ZmYchE Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Odavde Download_manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Нека, и треба да се шири метална реч! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 Hahaha pa kazem ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 Neki kralj je ostavio tri video zapisa na youtube-u od ovog benda. Prakticno sam mislila da nista ne postoji. I totalno sam otpala od razuma hahaa Evo vam taman ko nije cuo - da cuje: Definitivno tri nenadje*ive pesme... Enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Дефинитивно. Него, може л' то да се скине одатле? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 moze, ali treba ti specijalni program...imam ja neki, jedno vreme sam skidao pa sad nesto nece...ako mislis da se skida sa youtube-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) netreba program. samo odeš na: http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/ pejstiraš youtube adresu u ono prazno polje, klikneš 'get video' i skineš. može i preko mozille da se skida. Edited April 15, 2008 by Download_manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 Da li je flv format i tako malesan ostaje kakav je i na youtube-u. Sto je steta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Neki kralj je ostavio tri video zapisa na youtube-u od ovog benda. Prakticno sam mislila da nista ne postoji. I totalno sam otpala od razuma hahaa Evo vam taman ko nije cuo - da cuje: Definitivno tri nenadje*ive pesme... Enjoy Мајче, чини ли се мени или је ово уживо видео снимак, а аудио иде са албума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 (edited) To se i meni cini, ali se sve poklapa... Jedino mi je cudno sto bas nigde ne moze da se nadje IKAKAV video zapis benda.. Nek su ovo i tri "zvanicna" video spota...hocu ih malko bolje, a ne te male budjave jutub Edited April 15, 2008 by ZmYchE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Ако набавим, јавим ти или ти пошаљем линкове. Одгледах и сад, музика еј дефинитивно са албума, онако се уживо не би чуло у животу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 Znam, ali ne vredi, nista bukvalno nema online. Ako naleti nesto, takodje cu javiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Zanimljive su pesme sa ovih klipova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Сад знаш како звуче на албуму, то је управо тај звук. У принципу, то су и најбоље песме, мада су остале далеко и од просека, а камоли да је нека лоша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 Cuj losa... nemoj to ni izgovarati na ovoj temi Sve je (mein bar) tako whow, da neam pojma koji im je k trebao da se razvlace do 92 (tako nesto) gde su se definitivno raspali... Cak dole na youtube-u imaju razni komentari o bendu... Ali vokal...Daniel...jedan od favorita mi, tako me je razocarao u ovom drugom bendu... Ne znam da li je iko slusao... golo govno. Mislim da sam vec pisala... Museum of Fear - profil na myspace: http://www.myspace.com/museumoffear"" target="_blank"> http://www.myspace.com/museumoffear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Кад сам прочитао твој коментар, нисам ни хтео да га преслушавам, а налетео сам пар пута на ибеју на диск. Тамо су додуше сви писали (вероватно с намером да лакше продају) да је то у ствари Apollo Ra са промењеним именом. Додуше, ту су били, колико сам могао да видим, неколико њих из бенда, не само певач. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 Samo pevac Daniel John Miller i gitarista Bill McKeowon su clanovi MOF-a, niko vise. Imas spejs, preslusaj koju pesmu koja im je okacena... Zalosno Tuga za slusati, meni bar. Alternativni garazni rok... bljak A ni to nisu. Danijelov glas je totalno ali totalno drugaciji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Нека хвала, радије не бих да кварим добар утисак. А наравно да стил певања неће бити исти, кад је стил свирања другачији. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 Ja sam morala da izvidim...tacnije da pruzim sebi lazne nade, haha Nije svejedno kad se cuje tako dobar i vokal, i uopstena cela mjuza! Ponadas se da toga ima jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Па, има, само не од истих људи, тј. ретко од њих. Поготово кад узмеш у обзир чињенице да ни сам "Ra Pariah" албум није издат до 2000. јер није било интересовања (!?) за такав звук онда. Када само мало промислиш и видиш да су направили нови пројекат, логично је помислити да ће пре почети да свирају неку музику која је тада у транду. Зар не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 Pa sta znam... steta mi je kako god da okrenes... Meni je vokal whow, prvo cujem vokale i nekako su mi oni i presudni za slusanje nekog benda. Ovaj mi je jedan od savrsenijih i zato mi je krivo sto nisu nastavili u tom fazonu. Znam da povlaci ne samo moderna muzika - nego muzika koja donosi pare. Logicno, i sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Да, само сумњам да су зарадили било какве паре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 A jel' mogu ja da dobijem link za skidanje Ra Pariah, please? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Не може! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Man Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 A jel' mogu ja da dobijem link za skidanje Ra Pariah, please?Nema linka, kupi original i podrzi scenu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts