quote
ilegalac Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Evo i ja da Vas pohvalim ... Imali ste nekih propusta, ali generalno ste dobri. Raduje me sto ne ulazite u onu narodnu : videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. Samo tako, drzim Vam palceve. Quote
Mistress Burzum Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 <šliht> Slazem se sa prethodnim. Naši su i trude se, a to se ceni i kad-tad isplati. Samo napred! </šliht> Sad ozbiljno, sve ovo sto sam rekla, to i mislim al bez shlihta Quote
METAL Man Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Sta vam se desava sa sajtom - tj sajtovim?? http://www.terranostra-networks.com/ stoje koncerti od pre hrista, tipa Judas... www.terranostra-promotions.com mi trazi password i slicno.. Gde mogu da porucim karte ili slicno? Pisao sam vam pre skoro nedelju dana i niko mi ne odgovara.. Quote
Imrahil Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Takodje, pitah Elderane-a preko pp-a i nista... Quote
METAL Man Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Nadam se da opet nece biti nekih otkazivanja i slicno... :/ Quote
Elderane Posted November 11, 2008 Author Report Posted November 11, 2008 U, nemoj porediti Manticoru i Circle II Circle sa Judas ili Castle. Ako ista nece sigurno biti otkazaivanja zbog lose prodaje Quote
Totamealand Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Samo bih hteo da kažem da sam neizmerno zahvalan što nastavljate sa radom i donosite odličan power metal paket u maju, ali isto tako bih vam predložio da se držite SKC-a i Doma Omladine neko vreme... Quote
DBrave Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 takodje! Ali Dom omladine bi trebalo da ima mnogo bolji zvuk sad kad se renovira... Quote
crusader84 Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Aj malo sredite onaj sajt jbt, i dalje piše da je Cradle of Filth juče potvrđen za Castle festival. Quote
Imrahil Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 I odgovorite mi na pitanje za kartu za Circle II Circle? Quote
crusader84 Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Imam utisak da su zauzeti oko ugovaranja jednog koncerta. Quote
Recommended Posts