Angelystor Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Pre neki dan chuh na radiju kako ide pesma "...won't you come back to...Funky Town!!" i odmah se setim Morboa (obozovam ga) kako na karaoke sekciji epizode peva to svojim "glasom" Quote
RNA Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Now you'll see why they call me the velour fog... Quote
Brace Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ja sam uzeo pre par nedelja da opet gledam, onako uz kafu, sa devojcicom, sve epizode, ali sam provalio da mi neke fale, a nemam pojma gde su. Za pocetak "Fry and the Slurm Factory" ili tako nesto. Cak sam prepricavao na ovoj temi i foru iz ove epizode, a sad ne mogu da je nadjem. Plus josh par legendarnih. Inache, kad smo vec kod Zapp-a: "Let's try that again, only, this time a bit lower and a lot softer" Quote
Brace Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Jel' gledao neko tu epizodu sa Harlem Globe Troterima? Fry je bash patetican, i otvoreno pita Lilu sto puta da izadju, a onda ga odbija najopustenije. Da sad ne otkrivam kraj, ali me zanima da li je josh neko gledao. Quote
Angelystor Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Pa ja gledah sve official epizode..ako ima neki bonusi i sl., e to vec nisam. A gledao sam tu...ono kad prvo profesor uzima neke zajebane chestice za svoje mutante pa posledichno posle sjebava tok vremena...ok je epizoda al nista special...a kraj jeste patetika, al je meni kul, za razliku od one sa operom.. : ) Quote
MissionVao Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Smor je i kad lila naleti na onog lika s 1 okom... A kul je kad prolaze kroz popularne igrice Quote
Brace Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Bicyclops built for two je do jaja epizoda. Meni uopste nije smor. Meni je smor ona kad je Zoidbergu sezona parenja. Quote
cutak Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Meni je najjachi od liko farnsvorth i hermes.Farnsvorth zbog onog stenjanja i drugih fazona a Hermes je do jaja zbog njegovog govora.Inache,ova serija je najbolja !!!!!! a epizoda najbolja je The Deep South ali bar meni... so long... Quote
Nightwing Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 meni je nagora epizoda kad se provali da je lila mutant njeni roditelji smaraju vise od spidermanove babe-tetke Quote
MissionVao Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Kako parenje moze biti sranje kad je tu ona antologijska scena kad se trudnice kupaju u bazenu i uleti Zoidberg onako napaljen i cuje se buc i plac a onda kaze "don't worry, I'm a doctor!" i cuje se jos 5 buc Quote
Brace Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Ma do jaja je epizoda dok ne odu sa Zemlje. Posle krece smor. Quote
MissionVao Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Bljak! Braon bradavice Inace imam muziku iz one najtuznije epizode s kucom. If it takes forever I will wait for you for a thousand summers... Quote
Buddha Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 zene ne bi bile zene kad ne bi stalno nesto prigovarale Quote
Nightwing Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 1.Bljak! Jedno oko 2.Bljak! Mutant 3.Bljak! Braon bradavice Quote
Brace Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 1.Bljak! Jedno oko 2.Bljak! Mutant 3.Bljak! Braon bradavice LicimUr! Quote
MissionVao Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Pa kad plan navlacenja ljudi na pirsing pokazivanjem bradavica ne pali... Tezak offtopic na temi koja to nije zasluzila Quote
RNA Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Извини, ти си покренула цео талас, кад коментаришеш Лилине брадавице, срам да те буде. Quote
RaVeN Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 e to oko bradavica...recu samo jednu cuvenu: Bite my shiney metal ass !! Quote
Recommended Posts