RNA Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Sad sam gledao onu kad se prvi put pojavio Skrafi-domar. Valjao sam se xa xa xa!! najjachi lik Scruffy's gonna die the way he lived. (листајући "Zero-G Jugs") Quote
Brace Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 mene domar podseca na ono kuche sto je cekalo Fry-a (i inace najtuzniji kraj ikada u svetu crtanih serija ). Skinula sam tu pesmu i zabranili su mi da je pustam jer sam htela da izazivam bedak kod ljudi. E to je stvarno najtuznija epizoda. Ja sam se bas bio izbedachio, a pesma je legla neverovatno. Stvarno, za taj kraj im treba da ti neku nagradu. Quote
Angelystor Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Krenuo danas opet da gledam Futuramu od starta...treba mi nesto da me keep smiling ovih dana...i iz cuga sam odgledao 6 epizoda Premocna serija bre. Kiff, tell the boys, I have done it with a woman! (mozda ne kaze bas tako, al nevermind, iz glave...zakon epizoda!) Quote
Axeanosilas Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 I have mated with a woman! Inform the crew! Tо ми стоји на мом простору у секцији "о мени"... Иначе, кад већ делимо мрачне тајне, ја сам, након што сам у ДВД формату набавио све епизоде, сео и за два дана одгледао све. Quote
Brace Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ja danas sa devojcicom odgledao nekih 7-8 epizoda. Jbt, stvarno nikad bolji crtac. Quote
MissionVao Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 ma to je najbolja stvar. prvo pogledas sam sve pa posle predstavis to dragoj osobi tj pogledas opet i uzivas u tome sto se jos nekome svidja. uz pringles, domacicu, lashko i marlboro Quote
Axeanosilas Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Бекс, Гуд кикирики без соли + индијски ораЈи... Ко пуши, здравље руши. Quote
MissionVao Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 ih sad, ko da ne znas da indijski orasi i kikiriki najbolje idu uz cigare nemo' me tu, znas da ne pusim vise Quote
Axeanosilas Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ма знам, бре. зезам се... Замисли кад би у новом серијалу направили политички коректног Бендера који не пуши.. Quote
Brace Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 ma to je najbolja stvar. prvo pogledas sam sve pa posle predstavis to dragoj osobi tj pogledas opet i uzivas u tome sto se jos nekome svidja. uz pringles, domacicu, lashko i marlboro Ma bre s njom sam gledao Futuramu i prvi put. U stvari ne znam dal' sam dve epizode odgledao sam. Jbg, ona je i skidala sa neta Futuramu dok ja nisam ni imao ADSL. Inace, nije ti dobar recept za grickalice. Prvo topli sendvici (danas je do dushe bila gibanica ), pa nes sa slagom (al jbg, imam ja svoj recept, ali da ne duzim sad ), pa onda cipiripi uz neki keks, a onda se sve to lepo zalije nekom coca-cola-om. milina Quote
darthmoog Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 e celo jutro gledam ovo poshto sam propustio ovu epizodu nekim cudom...must see ko josh nije: http://www.youtube.com/watch?v=2Fcezh2-jO8 i reklama za al gore-ov film http://www.youtube.com/watch?v=bAggxIECe5M ali ovo gore je genijalno Quote
Brace Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 E, bas sam sinoc gledao ovu epizodu sa Global Warming. Inace, ovo za Al Gora mi ne izgleda poznato. Samo ne provaljujem da li je to neki bonus (izbacena scena) ili je stvarno u pitanju neki Futurama film koji bi trebalo da se pojavi uskoro. Quote
darthmoog Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 reklama za al gore-ov film ali su upotrebili futuramu Quote
RaVeN Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Napokon sam sinoc skinuo svih 5 serijala....i odgledao do sada 2 !! Jao...nisu normalni !! Stvarno je crtac VRH !! Je li ko gledao na nasim titlovima (video sam ih na pocetku teme)....je li prevod dobro uradjen i gubi li se smisao crtaca ?? Pitam zbog ljudi koji gledaju samnom jer im je engleski malo losija strana ! BENDER FOREVER !! Quote
MissionVao Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Nisam nigde videla domace titlove... I nikad ne bih gledala s istim. Quote
Angelystor Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Epizoda Futurame koja mi se ubedljivo najmanje svidja je "Devil's hands are the idle playthings"...ne me zasmejava i previse pateticna... Quote
MissionVao Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 I ona u drugom serijalu kad se voze Titanikom Mada kul je onaj deo Zap Branigan "Near that blackish holeish thing" :) Quote
Brace Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Jedina koja je pateticna sto se tiche Fry-a je ona sa Globe Trotterima. Quote
MissionVao Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ladno mi fali epizoda The Honking A falila mi je i War is an H word. Falicne serije se prodaju izgleda... Quote
Angelystor Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 I ona u drugom serijalu kad se voze Titanikom Mada kul je onaj deo Zap Branigan "Near that blackish holeish thing" :) Ta losha? Nikad! doduse..ako si mislila na patetiku..pa jedino deo sa Benderom i onom groficom ali to samo pri kraju..inache je dojajna epizoda sam tako... Scene sa Zappom su tu zakon "Oh...that's...very noble of you sir!" "NO! That's very noble of YOU Kiff!" i onda scena skenjanog Kifa a u pozadini se na prozorcetu vidi Zapp kako bezi :) Quote
Buddha Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 taman imam vremena da do tada na miru ponovo odgledam sve epizode Quote
RNA Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ta losha? Nikad! doduse..ako si mislila na patetiku..pa jedino deo sa Benderom i onom groficom ali to samo pri kraju..inache je dojajna epizoda sam tako... Scene sa Zappom su tu zakon "Oh...that's...very noble of you sir!" "NO! That's very noble of YOU Kiff!" i onda scena skenjanog Kifa a u pozadini se na prozorcetu vidi Zapp kako bezi :) Све епизоде са Запом су закон, поготово она кад се сруше на планету Амазонки. She's built like a stakehouse, but she handles like a bistro. You win again gravity! Quote
Recommended Posts