Brace Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Odgledao sam ga i ja, i svidja mi se. Jeste malo drugacije od onoga sto sam navikao u futurami i slicnim crtacima, ali mislim da je drugacije na dobar nacin. Nema toliko sarkazma i nekih kracih pricha. Bender's big score mi je mozda drazi zbog priche, ali sam ovaj onako brze skapirao jer je realno u pitanju jedna pricha, dok je Bender's big score dosta isprepletan, pa ne legne posle prvog gledanja odmah kao ovaj. Quote
Dead Man Walking Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Odgledao sam film i nije mi se baš svideo mogu vam reći...Moraću odgledati još jednom. Previše ima odvratnih scena sa pipcima, povraćanjem i sličnim... Quote
VoivodBG Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Skinuo, odgledao, smejao se, super je, ma kakvi odlicno, jedva cekam sledeci film. Quote
Kakashi Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Jeste bolji od prvog, ali meni je to i dalje mnogo slabije od mnogih epizoda. Quote
Sale B.C. Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 meni je ovaj kompletno govno, prvi mi bolji Quote
delay Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Nisam gledao prvi, ali ovaj mi je odlican. Odlican. Quote
RNA Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Први има сјајан заплет-расплет на крају. Не да су га били замрсили, него... А овај нови - онако... Мало еј сморило са чудовиштанцетом, али је порука крајње добра. Не мо'ш људима угодити. Quote
Djipalo Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Не мо'ш људима угодити. a ni patoloski ljubomornim interdimenzionalnim cudovistima Quote
Djipalo Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Њима поготово. been there, done that... Quote
RNA Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Шта? Прошао си кроз међудимензиони процеп и суoчио се са патолошки љубоморним чудовиштем? Quote
niking Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Da, kapiram da je jako ozbiljno mislila bas na to Quote
ZmYchE Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Imam drugi film vec duze vreme, al nikako da odgledam Aaaa, sad jedva cekam zbog vasih komentara hahaha Ja paljevina. Quote
Djipalo Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Шта? Прошао си кроз међудимензиони процеп и суoчио се са патолошки љубоморним чудовиштем? sta, tebi se to nikad nije desilo??? samo kad se setim svih svojih veza.... Quote
RNA Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Хм, не? Никад нисам имао љубумороне девојке. А и никад не бих био са чудовиштем. Тога се ратосиљам на време. Quote
White Man Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Čudovištem? Nije valjda dotle došlo? Kako god, nisam još odgledao drugi deo ali prvi mi je stvarno odličan kao i sve epizode koje sam uspeo da pogledam. Hey, it's like sex... except i'm actually having it! Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Na moju veliku žalost, razočaran sam novim filmom. Quote
Azizam Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Ovaj drugi je mnogo bolji od prvog. Pogledala sam ih jedan za drugim kad je izašao drugi i vidi se da su u prvi utrpali sve što su mogli u tom trenutku...nešto kao kreativna dijareja posle dugotrajnog zatvora. Drugi je koncizniji i lepše upakovan, dosledniji. Quote
VoivodBG Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Vidim da je nekima drugi film bio losiji od prvog, onda cete morati da se pripremite za treci koji mi se po trejleru na youtube, cini da ce biti najlosiji uopste, jerbo ovaj put ismevaju Dungeons and dragons rpg-e, LOTR, Harry Potter-a, mislim da mi nece biti toliko zanimljivo i smesno, nadam se da gresim... Quote
anelej Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 to treba da znaci da cemo se svi smejati n'est pas? nije valjda da ce biti uvredjenih? been there, done that... e zbog ovoga mi se drugi film smucio bese grozan a prvi je samim tim bolji Quote
Recommended Posts