Angelystor Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 E kad ja otvaram temu...vidim po disko/biografiji kilo chlanova i kilo albuma..no ja samo slusah za sada dva 'ranija' albuma i svidelo mi se ki pobeda u derbiju. "Cool Mortification - cool death metal, dosta sporijih, ali very heavy riffova, i nekak mi prijatno "doshao" u listu.. Prve dve nesto brze, dalje mid-tempo uglavnom, no ipak najjaca mi je prva "Faces", podobro riffovanje, a od ovih dole, nesto melodicnija "Without The Following Dawn", sas mlogo kul solom! Na "Lies" se ostalo pri slichnoj formuli though ubrzanje je ochislushno+ mlogo jacha produkcija..da mi neje neta zakleo bih se da su bre ovo neki Ameri hehe..al Chesi ga prashe, svaka im chast Jedino ono "Believe" izdrkavanje na kraju sto kvari sliku..inache do toga..uber! Sas sve "Stonedream"om za kraj.. ajd, koments..garant ima ljudi ovde koji su bolje upuceni u ovaj bend od mene.. Quote
Grobodan Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 dobri,dobri... hypnos nastao od njih,i to je slican bend... isli na turneju sa morbidima... Quote
Natasha! Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 nisam imala pojma da je hypnos nastao od njih... uh, sta reci, meni se licno svidjaju bas. imam orthodox i lies samo i ono mi se bas dopada. pogotovu mi je extra onaj instrumental, cini mi se da se zove believe i da je s lies-a. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Status On hold Tako pise na arihvama.Jel zna neko sta se zbiva sa bendom? A sto se tice najbolje pesme: we feel what we want we feel what we want we do what we want we do what we want we stay as we want TO BE!!! ORTHODOX!!!! Quote
Blathaddar Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 cool mortification je mnogo dobar album!!! Quote
Melodicus Deathus... Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 eh, da sam pre mesec dana znao da postoji ova tema... Quote
RNA Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Колико је мени познато, у последњих 5-6 година, откако се преселио у Чешку, Пол Спекман жеже с њима. Quote
Angelystor Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 Pa i u Masteru mu neki Chesi... Ne jesh leba Quote
Ni! Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 (edited) "Cool Mortification" sam nabavila prije 3-4 godine i u pochetku mi nije bio zanimljiv, ali sad... Na albumu nema loshe pjesme. Kao shto vecj neko reche, najbolja je "Faces Under the Ice" (edit: bar meni). Edited May 10, 2008 by Diaboli Juna Quote
Recommended Posts