Jump to content

Recommended Posts

Posted

I mene mage i anime opasno smaraju, ali onaj prvi i nije u manga fazonu.

... a i uvek je zanimljivo videti kako ce neko da nacrta u svom fazonu neke kultne likove iz stripa ili crtaca.

Posted

Кад би посветили мало више пажње развоју Зоидберга као лика, мислим да би ту могло да буде занимљивих ствари.

-Look out Fry, I think that flag might be poisonous.

Posted

ORDER THE CAKE DAMMIT!!!!

:)

Fanta@ Nisam chitao nista, al gledao crtace...pa oporavljao ochi..(i to ne mislim na pokemone il ove stvari na koje se loze jadne nove generacije)

• 3 weeks later...
Posted

Сад кад сам поново прегледао све досадашње епизоде по ко зна који пут, могу слободно рећи да је најбољи детаљ легендарна песмица:

We're whalers on the moon

we carry a harpoon

• 2 weeks later...
Posted
Zapp je majka. Stvarno greota sto je umro lik koji mu je davao glas. Inace, lik je u simsonovima davao glas, nista manje glupom i narcisoidnom Troj Mekluru. :) Cak i po crtezu namerno lice. :) Takodje u simpsonovima daje glas i legendarnom propalom advokatu Lajonelu Hacu. Nakon sto je taj glumac umro, vishe se ne pojavljuju ni Troy i Lionel, a ni Zapp. Bedak, totalno.

Činilo mi se da sam pročitao ovo.

Njega (Phil Harmtan) je ubila žena '98, a Zappu glas daje Billy West.

Posted (edited)

Ne...

Evo posmatram vinil i na njemu piše da je fotografije za cover radio Hideki Fujii... Phil se na par mesta pominje kao dizajner omota, 'bem li ga. Daj podeli sa nama to što tajiš. ;)

B000002PF2.01.LZZZZZZZ.jpg

edit: Izvinjence na totalnom oftopiku.

Edited by Калавера