MC Hammer Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 (edited) Edited April 25, 2007 by MC Hammer Quote
Brace Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 AAAAAAAAAAAAAAA :) :) Secam se ovoga. Ovo je do jaja. Quote
RNA Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Почео сам лагано да прегледавам све епизоде и за сада су ми најјаче оне са Зепом Бренигеном. YOU WIN AGAIN GRAVITY! Quote
Angelystor Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Konza lik..podseca me na like na fazon Fleshharta iz Crnog Guje..najjaca epizoda s njim je kad se brani na sudu, pa gubi posao... Quote
RNA Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Али Лорд Флешхарт из Црног Грује је много кул лик, за разлику од Зепа, који је просто будалина... и зато је супер занимљив. Men, when you're with me every mission's suicidal! Quote
MissionVao Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 I sent wave after wave of my men till they reached their kill limit :) Quote
Brace Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Zapp je majka. Stvarno greota sto je umro lik koji mu je davao glas. Inace, lik je u simsonovima davao glas, nista manje glupom i narcisoidnom Troj Mekluru. Cak i po crtezu namerno lice. Takodje u simpsonovima daje glas i legendarnom propalom advokatu Lajonelu Hacu. Nakon sto je taj glumac umro, vishe se ne pojavljuju ni Troy i Lionel, a ni Zapp. Bedak, totalno. Quote
Nightwing Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 u ponedeljak se emituje 400ta epizoda Simpsonovih Quote
RNA Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Zapp je majka. Stvarno greota sto je umro lik koji mu je davao glas. Inace, lik je u simsonovima davao glas, nista manje glupom i narcisoidnom Troj Mekluru. Cak i po crtezu namerno lice. Takodje u simpsonovima daje glas i legendarnom propalom advokatu Lajonelu Hacu. Nakon sto je taj glumac umro, vishe se ne pojavljuju ni Troy i Lionel, a ni Zapp. Bedak, totalno. Срање... То су све били баш забавни ликови. Сећате се епоизоде кад се открије да Трој Меклур има фетиш према рибама (А треба да се ожени селмом)? Најбоља реченица је кад мафиозе причају: -But, boss, I thought you said he was dead. -No, I just said he slept with fishes. -Oh! Quote
MissionVao Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Znaci Futurama kad opet krene bice prva serija koju cu redovno skidati s neta! Za sada bih mogla po 4. put (posle duzeg vremena) da pogledam sve natenane Zapp i Troy i Lionel su tako ocigledni i do jaja Quote
Brace Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Срање... То су све били баш забавни ликови. Сећате се епоизоде кад се открије да Трој Меклур има фетиш према рибама (А треба да се ожени селмом)? Најбоља реченица је кад мафиозе причају: -But, boss, I thought you said he was dead. -No, I just said he slept with fishes. -Oh! AAA, e to je stvarno super fora. To beshe kad su u onom restoranu i prolaze pored nekog akvarijuma? Znaci Futurama kad opet krene bice prva serija koju cu redovno skidati s neta! Za sada bih mogla po 4. put (posle duzeg vremena) da pogledam sve natenane Zapp i Troy i Lionel su tako ocigledni i do jaja Heheh, nema nista jace nego kad pogledas 5 ili vishe epizoda za redom. Uvek je onaj trip, skines jednu pa odgleda, pa bolujes dok se ne skine druga. Pa onda vec provalis nekog ko ima neki ceo serijal i tako dalje. Par nedelja, par meseci. I na kraju imas sve serijale. ..........i onda uzmes i odgledas ih za dva dana sve. Nista jace od toga. Spremis nesto slano, slatko, sok, kafa itd, i zaredjas ceo serijal. AAAAAAHHHHHHHH (balavim u homerovom stilu, ali ne zbog hrane nego zbog celog serijala ) Quote
RNA Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Exactly, hehe... Doh! (цитат аудиције за улогу мистер Бернса у његовом филму, кад сви треба да кажу "excellent") Quote
Dead Man Drinking Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Dobra je futurama (but this is hdtv, it has better resolution than real world ), ali ja vise volim simpsonove Quote
MissionVao Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Upravo sam napravila 4 virsla-sendvica sa ogromnom salatom i moka kafom (huuuge one) s namerom da gledam futuramu ali NIJE MI TU!! :( Quote
Axeanosilas Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Upravo sam napravila 4 virsla-sendvica sa ogromnom salatom i moka kafom Јеси сама? Мис'им - много је то 'ране... Quote
MissionVao Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 mislila sam da mogu sve da pojedem i zeznula se plus pomfriti iz meka Quote
Axeanosilas Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Једина трве храна уз Футураму је пица са инћунима... Остало не признајем... Quote
MissionVao Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 svaki put mi se prijede kad gledam, moram probati Quote
Brace Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Ja sam upravo zbog fenomena "kafa i futurama" kupio u grckoj sholje u koje staje vishe od pola litre. Inache jel su ti "indjuni" one ribe sto Fry obozava? One "anchovys"? Ako jesu, probao sam neku kao pastetu od te ribe i jako je dobro. Grcki recept za uz Futuramu: Sastojci: - par kesa slanih krekera - margarin ili puter - pasteta od anchovys Priprema: - na slani kreker staviti malo margarina, a zatim umociti u pastetu i pojesti u jednom zalogaju, a onda lepo uzeti jedan uzo ili ciporo i lepo zaliti! ZAKON grickalica. A kad slistis sve zalihe krekera, popijes pola litre nekog hladnog nesa ili neke slicne kafe. Quote
MissionVao Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 jeste kako da ne od toga mozes da crknes jako, slano, popijes 2l vode na 200 grama toga a i tu ti je margarin suvisan, bolje neki krem sir Quote
Axeanosilas Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Ја сам једном јео те инћуне и замал' не црко'... Слано ко ђаво. Иначе, пошто има љубитеља Футураме + љубитеља доброг залогаја уз исту, мислим да би некада требало организовати некакву журку, уз пице са инћунима, велики ТВ, добар 5.1 аудио систем... Ја доносим Футураму (ДВД копије оригинала, је ли... ) и правим тесто за пицу... Quote
MissionVao Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 kad nabavim nosac za tv da mi ne stoji pri podu mozemo da se organizujemo al 5.1 audio nemam jos Quote
Brace Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Jbg, ja imam 5.1 karticu, ali nema ozvuchenje. jeste kako da ne od toga mozes da crknes jako, slano, popijes 2l vode na 200 grama toga a i tu ti je margarin suvisan, bolje neki krem sir Ma ovo ti je mediteranski recept. Slano ili ne, ja sam se bio odvali kad sam prvi put probao. Pojedoh coveku, punu kesu krekera, posle me bilo blam. Quote
Recommended Posts