RNA Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Не волим ни ја претерано, али уме да буде занимљиво. Quote
Angelystor Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Ajd ne blatimo vishe temu ovog zakon crtaca tim kosookim sranjima... (ok, vole to ljudi, ali meni ne ulazi u ochi nikako) Quote
Brace Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 I mene mage i anime opasno smaraju, ali onaj prvi i nije u manga fazonu. ... a i uvek je zanimljivo videti kako ce neko da nacrta u svom fazonu neke kultne likove iz stripa ili crtaca. Quote
Nightwing Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Mrzim mangu a citao si nesto? meni je zojdbrg postao omiljen lik Quote
RNA Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Кад би посветили мало више пажње развоју Зоидберга као лика, мислим да би ту могло да буде занимљивих ствари. -Look out Fry, I think that flag might be poisonous. Quote
Жвакић Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Или: "Yay, people are paying atention to me!" Quote
RNA Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 -Everyone who's invited showed up. -And Zoidberg! Quote
Angelystor Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 ORDER THE CAKE DAMMIT!!!! Fanta@ Nisam chitao nista, al gledao crtace...pa oporavljao ochi..(i to ne mislim na pokemone il ove stvari na koje se loze jadne nove generacije) Quote
Nightwing Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Manga is the Japanese word for comics Anime is the term most popularly refers to animation originating in Japan. Quote
RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Сад кад сам поново прегледао све досадашње епизоде по ко зна који пут, могу слободно рећи да је најбољи детаљ легендарна песмица: We're whalers on the moon we carry a harpoon Quote
Kakashi Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Zapp je majka. Stvarno greota sto je umro lik koji mu je davao glas. Inace, lik je u simsonovima davao glas, nista manje glupom i narcisoidnom Troj Mekluru. Cak i po crtezu namerno lice. Takodje u simpsonovima daje glas i legendarnom propalom advokatu Lajonelu Hacu. Nakon sto je taj glumac umro, vishe se ne pojavljuju ni Troy i Lionel, a ni Zapp. Bedak, totalno. Činilo mi se da sam pročitao ovo. Njega (Phil Harmtan) je ubila žena '98, a Zappu glas daje Billy West. Quote
Калавера Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Phil Hartman Skončao je baš kako bi i L.Hutz da se oženio. Metak u glavu, na spavanju. Možda nekome bude zanimljivo: Phil je radio omot za album Steely Dan-a, Aja. Quote
Azizam Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Da Zapp će se pojaviti u najavljenim novim epizodama/filmu. Toliko piše i na wiki. Quote
Kakashi Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Uostalom, pojavljivao se i u trećoj i četvrtoj sezoni, dakle 2001-2002. @Калавера: štamparska. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Hartman nema veze sa Futuramom, lepo se cuje da je Bili Vest pozajmio glas i Zapu Brenigenu. Inace, nedavno smo mogli da vidimo Hartmana u filmu "Narednik Bilko" na RTS-u. Pojma nisam imao da se tu pojavljuje, niti kako izgleda, ali je bilo vrlo lako povezati taj glas sa glasom Lajonela Haca. Quote
RNA Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Možda nekome bude zanimljivo: Phil je radio omot za album Steely Dan-a, Aja. Хммммм... не! Quote
Калавера Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 (edited) Ne... Evo posmatram vinil i na njemu piše da je fotografije za cover radio Hideki Fujii... Phil se na par mesta pominje kao dizajner omota, 'bem li ga. Daj podeli sa nama to što tajiš. edit: Izvinjence na totalnom oftopiku. Edited August 15, 2007 by Калавера Quote
Kakashi Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Ovo ranije uopšte nisam primetio! 2/05 I Second That Emotion Trenutak kad Dwaine svira pesmu o El Chupanibre. Quote
Azizam Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 lol ybt... plus ona gleda u tom pravcu... Quote
Kakashi Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Tako se čini, gleda u Dwaina. Nikako ne može biti slučajno. Quote
Recommended Posts